Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα. Η εικόνα που έχει ο ΟΤΕ γιατί σε χαλάει?βλέπω τώρα το progame της ΑΕΚ στο οτε1hd κ είναι καταπληκτική.προχθες είδα τον Ολυμπιακό στο novasports 1hd κ ήταν πιο χαμηλής ανάλυσης. Η γνώμη μου πάντα.

Εξήγησέ μας πως μια εικόνα με μικρότερο bitrate κατά 3-4mb/s είναι πιο ποιοτική;
Έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά για 65αρα Qled 4Κ και δόξα το θεό ακόμα βλέπουμε 10/10.
Αν δεν βλέπεις τη θολούρα στο δέρμα των ανθρώπων , τι να πω...
Πάντως είσαι ο μόνος που γράφει τώρα τελευταία κάτι θετικό για την εικόνα του πακέτου...

Τα έχεις και τα 2 πακέτα στην ίδια τηλεόραση;
Τι εξοπλισμό έχεις;;

PS: Για να καταλάβεις το χαμηλό bitrate τώρα που ξεκίνησε ο αγώνας πρόσεξε πόσο ¨λείο¨φαίνεται το χορτάρι σε κινούμενη εικόνα και πόσο θολό φαίνεται το κοινό στο βάθος...

Εξήγησέ μας πως μια εικόνα με μικρότερο bitrate κατά 3-4mb/s είναι πιο ποιοτική;
Έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά για 65αρα Qled 4Κ και δόξα το θεό ακόμα βλέπουμε 10/10.
Αν δεν βλέπεις τη θολούρα στο δέρμα των ανθρώπων , τι να πω...
Πάντως είσαι ο μόνος που γράφει τώρα τελευταία κάτι θετικό για την εικόνα του πακέτου...

Τα έχεις και τα 2 πακέτα στην ίδια τηλεόραση;
Τι εξοπλισμό έχεις;;

PS: Για να καταλάβεις το χαμηλό bitrate τώρα που ξεκίνησε ο αγώνας πρόσεξε πόσο ¨λείο¨φαίνεται το χορτάρι σε κινούμενη εικόνα και πόσο θολό φαίνεται το κοινό στο βάθος...

Κ τα δύο πακέτα είναι στην ιδια τηλεόραση με ανάλυση 1080p.40 άρα Samsung.50hz.απλη tv.ειπα ότι ετσι μου φαίνεται.η γνώμη μου.τωρα σε 4k κ 65 άρα με αλλά στοιχεία δεν έχω άποψη.

Κ τα δύο πακέτα είναι στην ιδια τηλεόραση με ανάλυση 1080p.40 άρα Samsung.50hz.απλη tv.ειπα ότι ετσι μου φαίνεται.η γνώμη μου.τωρα σε 4k κ 65 άρα με αλλά στοιχεία δεν έχω άποψη.

Φίλε συγνώμη κιόλας σε πήρα λίγο από τα μούτρα αλλά πάει καιρό το θέμα με την ποιότητα εικόνας και το συζητάμε και στο αντίστοιχο θέμα.
Για να επανέλθουμε στο κομμάτι των προσφορών , παίζει ακόμα το 12μηνο στα 20 ευρώ για φουλ για όσους μπορούν να το πάρουν...

Φίλε συγνώμη κιόλας σε πήρα λίγο από τα μούτρα αλλά πάει καιρό το θέμα με την ποιότητα εικόνας και το συζητάμε και στο αντίστοιχο θέμα.
Για να επανέλθουμε στο κομμάτι των προσφορών , παίζει ακόμα το 12μηνο στα 20 ευρώ για φουλ για όσους μπορούν να το πάρουν...

Οκ δεν τρέχει τίποτα.απόψεις λέμε.όντως διάβασα πολύ αρνητικά σχόλια κ από άλλους για την εικόνα.αυτα.

Τελικά ανανέωσα μετά από αίτημα διακοπής για 1 χρόνο στα 22 , όσο δηλαδή το είχα και 10 ευρώ ταινίες. Παρακάτω ούτε με σφαίρες το δίνανε

Σε ποιο τηλ. πρεπει να ζητησω προσφορα για νεο πακετο 3play.
Ετοιμαζομαι να μεταφερθω απο αλλο παροχο!

