Προσφορά Cosmote TV

Για νέες συνδέσεις πόσο μπορώ να πάρω το full pack;
Τώρα παίζει μια προσφορά στα 25 +σκληρός δίσκος, ενώ πριν έπαιζε 22 χωρίς σκληρό δίσκο

Όσοι ανανεώσατε πρόσφατα, σας έστειλαν τα συμβόλαια στο mail? Τα έστειλαν την επόμενη ημέρα ή μετά από λίγες ημέρες?

Όσοι ανανεώσατε πρόσφατα, σας έστειλαν τα συμβόλαια στο mail? Τα έστειλαν την επόμενη ημέρα ή μετά από λίγες ημέρες?

Την ίδια μέρα με μήνυμα.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Και εμένα μου έστειλαν το σύμβολα μέσα σε λίγα λεπτά
Με μήνυμα σου τα έστειλαν και εσένα? Σε εμένα ζητησε mail για να τα στείλει και μου είπε ότι η ανανέωση θα γινει μέσα σε 5 ημέρες. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει κάτι στο email. Τις προηγούμενες φορές που είχα ανανεώσει το πρωί της επόμενης ημέρας τα ειχαν στείλει

Με μήνυμα σου τα έστειλαν και εσένα? Σε εμένα ζητησε mail για να τα στείλει και μου είπε ότι η ανανέωση θα γινει μέσα σε 5 ημέρες. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει κάτι στο email. Τις προηγούμενες φορές που είχα ανανεώσει το πρωί της επόμενης ημέρας τα ειχαν στείλει

Στο e mail τα έστειλαν.

Τελικά μου έστειλαν πριν από λίγο τη σύμβαση στο email. Από ότι είδα όμως στη σύμβαση δεν αναφέρει κάτι για τα extra δώρα που μου έκαναν, συγκεκριμένα για τα 120 λεπτά ομιλίας στο κινητό και για το κουπόνι των 10 για τα cinema on demand, έτσι αναγκάστηκα να τους πάρω τηλέφωνο για να ρωτήσω. Η υπάλληλος που μίλησα δεν ήξερε να μου πει στα σίγουρα, το μόνο που είπε ήταν ότι ίσως επειδή είναι extra δώρα για αυτό δεν φαίνονται στη σύμβαση και μου έκανε αίτημα ώστε να μου τηλεφωνήσουν και να με ενημερώσουν. Για το κουπόνι των 10 για τα cinema on demand η υπάλληλος που μου έκανε την ανανέωση μου είχε πει ότι θα μου σταλεί στο κινητό χωρίς να μου πεί αν θα μου σταλεί με την ενεργοποίηση της ανανέωσης ή αργότερα. Κάποιος που έχει πάρει τα extra δώρα, έχει δει αν στη σύμβασή του αναφέρει κάτι για αυτά ή αν γνωρίζει κάτι περισσότερο αν μπορεί να μας ενημερώσει;

2 φορές, στην αρχική σύνδεση (σκέτη cosmote tv) και στην ανανέωση μου "έδωσαν" αυτά τα 10 ευρώ αλλά στην πράξη δεν τα είδα ποτέ. Δεν ήρθε ποτέ κανένα σχετικό μήνυμα και δεν είχα ποτέ υπόλοιπο 10 ευρώ στο on demand. Όταν στην ανανέωση τους το είχα πει, μου είχαν πει πως έπρεπε να τους το είχα πει την πρώτη φορά και πως τώρα θα κανόνιζαν να το πάρω σίγουρα.... μάντεψε :) Δεν ασχολήθηκα καν γιατί έτσι κι αλλιώς αμφιβάλω αν θα τα χρησιμοποιούσα.
Για το κινητό (εγώ πήρα 600mb/μήνα) το extra το πήρα κανονικά (υπόψιν... δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις κανονικά ανανέωση των 10 ευρώ ανά 2 μήνες για να παίρνεις τον χρόνο ή τα mb, οπότε αν δεν σκοπεύεις να το κάνει κάποιος σε υπάρχον κινητό και το θελει για κάποια δεύτερη κάρτα, δεν ξέρω κατά πόσο έχει τόσο νόημα τελικά σαν "δώρο"). Πάνε 2 χρόνια απ την αρχική σύνδεση αλλά δεν θυμάμαι να έγραφε κάτι στην αρχική σύμβαση σχετικά με αυτά.

