Προσφορά Cosmote TV

Eμενα στο My cosmote μου εχουνε στειλει "προσφορα" που ειναι ποιο ακριβη απο αυτα που δινω τωρα και ποιο ακριβη απο την τιμη που δειχνει στο σαιτ τους :firstprize:

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Eμενα στο My cosmote μου εχουνε στειλει "προσφορα" που ειναι ποιο ακριβη απο αυτα που δινω τωρα και ποιο ακριβη απο την τιμη που δειχνει στο σαιτ τους :firstprize:
Πόσο στη βγάζει δηλαδή? Με 360 λεπτά προς κινητα μου βγάζει 42.53 από 37.50 που πληρώνω τώρα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες καλημέρα. Υπήρχε κάποτε ένα σταθερό τηλέφωνο που καλούσες και σου κάνανε προσφορές από την cosmote. Υπάρχει ακόμα; Το χει κανείς γιατί δεν μπορώ να το βρω;

Μόλις ανανέωσα για ακόμα ένα χρόνο το Cosmote TV το full pack 22 . Το υπάρχον συμβόλαιο μου λήγει τέλη του μηνός και πλήρωνα πάλι 22 . Αν αυτό έχει σημασία.

Τον Αυγούστο τελειώνει και σε εμένα η προσφορά στα 22 ευρώ το full pack ,ξέρουμε αν ανανεώνουν με ίδια χρήματα για άλλον ένα χρόνο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τον Αυγούστο τελειώνει και σε εμένα η προσφορά στα 22 ευρώ το full pack ,ξέρουμε αν ανανεώνουν με ίδια χρήματα για άλλον ένα χρόνο ;

Εγώ αυτό έκανα σήμερα φίλε μου. Στα ίδια λεφτά για ένα χρόνο

Έκανες αίτημα για διακοπή η στο έδωσαν αμέσως ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Last edited:

Εγώ αυτό έκανα σήμερα φίλε μου. Στα ίδια λεφτά για ένα χρόνο
Και εγω πηρα σημερα και αντι να ακουσω εστω την προσφορα που τρεχει μου ελεγαν παπατζες για τιμη καταλογου στα 28.90 :smash:

Πήρα γιά διακοπη cosmote tv,το συμβόλαιο λήγει στις 17 του μήνα,μου είπαν να ξαναπάρω μία εβδομάδα πρίν λήξει.Ισχύει αυτό η μου λένε τα δικά τους;

Και σε φιλο μου που εχει κοψει το οτε tv σχεδον εδω και 1 χρονο τον πηραν τηλ και του προτειναν με 22 το full.

Με πηραν τηλ. για φορητοτητα και μου διναν αστ.υπερασρ.ιντερνετ 24 κινητα 2.5 ωρες και 200 λεπτα καθε μηνα σε καρτ.και -32 στον πρωτο λογαριαμο με τελ.τιμη 23.6

Δεν ακουσε γιατι δεν ηθελε την προσφορα αλλα νομιζω για 1 χρονο δινουν σε ολους.