13888

η πας cosmote.gr και ζητας να σε παρουν αυτοι (να γλυτωσεις και την αναμονη)

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

13888

η πας cosmote.gr και ζητας να σε παρουν αυτοι (να γλυτωσεις και την αναμονη)

Με πηραν τηλ. η προσφορα ηταν της πλακας, ιδια ακριβως με τον τιμοκαταλογο που εχουν στο site τους.
61,60 3play full pack με VDSL 30 και ένα multiroom.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Με πηραν τηλ. η προσφορα ηταν της πλακας, ιδια ακριβως με τον τιμοκαταλογο που εχουν στο site τους.
61,60 3play full pack με VDSL 30 και ένα multiroom.

Πριν κανα μήνα για Ίντερνετ μονο ηταν Vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 30 λεπτά κινητά 33 ευρω.βαλε και 22 ευρω τηλεόραση το φουλ άρα πηγαίνεις καπου στα 55 ευρω.καπου εκει φροντισε να παίξεις μπάλα και να ζητήσεις αν θέλουν να σε κάνουν πελάτη....τα 61.60 ειναι πολλά για αυτα που σου προσφέρει...

Πριν 4 χρόνια,μου έδωσαν με 61 ευρώ,το ίδιο πακέτο με adsl επειδή ήμουν παλιός πελατης😈

Ε ρε γέλια που θα κάνουμε με τον ΟΤΕ...
Δεύτερος λογαριασμός 63 ενώ η προσφορά για το 3play είναι 23,60 +20 =43,60

Με τον πρώτο λογαριασμό να είναι 60 από 13/7-22/7

:flipout:

Καλησπέρα έχω COSMOTE Vdsl 50 εδώ και 2 χρόνια με 40,22 με το ΦΠΑ, χωρίς φόρο 5% και τελειώνει το συμβόλαιο μου στις 3/9. Είναι πιστεύετε καλή η προσφορά που δίνουν μόνο online όπως μου είπαν από το 13888 στα 35,50 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και φόρου κινητής ή να παίξω με διακοπή μήπως μου δώσουν κάτι καλύτερο;
Εάν κάποιος έχει μάθει έως ποτέ θα παίζει αυτή η προσφορά; Υπόψιν έχω και tv full pack που λήγει μαζί στα 23 χωρίς τον φόρο εκεί θα προσπαθήσω να πάρω τα 22 .
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα έχω COSMOTE Vdsl 50 εδώ και 2 χρόνια με 40,22 με το ΦΠΑ, χωρίς φόρο 5% και τελειώνει το συμβόλαιο μου στις 3/9. Είναι πιστεύετε καλή η προσφορά που δίνουν μόνο online όπως μου είπαν από το 13888 στα 35,50 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και φόρου κινητής ή να παίξω με διακοπή μήπως μου δώσουν κάτι καλύτερο;
Εάν κάποιος έχει μάθει έως ποτέ θα παίζει αυτή η προσφορά; Υπόψιν έχω και tv full pack που λήγει μαζί στα 23 χωρίς τον φόρο εκεί θα προσπαθήσω να πάρω τα 22 .
Ευχαριστώ

To 50L vdsl το δίνουν στα 31.70 όταν πρόκειται για φορητότητα, δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις την ίδια τιμή ως υφιστάμενος πελάτης χωρίς την απειλή φορητότητας.

22 για 24 μήνες με τους 2 πρώτους δώρο, ΚΑΙ 600ΜΒ σε καρτοκινητό. Ανώδυνα, αβίαστα...
Σε τηλεφωνική επικοινωνία για πρόβλημα στη hybrid λειτουργία με το στικάκι της TP LINK, ρώτησα γιατί δεν ήρθε στο mail που δηλώσαμε η ανανέωση....
Δεν βρήκαν επικοινωνία λέει με επιβεβαίωση ανανέωσης !!!
Η φουστιά έχει γίνει αντιληπτή, ε; Να κάνουμε τη χρέωση τιμοκαταλόγου και να μπερδευτεί ο καταναλωτής για να μη βγάζει άκρη μετά με τους δήθεν αντιλογισμούς...Πού θα καταλάβει ο παππούς....
Το οτι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει από το γιο του παππού να δούμε πώς θα το καταλάβον!

