Προσφορά Cosmote TV

Eίχα δεχτεί την εξής προσφορά από COSMOTE :
Σταθερό: έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 2,5 ώρες προς κινητά στα 23,63 με 24μηνη δέσμευση όπως και δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες, και έξοδα μεταφοράς 31,48 .
Cosmote tv full pack στα 15 για ένα χρόνο η τιμη.
Σύνολο 38,63

Ακύρωσα τη φορητότητα λόγω καλύτερης προσφοράς από Nova και η COSMOTE επανήλθε με την ίδια παραπάνω προσφορά + δωρεάν έξοδα μεταφοράς 31,48 + 70,00 επιταγή Γερμανός + ακόμα δυο κοσμοκάρτες δώρο με 120 λεπτά προς όλους για 12 μήνες.

Eιχες συμβολαιο σε ισχυ με Nova οταν δεχτηκες την προσφορα Cosmote; Την ζητησες εσυ τηλεφωνικα;

Eιχες συμβολαιο σε ισχυ με Nova οταν δεχτηκες την προσφορα Cosmote; Την ζητησες εσυ τηλεφωνικα;

Είχα συμβόλαιο με νόβα που είχε λήξει.

Μου έγινε τυχαία απο cosmote τηλεφωνική προσφορά.

Τελικά, παρέμεινα νοβα γιατί μου έδωσε σταθερό: έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 12 ώρες προς κινητά, και tv full pack με 24μηνη δέσμευση στα 29,00+.

29 ευρώ όλα αυτα;; και τους 24 μηνες;
Τους 12 πρωτους μηνες 15,00+ και τους αλλους 12 μηνες 43,00+ δηλαδη μεσος ορος 29,00.

Σε γνωστο μου του ανανεωσαν και ρουτερ και αποκωδικοποιητη...

Ξερουμε ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει για vdsl 50 και φουλ πακ ΟΤΕ TV?

Ξερουμε ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει για vdsl 50 και φουλ πακ ΟΤΕ TV?

Vdsl 50 απεριοριστα αστικα και 30´ κινητα + 120 λεπτα για κινητα (ηταν της προσφορας) για 6μηνες στα 32.44 τον μηνα(24μηνες δεσμευση) .Ειχα 24αρι και full pack TV(22ευρω τον μηνα) και εκανα ανανεωση σε vdsl .Την προσφορα την ειδα μεσω του σαιτ στις ειδοποιησεις του λογαριασμου.Συνολο 32.44 +22 TV =54.5 τον μηνα.
Κανονικα το πακετο αυτο VDSL50 L ειναι στα 37κατι τον μηνα..

Vdsl 50 απεριοριστα αστικα και 30´ κινητα + 120 λεπτα για κινητα (ηταν της προσφορας) για 6μηνες στα 32.44 τον μηνα(24μηνες δεσμευση) .Ειχα 24αρι και full pack TV(22ευρω τον μηνα) και εκανα ανανεωση σε vdsl .Την προσφορα την ειδα μεσω του σαιτ στις ειδοποιησεις του λογαριασμου.Συνολο 32.44 +22 TV =54.5 τον μηνα.
Κανονικα το πακετο αυτο VDSL50 L ειναι στα 37κατι τον μηνα..
Εχεις μετρησει ποσα mbps σου δινει πραγματικα?αξιζει δλδ?

Εχεις μετρησει ποσα mbps σου δινει πραγματικα?αξιζει δλδ?

Αξιζει γιατι πριν εδινα για το 24αρι 26.35 ενω γιαυτο 32.44.Κλειδωσε στα 49998 και κατεβαζω τορρεντς 4-4.5 mb/s και origin εχω δει 6-7 .Γενικα αν κατεβαζεις ή αν μπαινουν αρκετοι στο ιδιο δικτυο αξιζει αν η διαφορα απο το 24αρι ειναι σαν εμενα σχεδον 6 ευρω.

