Παιδιά και σε μένα από 17,5 ήρθε στα 25 για το Cinema Pack και θα διακόψω τελείως. Έχω και 2 συνδέσεις κινητού σε αυτούς, αλλά δε τους απασχολεί. Σε σπρώχνουν αλλού. Πάντως κατακριτέο από εμένα που δεν έγινε ενημέρωση για την έξτρα χρέωση.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα δεν έχουν την υποχρέωση με βάση αυτά που έχω υπογράψει. Απλά δε το θεωρώ έντιμο. Πάω για οριστική διακοπή.Κατά κανόνα δεν ενημερώνουν.
Δε θα σε ενημερώσουν και ο επόμενος λογαριασμούς θα σου έρθει στην κανονική τιμή. Σε μένα από 17,5 ήρθε 25!Εγω δίνω 6 για το family και λήγει σε 1 μηνα. να δουμε αν θα το κρατησουν σε αυτην την τιμή. κανένας απο εσας με τετοια περιπτωση εγινε τιποτα?
Εγώ τους έστειλα χθες μέσω messenger, μου απάντησαν σχετικά εντός ώρας. Τους είπα τι θέλω, μου ζήτησαν ΑΦΜ και μου έστειλαν το κάτωθι sms "TO AITHMA ΠPOΘEΣHΣ AKYPΩΣHΣ EXEI KATAXΩPHΘEI EΠITYXΩΣ. ENTOΣ 3 EPΓAΣIMΩN HMEPΩN ENAΣ EKΠPOΣΩΠOΣ MAΣ ΘA EΠIKOINΩNHΣEI MAZI ΣAΣ."Σε μένα έληγε 24/7 το full pack που είχα στα 28 ευρώ. Τους πήρα για διακοπή και μου έδωσαν το ίδιο στα 25 για ένα χρόνο. Δεν είχε περάσει όμως η αλλαγή ούτε στον πρώτο, ούτε στον επόμενο λογαριασμό και εκδόθηκαν και οι 2 με 32 το μήνα. Αφού τους πήρα 2-3 φορές και τους ψιλοέβρισα, με πήραν προχτές και μου έδωσαν τελικά τα 22 ευρώ με ισχύ απο 24/7 για ένα χρόνο. Απ'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει ενιαία γραμμή και μάλλον είναι όπου τους πετύχεις ή σε πετύχουν.
Ναι, αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που δίνουν αυτή τη στιγμή.Λίγο πριν τη λήξη του 12 μηνου στο full pack απο 15 ευρώ μου πρότειναν 22 ευρώ πάλι για 12μηνο. Απάντησα θετικά. Θεωρείτε πως ειναι καλή τιμή με βάση τις προσφορές που δίνουν ;
Ναι, αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που δίνουν αυτή τη στιγμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.