Προσφορά Cosmote TV

Το 13888 απλά καταχωρεί το αίτημα για διακοπή, και μετά είναι δουλειά του τμήματος διακοπών να κάνει τη διαδικασία. Ετσι λειτουργεί μεχρι τώρα.

Δεν ξέρω αν ακυρώνεται το αίτημα (ένα καλό ερώτημα είναι σε τι τιμη όμως θα πληρώνει κανείς την υπηρεσία "εκτός προσφοράς").

Όχι δεν τα κοβουν πριν μιλήσεις με το τμήμα διακοπών.

Δες την προσφορά που σου κάνουν, κι αν σε συμφέρει μένεις.

Για το voip, δεν αλλάζει και κάτι το ιδιαίτερο, ακόμα και τα doublex τηλέφωνα λειτουργούν.

Το πιο σημαντικό που αλλάζει με το voip είναι ότι αν δεν έχεις ρεύμα σπίτι πλέον δεν έχεις και τηλέφωνο..

Ναι ισχύει αυτό με το ρεύμα . Η κοσμοτε στέλνει παντως ένα μικρο ups (για να μην βαρά ο συναγερμός, αν υπάρχει και έχει τετοιο θέμα ), που καλύπτει για λίγο την κατάσταση.

.... Με την προυπόθεση ότι και η καμπίνα που ενώνεται κάποιος έχει μπαταρία μέσα...

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με καλεσανε σήμερα απο 13888 επειδή λήγει στις 24/10 το full pack και απο 15,00 τον προηγούμενο χρονο, μου το δώσανε για άλλο ενα χρόνο με 20,00 , ενω το πρωι σε καταστημα τους μου ειπανε 25,00 .
Με βάσει τα τελευταια ποστ που είχα διαβάσει και που κυμαίνονται οι προσφορες τους, το δεχτηκα!

πληρωνες 15 το full pack???πολυ καλη τιμη ειχες...σιγουρα ηταν και οι φοροι ολοι μεσα?δλδ φπα,τελος συνδρομητικης?

Το 15 το έδιναν πέρυσι. Φέτος και εμένα 20 μου έδωσαν απλά τυπικά πρέπει να φτάσω λιγότερο από ένα μήνα πριν το κλείσιμο του χρόνου για να το περάσουν και θα με ξαναπάρουν τη Δευτέρα.

Διαβάζω τι παίζει την τρέχουσα περίοδο στις προσφορές στην cosmote αλλά και στα απέναντι και σκέφτομαι τί πληρώνω και γιατί...
Να πω οτι εχω το cinema της cosmote με 11 . Παλιότερα είχα nova, μετά otetv, μετά ξανά nova και τώρα 2 χρόνια cosmote.
Περα την ευκολία χρήσης και αφού περάσει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός της όποιας προαφορας, αρχίζω και μετανιώνω για την επιλογή μου!
Επαναλήψεις επί επαναλήψεων (μετά από καποια χρόνια το βαριέσαι πραγματικά), τα περισσότερα κανάλια αδιάφορα, ποιότητα μέτρια.
Δεν αντιλέγω πως για ποδοσφαιρόφιλους οι συγκεκριμένες πλατφόρμες είναι κάπως μονόδρομος, αλλά...
Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχουν πλέον επιλογές που επάξια μπορούν να τους καλύψουν, αν οχι, να τους υπερ-καλυψουν.
Τον Μάρτιο του 19 λήγει το συμβόλαιο μου (εκτός αν κάνουν πάλι καμία αυθαίρετη αύξηση πιο πριν) και χαιρετάω...
Στην κατηγορία χρηστών που είμαι, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές.

Ας ψαχτούμε λίγο εμείς, μήπως και ψαχτούνε και αυτοί!

Διαβάζω τι παίζει την τρέχουσα περίοδο στις προσφορές στην cosmote αλλά και στα απέναντι και σκέφτομαι τί πληρώνω και γιατί...
Να πω οτι εχω το cinema της cosmote με 11 . Παλιότερα είχα nova, μετά otetv, μετά ξανά nova και τώρα 2 χρόνια cosmote.
Περα την ευκολία χρήσης και αφού περάσει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός της όποιας προαφορας, αρχίζω και μετανιώνω για την επιλογή μου!
Επαναλήψεις επί επαναλήψεων (μετά από καποια χρόνια το βαριέσαι πραγματικά), τα περισσότερα κανάλια αδιάφορα, ποιότητα μέτρια.
Δεν αντιλέγω πως για ποδοσφαιρόφιλους οι συγκεκριμένες πλατφόρμες είναι κάπως μονόδρομος, αλλά...
Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχουν πλέον επιλογές που επάξια μπορούν να τους καλύψουν, αν οχι, να τους υπερ-καλυψουν.
Τον Μάρτιο του 19 λήγει το συμβόλαιο μου (εκτός αν κάνουν πάλι καμία αυθαίρετη αύξηση πιο πριν) και χαιρετάω...
Στην κατηγορία χρηστών που είμαι, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές.

Ας ψαχτούμε λίγο εμείς, μήπως και ψαχτούνε και αυτοί!

Τι διαφορετικό έχουν οι υπόλοιπες επιλογές? Στο οικονομικό, μόνο.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Τι διαφορετικό έχουν οι υπόλοιπες επιλογές? Στο οικονομικό, μόνο.

για καποιον που δε τον ενδιαφερουν τα αθλητικα νομιζω το netflix ειναι πλεον μονοδρομος, ειδικα αφου τα τελευταια χρονα οι κινηματογραφικες παραγωγες πλεον εχουν γινει ας ξεθαψουμε αλλον ενα υπερηρωα και φετος Η συνδρομητικη, κι ας εχει καποιες σειρες κι απο νετφλιξ απλα δε μπορει να συναγωνιστει το βαθος του περιεχομενου της.

Για full ευρυζωνικό τι τιμή παίζει?

απο οσο ξερω δε κανουν προσφορες στο ευρυζωνικο, οτι βλέπεις στο site

Τα κολο αθλητικά μας έχουν φάει. Και έτσι όπως έχουν διασκορπιστεί πρέπει να έχεις και τα δυο.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Λήγω 28/10 με full pack στα 25 . Πήρα και ρώτησα για τη διακοπή και μου λένε να καλέσω στις 20/10. Δεν θέλω να διακόψω αλλά λέω να ρισκάρω τη διακοπή ώστε να προτείνουν 22 ...το 20 που το βρίσκετε θα γάλα να ξερά...

20λεπτο παζάρι ήθελε να μου το δώσει αρχικά 22E, της λέω για 20Ε, μου λέει δνε μπορώ πάρε δυο μήνες δωρεάν on demand έως 10Ε (!!!) και στο τέλος το άφησε στα 20Ε

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Επίσημη εμπορική διάθεση στο site της Cosmote, Cosmote TV Sports Pack 20 και Cinema Pack 15 .....

παιδιά εμενα έληξε το συμβόλαιο στο Sports pack τον περασμένο μηνα. Δικαιούμαι ανανέωση συμβολαίου στα 20 ευρώ η είναι μονο για νέους συνδρομητές?

τελικα μ προσφερουν 20 ευρω το full pack και 26 ευρω το play Large me 24Mb γραμμη ,για 2 χρονια.
να το παρω η παιρνει λετε και αλλο deal?