Παίδες γνωρίζει κανείς το τηλ του εξερχόμενου τμηματος του ΟΤΕ ???(εκεί π καλούν μόνοι τους πελάτες αλλων εταιρειών για να κάνουν καλύτερες προσφορες από τις τρεχουσες) Γιατί το 13888 δίνει τις τρεχουσες προσφορές του site. Είμαι Vodafone και θελω να το κάνω φορητότητα σε cosmote one vdsl 50.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Παίδες γνωρίζει κανείς το τηλ του εξερχόμενου τμηματος του ΟΤΕ ???(εκεί π καλούν μόνοι τους πελάτες αλλων εταιρειών για να κάνουν καλύτερες προσφορες από τις τρεχουσες) Γιατί το 13888 δίνει τις τρεχουσες προσφορές του site. Είμαι Vodafone και θελω να το κάνω φορητότητα σε cosmote one vdsl 50.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

τμήμα προσφορών 2106295102

H τιμή 32,44 για VDSL50 παίζει για αυτούς που είχαν 26 και κάτι ADSL, εγώ που είμαι στα 32 μου ζητούν 37,28 για 50άρα. Άρε ΟΤΕ με τις διαφοροποιήσεις σου....

H τιμή 32,44 για VDSL50 παίζει για αυτούς που είχαν 26 και κάτι ADSL, εγώ που είμαι στα 32 μου ζητούν 37,28 για 50άρα. Άρε ΟΤΕ με τις διαφοροποιήσεις σου....

μηπως ξερεις καποιο σταθερο να καλεσω να παρω VDSL50 στα 32,44 κ εγω τωρα πληρωνω 26,30 για ADSL24?

Την προσφορά θα την δεις στο my cosmote αν εχεις κανει λογαριασμό.απο το τηλεφωνο δίνουν την προσφορά μονο του site.

Την προσφορά θα την δεις στο my cosmote αν εχεις κανει λογαριασμό.απο το τηλεφωνο δίνουν την προσφορά μονο του site.

Ακριβώς! Εγώ αντίθετα που δίνω 32 , στο my cosmote μου έχει την προσφορά του site στα 37,28 :angry:

Ακριβώς! Εγώ αντίθετα που δίνω 32 , στο my cosmote μου έχει την προσφορά του site στα 37,28 :angry:
τιμή καταλόγου δηλαδή.παντως και με πίεση και αν τους πεις οτι εγω βρήκα την προσφορά στην εφαρμογή στο site σου λένε αλλη τιμή απο το τηλεφωνο και αλλη απο το site και οτι δεν ξέρουν κατι και το παρουσιάζουν ως την καλύτερη προσφορά...

Πίεσα για 32,44 αλλά δεν την πήρα δυστυχώς αυτή την τιμή. Θα δω τώρα τι θα κάνω γιατί στα 2 χρόνια θα πρέπει να δώσω 120 παραπάνω, δεν είναι λίγα τα χρήματα.

κ εμενα μου δειχνει παντως 37,28 παρολο που πληρωνω 26,20...εκτος αν πρεπει να μπω καπου συγκεκριμενα στο site?πατησα διαθεσιμοτητα VDSL κ μετα προσφορες..

Πηρα την προσφορα 32,44 για vdsl και προς το παρον ευτυχως οντως το ρουτερ κλειδωνει στα 45mbps συμφωνα με τα speedtest.To ρουτερ δειχνει ενδειξη 49998.Απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι στα τεστ υπαρχει μια αποκλιση -10% απο την πραγματικη ταχυτητα.Οπως και να εχει ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση.Επομενη κινηση η αγορα ενος ακομα android box και η διακοπη του otetv γιατι πραγματικα πλεον δεν αξιζει.Με vdsl50 και ενα αξιοπρεπες android box δεν νοειται πλεον otetv.Aπο τοτε που πηρα το beelink GT1,δεν εχω ξαναδει ΟΤΕ.Μονο τα παιδια βλεπουν παιδικα...