Πλεον οι επισημες τιμες ειναι ιδιες και για μη πελατες οτε? (Γιατι παλαιοτερα ηταν διαφορετικος ο τιμοκαταλογος)

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πλεον οι επισημες τιμες ειναι ιδιες και για μη πελατες οτε? (Γιατι παλαιοτερα ηταν διαφορετικος ο τιμοκαταλογος)

διαφορετικος ειναι ο τιμοκατολογος ακομα, απλα παλια εδιναν στους 'παλιους' πελατες τιμες νεου πελατη οταν ερχοταν αιτημα φορητοτητας. Πλεον δεν ερχεται αιτημα φορητοτητας, οποτε οι παλιοι πελατες οτι διαπραγματευτουν/επιτρεπει η εμπορικη πολιτικη της εβδομαδας που θα μιλησουν με τη κοσμοτε.

Λοιπόν στον πρώτο λογαριασμό δεν υπάρχει η υπηρεσία της cosmote tv χρεωμένη αντίθετα υπάρχουν κάτι χρεώσεις τύπου αναλογικό πάγιο cosmote τάδε πρόγραμμα και από κάτω άλλη χρέωση cosmote τάδε πρόγραμμα και το κορυφαίο που ΔΕΝ το ανέφεραν σε καμία τηλεφωνική συνομιλία είναι η χρέωση τελους επιστροφης σύνδεσης με φορητότητα κάπου 25,39 χωρίς ΦΠΑ...
Αυτά για περίοδο 13/7-22/7

Στον δεύτερο λογαριασμό υπάρχει χρέωση 2 μηνών για την cosmote tv...
Η πρώτη χρέωση από 24/7-22/8 και η δεύτερη από 23/8-22/9...

Άντε να δούμε στον 3ο λογαριασμό θα είναι όσο μου είπαν ή θα έχουμε εκπλήξεις?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

διαφορετικος ειναι ο τιμοκατολογος ακομα, απλα παλια εδιναν στους 'παλιους' πελατες τιμες νεου πελατη οταν ερχοταν αιτημα φορητοτητας. Πλεον δεν ερχεται αιτημα φορητοτητας, οποτε οι παλιοι πελατες οτι διαπραγματευτουν/επιτρεπει η εμπορικη πολιτικη της εβδομαδας που θα μιλησουν με τη κοσμοτε.

Mιλαω για τον επισημο τιμοκαταλογο οχι για τον off the record
παλια θυμαμαι ελεγε στο σαιτ της cosmote τιμη full pack για κατοχους douple play cosmote ταδε τιμη τιμη πακετου για μη κατοχους douple play cosmote ταδε μεγαλυτερη τιμη
τωρα οσο κοιταξα δεν ειδα κατι τετοιο και λεω μηπως δεν το βρηκα εγω

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα. Έχω VDSL 50, COSMOTE FULL PACK, απεριόριστα σταθερά και 720 σε κινητά στα 59 ευρώ.
Η τηλεφωνία λήγει τον 11/19 και η τηλέόραση στις 27/9/18. Λέω κάτσε να δώ τι γίνεται...
Σημερινή συνομιλία στο chat
Μου λέει ¨Η τηλεφωνία στοιχίζει 36,65 ευρώ¨
Άρα του λέω εάν θέλω να συνεχίσω την τηλεόραση με ανανέωση στα 22 ευρώ;
Μου λέει εάν θέλετε να συνεχίσετε με τιμή αορίστου χρόνου στα 29,83 ευρώ, εάν προβείτε σε ανανέωση με 28,90 ευρώ για ένα χρόνο.......
Βλέπω αυτή τη στιγμή στο site την εξής προσφορά: https://www.cosmote.gr/eshop/global...ml4_eOAcBazhpW7J56IXM6eoP_ofoj2xoCIroQAvD_BwE
Στα 25 ευρώ.....κοινώς ότι νά ναι.
Απλά ενημερωτικά παιδιά, οι άλλοι μου δίνανε fullpack δορυφορικό στα 25ευρώ.