Προσφορά Cosmote TV

#belial αυτές τις μέρες προσφορά 22 σε μη πελάτες COSMOTE για 12 μήνες....κάλεσε στο 13888 και πες δώσατε σε ένα φίλο μου την προσφορά με τα 22 .... Πες τους ενδιαφέρομαι κι εγώ.....

καλησπέρα σε όλους,
εχω τηλεφωνο (απεριοριστα κινητα/σταθερα) + Ιντερνετ 24mb + Full pack TV στα 38.5 εδω και ενα χρόνο. Η σύμβαση με το τηλεφωνο+ιντερνετ εχουν ακόμα ένα χρόνο. Η τηλεόραση που τωρα πληρωνω 15 ευρω εχει συμβαση μεχρι 13/10 και εκανα αιτηση διακοπης επειδη μου ειπαν θα παω στα 25 ευρω. Με πηραν απο το 13888 λοιπον και δέχτηκα να κάνω ανανέωση πάλι στα 15 ευρω για έναν χρόνο. Μου έδωσαν και δώρο 10 ευρω για το ondemand για χρηση μεσα σε 2 μήνες. Δεν περιμενα να γίνει αυτη η πρόταση να πω την αληθεια γιατι ειχα διαβασει εδω οτι 22 ευρω για 1 χρονο ειναι το καλυτερο, όμως ημουν τυχερος.

Εγώ που το είχα για ένα χρόνο για 25 ευρώ και έλειγε την άλλη βδομάδα, μου είχαν στείλει μηνυμα στο κικητό ότι θα παέι 31,90 ευρώ. Σε σημερινή μας επικοινωνία ανανέωσα με 25 ευρώ ξανά, καθώς δεν δέχτηκαν με τίποτα τα 22 και δεν ήθελα να παίξω το χαρτί της διακοπής, αφού ήθελα να το κρατήσω σε κάθε περίπτωση...

με πηραν σημερα τηλεφωνο στο κινητο (αφου εχω διακοψει εδω και εναμιση μηνα) ... 17.5 full pack και 5 ευρω εκπτωση στο λογαριασμο του κινητου :bang:

Εμενα που ληγει το full pack/σταθερο _internet στις 10 Οκτ και δεν με εχουν παρει ακομα τηλ για ανανεωση τι κανω ρε παιδια?
περιμενω η τους παιρνω εγω..?

Μόλις τους πάρεις θα σου προτείνουν ίδια τιμή αντί για την ονομαστική για σταθερό και κινητό. Τουλάχιστον έτσι έκανα σε μένα που κάλεσα προχτές και λήγω 28/10. Το αν θα δηλώσεις διακοπή ή όχι είναι στο χέρι σου για τυχόν αντιπρόταση..

Καλησπέρα, μετά από αίτημα διακοπής της Cosmote Tv με πήραν τηλέφωνο για διαπραγμάτευση και από το προγραμμα που ήμουν 2playM+TV=44,18 μου πρότειναν το 2playL+TV στα 46,36 . Στην αρχή μου έδωσε ίδια τιμή στην τηλεόραση 22 και στην συνέχεια το έριξε στα 20 για ένα χρόνο!
Πραγματικά είμαι σε δίλημμα για το τι θα κάνω!

Τελικά με έπεισαν και έμεινα για έναν χρόνο στο OTETV Full Pack στα 20 και δύο χρόνια στο 2playL με απεριόριστα σταθερά,30 λεπτά κινητά και 24 internet στα 23 .
Δηλαδή σύνολο 43 τον μήνα με 10 δώρο onedemand για δύο μήνες!
Νομίζω οτι πήρα καλή τιμή και του χρόνου θα ξανά "παλέψω" για την ανανέωση της TV

επειδη αυριο ληγει και απο την cosmote δεν με παιρνουν για ανανεωση, τι κανω..?περιμενω λιγο ακομα η τους παιρνω εγω..?