Τελικά με πήραν τηλεφωνο για το αίτημα που είχα κάνει το πρωί για τα extra δώρα που δεν αναγραφονταν στη σύμβαση που μου έστειλαν. Για τα 120 λεπτά στο κινητό μου είπε ότι θα ενεργοποιουνται κάθε πρώτη του μηνός, για τα 10 για τα cinema on demand μου είπε οτι θα έπρεπε να φαίνονται στη σύμβαση αλλά λόγω κάποιου λάθους του συστηματος δεν ειχαν ενεργοποιηθει. Τα ενεργοποίησε, μου είπε οτι δεν θα μου σταλεί κάποιο κουπονι με μήνυμα αλλά απλώς θα πιστωθουν στον λογαριασμό μου και να παρω αύριο το απόγευμα τηλεφωνο στο 13888 για να επιβεβαιώσω οτι ενεργοποιηθηκαν. Ίδωμεν αν και έχω τις αμφιβολίες μου γιατί ο κάθε υπάλληλος που μιλας σου λέει και κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον άλλον

Λήγει το cosmote cinema pack που έχω και επικοινώνησα (με chat) με το 13888 προκειμένου να πάρω προσφορά για ανανέωση, σε συνδυασμό με τηλεφωνική σύνδεση double play που έχω τώρα στη vodafone.
Η απάντηση είναι να επικοινωνήσω ένα μήνα πρίν τη λήξη του cinema pack ώστε να πάρω προσφορά, και για το σταθερό μου έδωσε την τιμή της ιστοσελίδας (29,90/μήνα + τέλος ενεργοποίησης).
Υπάρχει περίπτωση να πάρω προσφορά (και όχι τις τιμές του τιμοκαταλόγου) με κάποιον άλλον τρόπο, ή κόπηκαν;

Το συμβόλαιο μου με cosmote TV full pack στα 20 ευρώ έληγε σε 2 εβδομάδες περίπου και χωρίς να κάνω κάποια κίνηση εγώ, μου ήρθε σήμερα SMS από την Cosmote που είχε ένα link για να βάλω τα στοιχεία μου και να με καλέσουν για την ανανέωση για 12 μήνες στην ίδια τιμή. Μετά από λιγότερο από μια ώρα με κάλεσαν από το 13888 και ανανέωσα. Δεν το περίμενα τόσο εύκολο. Ούτε απειλές για κόψιμο, ούτε τίποτα

Λήγει το cosmote cinema pack που έχω και επικοινώνησα (με chat) με το 13888 προκειμένου να πάρω προσφορά για ανανέωση, σε συνδυασμό με τηλεφωνική σύνδεση double play που έχω τώρα στη vodafone.
Η απάντηση είναι να επικοινωνήσω ένα μήνα πρίν τη λήξη του cinema pack ώστε να πάρω προσφορά, και για το σταθερό μου έδωσε την τιμή της ιστοσελίδας (29,90/μήνα + τέλος ενεργοποίησης).
Υπάρχει περίπτωση να πάρω προσφορά (και όχι τις τιμές του τιμοκαταλόγου) με κάποιον άλλον τρόπο, ή κόπηκαν;

Αφου εισαι ηδη εκει, γιατι ζητανε τελος ενεργοποιησης? Τελος για να ενεργοποιησουν την ενεργοποιημενη γραμμη?

Μόλις ανανέωσα για 3ο χρόνο σε κατάστημα Cosmote. Πήγα από 25 στα 22 για το full pack.

Πήρα τηλέφωνο και εγώ για ανανέωση και μου πρότειναν το ίδιο πακέτο στα 25 ευρώ. Δεν δέχτηκα γιατί βλέπω ότι δίνουν το full pack και στα 20 ή 22. Ούτως ή άλλως θα ήθελα να το κόψω γιατί έχω και nova. Εκτός αν μου κάνουν καλύτερη προσφορά. Τι λέτε; Θα γίνει τίποτα;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αίτηση διακοπής και μετά σε παίρνουν και σου κάνουν καλύτερη προσφορά στα 20 fullpack.

Εμενα παλι, ξεχασαν να με πανε σε τιμη καταλογου τα τελευταια 3 χρονια (ειχα ειδικη προσφορα) :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043