Καλησπέρα σε όλους ...Από χθες η τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει καταφέρει να πάρει κάποιος προσφορά για ανανέωση full pack κάτω από 28,00 ευρώ που είναι η τιμή online για νέους συνδρομητές ?? Γιατί από οτι κατάλαβα είναι μάλλον αδύνατο!!Εγω ειχα κανει αιτηση διακοπης.με πηραν χτες δίνοντας μου 22 το fullpack και ενα ειπα να μιλήσουμε σημερα να το κλείσουμε, μου ηρθε το μήνυμα οτι ακυρωθηκε το οτετβ και πλεον μου λενε οτι δεν ισχυει η προσφορά...τοσο μπαχαλο στην εξυπηρέτηση πελατών δεν εχω ξαναδειμμ.
Εγώ έχω Full pack και το συμβόλαιο μου έληξε εδώ και πολύ καιρό. Τώρα θέλω να το μετατρέψω σε sports pack. Πως μπορώ να το κάνω? Θα πρέπει να υπογράψω άλλο συμβόλαιο για 12 μήνες? Και ποσα θα πληρώνω?
Ευχαριστω πολυ......μακαρι να το ειχα 2 μερες πριν.2108007000 οτε προσφορες
Ευχαριστω πολυ......μακαρι να το ειχα 2 μερες πριν.
Πρόλαβες και έκανες ακύρωση της φορητότητας πριν πάρει η nova τη γραμμή; Σε πολλές περιπτώσεις μπλέκεις με τη φορητότητα και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη, αν και μόνο με αυτό το τρόπο σου κάνει ο πάροχός σου καλή προσφορά να παραμείνεις.εμενα μου εδωσε οταν εκανα αιτηση στην nova ο ΟΤΕ : 6 ωρες κινητα, ολα τα σταθερα , 60 ευρω επιταγη γερμανος, 2 μήνες απο 10ευρω για το ondemand και το πληρες πακέτο στα 38 σχεδον ευρω( δηλαδη 15 η tv και τα αλλα το 2play)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.