Θα πάρεις στο 13888 και ζητάς διακοπή της TV. Η διακοπή ζητάς να γίνει την άλλη εβδομάδα για να περάσουν το αίτημα σου και να σε πάρουν (συνήθως κάνουν τρεις εργάσιμες μέρες) από το τμήμα προσφορών για καλύτερη προσφορά και ανανέωση!
Βέβαια όλα τα παραπάνω εμπεριέχουν τον κίνδυνο να σε διακόψουν την TV και μετά θα πρέπει να ξανακάνεις καινούργια σύνδεση

Εμένα μου έκαναν προσφορά για αναβάθμιση από 50 στα 100mbps λόγω αναβάθμισης της υποδομής στο κέντρο μου.
Καταρχήν θα πιάνω ; Θα χρειαστεί να αλλάξω modem μου είπαν.
Ζήτησα και προσφορά για COSMOTE tv γιατί λήγει τον άλλο μήνα η δέσμευση και μου είπαν για 20 ευρώ full pack για ένα χρόνο. Σήμερα πληρωνω 15.
Να το παρω ; Παίζουν καλύτερες τιμές ; multiroom παίζει να παρω σε καλύτερη τιμή από τα 6/μήνα;

Εμένα μου έκαναν προσφορά για αναβάθμιση από 50 στα 100mbps λόγω αναβάθμισης της υποδομής στο κέντρο μου.
Καταρχήν θα πιάνω ; Θα χρειαστεί να αλλάξω modem μου είπαν.
Ζήτησα και προσφορά για COSMOTE tv γιατί λήγει τον άλλο μήνα η δέσμευση και μου είπαν για 20 ευρώ full pack για ένα χρόνο. Σήμερα πληρωνω 15.
Να το παρω ; Παίζουν καλύτερες τιμές ; multiroom παίζει να παρω σε καλύτερη τιμή από τα 6/μήνα;

Μπορείς να μας ποστάρεις εδώ τα στοιχεία από το modem της σύνδεσης σου και θα δούμε εάν θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να φτάσει τα 100Mbit.

ληγει σημερα το συμβολαιο μου και χτες π μιλησα μαζι τους για προσφορα(ως τωρα εδινα 30,14 για σταθερο και internet 24αρι και 22 για full pack tv για 2 ετη) μου δινανε κατι τρελλα νουμερα παραπανω απο οτι εδινα.
τους ειπα στο τελος οτι θελω το τμημα διακοπων(μπας και παρω απο κει κατι καλυτερο) κ βαλανε το αιτημα να με παρουν τηλ σε 3 εργασιμες ημερες.
Υπαρχει περιπτωση να μου τα κοψουν εντελως ρε παιδια απο σημερα η αυριο,επειδη δεν επηλθε συμφωνια ανανεωσης(ακομα τουλαχιστον)και επειδη εληξε η συνδρομη???

ps
μου ανεφεραν οτι υποχρεωτικα το τηλ θα παει μεσω voip..!!!τους ειπα δεν ειναι υποχρεωτικο αυτο...ισχυει?
επισης τωρα εχω 24αρα γραμμη και για 50αρα μου ειπαν οτι θα γινει αιτηση απο αυτους σε αλλον παροχο...!!!

any ideas πως να το χειριστω απο δω και περα?

Όχι δεν τα κοβουν πριν μιλήσεις με το τμήμα διακοπών.

Δες την προσφορά που σου κάνουν, κι αν σε συμφέρει μένεις.

Για το voip, δεν αλλάζει και κάτι το ιδιαίτερο, ακόμα και τα doublex τηλέφωνα λειτουργούν.

Αρα ακομα και να ζητησεις διακοπή θα σε παρουν σιγουρα?Τι γινεται αν δε σε παρουν καθόλου?Μπορείς να ακυρώσεις το αίτημα διακοπής,ώστε να ξαναγίνει αργότερα νέο αίτημα?