Απο πού προκύπτει αυτό;Σε πολύ λίγο καιρό, ο παλαιός πάροχος θα ειδοποιείται 15 ημέρες από την αίτηση στον καινούριο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει αντιπροσφορά και να προχωράει αυτούσια η αίτηση.
Δεν ειναι καλη.Για μενα κανε φορητοτητα σε αλλη εταιρια και θα σου δωσουν το 48αρι κι αν εισαι τυχερος και 43 ευρω τελικη.
Ανανέωσα χθες το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ.
COSMOTE Double Play Fiber 50 L (απεριόριστα σταθερά, 30λ προς κινητά & VDSL 50)
+
TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου.
37,28 + 22 = 59,28 /μήνα. Το Double Play για 24μ και το Full pack για 12μ.
Ο τύπος από τα κεντρικά του ΟΤΕ είπε πως δεν υπάρχουν καλύτερες προσφορές.
Η προσφορά που είδα με τα 22 σε ένα Γερμανό είναι τελική τιμή με φόρους κλπ? Ισχύει μου είπαν για δωδεκάμηνη σύμβαση, μετά τους 12 πόσο πάει αν γίνει αορίστου? Τα ρωτάω εδώ γιατί ειδικά στο τελευταίο ερώτημα μου τα μάσαγαν
Σε ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα πάω να το τσιμπήσω. Μου ακούγεται καλή τιμη!Ναι είναι τελική τιμή τα 22 . Μετά τους 12 μήνες γίνεται αορίστου και πάει βασική τιμή τιμοκαταλόγου που θα ισχύει τότε (σήμερα είναι 28,90).
Αλλά όταν λήξει το συμβόλαιο μπορείς να ζητήσεις ανανέωση οπότε λογικά θα πάρεις πάλι κάποια καλύτερη τιμή ή προσφορά ή αν δεν θέλεις να διακόψεις.
Επειδη τελειωνει το συμβολαιο στο Cosmote TV που εχω μου εκαναν μια προσφορα στα 22 ευρω για 12 μηνες.
Τωρα πληρωνω 17,50.
Υπαρχει κατι καλυτερο απο τα 22 αυτην την στιγμη?
Την Παρασκευή ρώτησα σε καταστημα Γερμανό
Νέο συμβόλαιο το εχει με 22 ευρω αυτη την στιγμή ... Για ενα χρόνο ...
... Nova3play 24 Mbps + family pack 26,77 με 24μηνη δέσμευση (δηλαδή στο 2play 24 Mbps με + 4 ευρώ περίπου δίνουν και το family pack).
Μετά από αίτημα φορητότητας δέχτηκα την εξής προσφορά:
23,60 dp 24 απεριόριστα σταθερά + 150' κινητά
11 cinema pack (δεν με ενδιαφέρει το σπορ κομμάτι)
+ 60 δωροεπιταγή για Γερμανό
Μάλλον θα αποδεχτώ... (Περιθώριο μέχρι αύριο για ακύρωση αίτησης φορητότητας)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.