Ζητώ συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, σπάνια χάνω τη ψυχραιμία μου, μόνο η παραπλάνηση καταναλωτών μπορεί με κάνει.
Κακά τα ψέματα, είναι η σοβαρότερη εταιρεία που υπάρχει εκεί έξω.
Και στο λεω εγώ που δεν έχω internet και τηλέφωνο από cosmote, μόνο για οικονομικούς λόγους κάποιος μπορεί να αλλάξει πάροχο, σε όλα τα άλλα η cosmote είναι πολύ πιο μπροστά.
Αν δεν ήταν δεν θα είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, παρά την ακριβότερη τιμή σε τηλέφωνο και ιντερνετ.
Υπάρχει λόγος που τόσος κόσμος δεν έχει αλλάξει πάροχο.
Kαλα ο οτε τα τελεταια χρονια εχει ριξει κατακορυφα το επιπεδο του
παλιοτερα ειχε ενα κυρος ενα επιπεδο
τωρα θυμιζει περισοτερο κατι παρακμιακες μικρες εταιριες που το κυριο μελημα τους ειναι η κουτοπονηρια
ειχα γραψει για φετος το καλοκαιρι που με πηρανε αυτοι για ανανεωση και τελικα ενω συμφωνησα και ειπα οκ τελικα δεν μου την κανανε για ανεξηγητο λογω που ουτε οι ιδιοι ηξεραν οταν τους ρωτησα και με αφησανε με τιμη αοριστου μεχρι να το ψυλιαστω και να ξανακανω διαδικασια για ανανεωση
Κακά τα ψέματα, είναι η σοβαρότερη εταιρεία που υπάρχει εκεί έξω.
Και στο λεω εγώ που δεν έχω internet και τηλέφωνο από cosmote, μόνο για οικονομικούς λόγους κάποιος μπορεί να αλλάξει πάροχο, σε όλα τα άλλα η cosmote είναι πολύ πιο μπροστά.
Αν δεν ήταν δεν θα είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, παρά την ακριβότερη τιμή σε τηλέφωνο και ιντερνετ.
Υπάρχει λόγος που τόσος κόσμος δεν έχει αλλάξει πάροχο.