Προσφορά Cosmote TV

Παντως απο χτες εχει κοπει το σημα,χωρις να μου εχει γινει καμια αντιπροσφορα.Αναμενεται και το SMS για επιστροφη του εξοπλισμου.Αυτα τα γραφω απλα για να ενημερωσω στο φορουμ οτι δεν γινεται σε ολους αντιπροσφορα οταν ζητησουν διακοπη λογω αυξησης.Ισως να ειμαι μειοψηφια ισως κι ο μοναδικος.Δεν με πειραζει γιατι στο τελος της 12μηνης συμβασης θα το εκοβα ουτως η αλλως γιατι δεν παρακολουθουσα και πολυ,αλλα τωρα και χωρις τα National Geo/Discovery,μου ειναι ακομη πιο αχρηστο,οποτε τωρα βρεθηκε και η καταλληλη αφορμη.

Εγω αιτηθηκα διακοπη την πεμπτη 14.09 για παρασκευη 15.09.
Την επομενη μερα ειδα 2 κλησεις ... Μια στο σταθερο και μια στο κινητο. Δεν απαντησα καθως κοιμομουν.
Οταν ξυπνησα ( μεσημέρι ) μου ειχαν κανει ηδη διακοπη σηματος.

Δεν με χαλασε καθολου εδινα 34.5 + 1 = 35,5 ευρω για φουλ pack

Εκανα νεα προσφορα στην νοβα 3play ( απο 2play ) σταθερα + κινητα + ιντερνετ και φουλ pack τελικη τιμη ταμειο 44,14

Εγω ειχα κανει αιτηση διακοπης.με πηραν χτες δίνοντας μου 22 το fullpack και ενα ειπα να μιλήσουμε σημερα να το κλείσουμε, μου ηρθε το μήνυμα οτι ακυρωθηκε το οτετβ και πλεον μου λενε οτι δεν ισχυει η προσφορά...τοσο μπαχαλο στην εξυπηρέτηση πελατών δεν εχω ξαναδειμμ.
Καλησπέρα σε όλους ...Από χθες η τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει καταφέρει να πάρει κάποιος προσφορά για ανανέωση full pack κάτω από 28,00 ευρώ που είναι η τιμή online για νέους συνδρομητές ?? Γιατί από οτι κατάλαβα είναι μάλλον αδύνατο!!

Εγώ έχω Full pack και το συμβόλαιο μου έληξε εδώ και πολύ καιρό. Τώρα θέλω να το μετατρέψω σε sports pack. Πως μπορώ να το κάνω? Θα πρέπει να υπογράψω άλλο συμβόλαιο για 12 μήνες? Και ποσα θα πληρώνω?

Μετά απο αίτηση φορητότητας στη Vodafone, με πήραν απο cosmote για προσφορά την οποία αποδέχτηκα.
Τηλεφωνία 24μήνες απεριόριστα σταθερά ,320 λεπτά σε κινητά 24άρι internet 23.63 τελική τιμη...
Cosmote tv 12μήνες 22,30 τελικη τιμη ,οι 2 πρώτοι μήνες με 15ευρώ + 10ευρώ το μήνα για 2 μήνες για ενοικίαση ταινιών ,+ 70ευρώ δωροεπιταγή από Γερμανό.

Έδινα μέχρι τώρα 26,6 double play(me 30 λεπτά κινητά) + 17.6 cosmote tv.

Εγώ έχω Full pack και το συμβόλαιο μου έληξε εδώ και πολύ καιρό. Τώρα θέλω να το μετατρέψω σε sports pack. Πως μπορώ να το κάνω? Θα πρέπει να υπογράψω άλλο συμβόλαιο για 12 μήνες? Και ποσα θα πληρώνω?

Πάρε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και θα σου δώσουν νέο 12μηνο συμβόλαιο με τιμή (μάλλον) που αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους.

Tην προηγούμενη Δευτέρα ακύρωσα την αίτηση φορητότητας στη wind και παρέμεινα cosmote. Το συμβόλαιο μου dp ανανεώθηκε την Τρίτη. Όσον αφορά την τηλεόραση δεν θα έπρεπε να μου είχαν στείλει τον αποκωδικοποιητή?

Εγω εκανα την προηγουμενη βδομαδα συνδεση και πλεον εχω κοσμοτε tv sports pack με 19.9 χωρις το 10%.
με κεραια δωρεαν εγκατασταση και σκληρό 500gb.
σημερα μπηκα στο σαιτ να κανω σε εναν φιλο κ βλεπω 21.9 περνω τηλεφωνο και μου λενε πως ειναι η υελικη τιμη με το εξτρα 10% αλλα διαβαζω στους ορους κ λεει ο φορος δεν ειναι μεσα. Μπορεί κ να ξεχασαν να το αλλαξουν. υι ισχυει τελικα..? τους εστειλα κ μηνυμα συο fb αλλα δεν πηρα απαντηση ακομα.

Μπορει να μου δωσει κανεις ενα τηλεφωνο απο εξωτερικο συνεργατη αν ειναι ευκολο?

εχω συνμβολαιο που λιγη περιπου στης 16/10 αυτη τη στυγμη ειμαι 50 ευρω περιπου (98 τη διμηνια με τους φορους )με 24αρι απεριορηστα + φουλ πάκετο τν
αυτο τον καιρο τη παιζει ; για την ανανεωση του ....το ευρωπαικο εχουν συνβολαιο μετο καλκαιρι του 18;

βεβαια θα δω το νεο περιεχωμενο σε καναλια μετα την 1 οκτοβριου πριν αποφασισω....

Last edited:
Ευχαριστω πολυ......μακαρι να το ειχα 2 μερες πριν.

Δε σημαίνει ότι αν έπαιρνες,θα το σήκωναν απαραίτητα κι αν το σήκωναν, θα σου έδιναν προσφορά.

Με πήρε "εξωτερικός" συνεργάτης της Nova και μου πρότεινε τα εξής:1) κλήσεις απεριόριστες σε σταθερά & υπεραστικά, 2) κλήσεις απεριόριστες σε κινητά, 3) Nova tv full pack, 4) internet 50 vdsl(ακόμα όμως η περιοχή μου δεν το υποστηρίζει & με ρίχνει στα 24 & όταν ποτέ αναβαθμιστεί θα το γυρίσουν σε 50), 5) Δωρεάν εξοπλισμός, αλλά +10 ευρώ για το πιάτο...όλα αυτά 53,27 ευρώ το μήνα με τα ΦΠΑ μέσα όλα. ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ....ΓΙΑ 2 ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.....Είμαι στον ΟΤΕ, Έχει λήξει το συμβόλαιό μου...οπότε φεύγω χωρίς "κυρώσεις"....Τί λέτε; αξίζει αυτή η Προσφορά;Θέλω τις γνώμες σας.....Σε περίπτωση που δεχτώ .....λογικά θα επικοινωνήσει ο ΟΤΕ με εμένα και θα μου κάνει αντιπρόταση.....για τα ίδια πράγματα τί τιμή να ζητήσω απο τον ΟΤΕ;προτείνετε κάνα "δώρο" σε καρτοκινητά;...επιταγή απο Γερμονό; (αφού ούτως η άλλως ο εξοπλισμός, που αλλού τον δίνουν δωρεάν, σε εμένα υπαρχει ήδη)....Θέλω σας παρακαλώ τις γνώμες σας & τις απόψεις σας.....

εμενα μου εδωσε οταν εκανα αιτηση στην nova ο ΟΤΕ : 6 ωρες κινητα, ολα τα σταθερα , 60 ευρω επιταγη γερμανος, 2 μήνες απο 10ευρω για το ondemand και το πληρες πακέτο στα 38 σχεδον ευρω( δηλαδη 15 η tv και τα αλλα το 2play)

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

εμενα μου εδωσε οταν εκανα αιτηση στην nova ο ΟΤΕ : 6 ωρες κινητα, ολα τα σταθερα , 60 ευρω επιταγη γερμανος, 2 μήνες απο 10ευρω για το ondemand και το πληρες πακέτο στα 38 σχεδον ευρω( δηλαδη 15 η tv και τα αλλα το 2play)
Πρόλαβες και έκανες ακύρωση της φορητότητας πριν πάρει η nova τη γραμμή; Σε πολλές περιπτώσεις μπλέκεις με τη φορητότητα και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη, αν και μόνο με αυτό το τρόπο σου κάνει ο πάροχός σου καλή προσφορά να παραμείνεις.

Υπάρχει δυνατότητα να μετατρέψεις το συμβόλαιο σου? Έκανα πριν ένα μηνα το Sports Pack στα 21.90. Μπορώ τώρα να το κάνω Full Pack στα 25?