Προσφορά Cosmote TV

Σήμερα ανανέωσα και γω το δορυφορικό, χωρίς πίεση ή απειλή διακοπής, μου είπανε πως επειδή δεν έχω σταθερό ή κινητό cosmote, δεν μπορεί να πέσει η τιμή κάτω από 20 ευρώ για το φουλ πακέτο. Τώρα πλήρωνα 22, με την ανανέωση για 1 χρόνο και όχι 2 πλέον, έπεσε στα 20. Ήρθε η ώρα να αγοράσω και το xiaomi box s για το 4κ και είμαι μια χαρά πιστεύω.

Σήμερα ανανέωσα και γω το δορυφορικό, χωρίς πίεση ή απειλή διακοπής, μου είπανε πως επειδή δεν έχω σταθερό ή κινητό cosmote, δεν μπορεί να πέσει η τιμή κάτω από 20 ευρώ για το φουλ πακέτο. Τώρα πλήρωνα 22, με την ανανέωση για 1 χρόνο και όχι 2 πλέον, έπεσε στα 20. Ήρθε η ώρα να αγοράσω και το xiaomi box s για το 4κ και είμαι μια χαρά πιστεύω.

Ετσι είπανε, ε? Κι εγώ που έχω χρόνια σταθερό cosmote , μου το άφησαν προνομιακα στα 22 και μάλιστα ουσιαστικά για 10,5 μήνες.

ναι, και μάλιστα μου το είπανε και οι 2 υπάλληλοι με τους οποίους μίλησα αυτές τις μέρες για την ανανέωση. μήπως ανανέωσες πριν καιρό και δεν μπορούσανε να πέσουν στην τιμή; βέβαια, δεν μπήκαμε σε λεπτομέριες, αλλά μήπως εννοούσαν να έχω σταθερό και vdsl ή fiber, όπως διάβασα στο νήμα σε κάποιο προηγούμενο post.

Εγώ έκανα αίτηση διακοπής και ενώ το ειχα στα 22 το ανανέωσα με το ίδιο ποσο .
Ήμουν στη δουλεια και δεν ειχα όρεξη να το τραβήξω..
Μαζί με τα 22 δώρο 600mb στο κινητο και 10 για 2 μηνες για on demand

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ έκανα αίτηση διακοπής και ενώ το ειχα στα 22 το ανανέωσα με το ίδιο ποσο .
Ήμουν στη δουλεια και δεν ειχα όρεξη να το τραβήξω..
Μαζί με τα 22 δώρο 600mb στο κινητο και 10 για 2 μηνες για on demand
Νομίζω τα 11 ευρώ του cinema pack μαζι με τις 2 ώρες προς όλους προς ένα κινητό που μου έδωσαν ήταν η καλύτερη προσφορά.

Στην ουσία γλιτώνω 10 ευρώ κάρτα το μήνα σε αυτό το κινητό μιας και φτάνουν οι 2 ώρες προς όλους οπότε βγαινει 1 ευρώ το ote TV. Και με το ott έδωσα σε συγγενή και βλέπει καθημερινά μέσω smart tv Samsung και βρήκε την υγεία του. Αν μπορέσω να πετύχω και μια καλή τιμή για το 50αρι vdsl γιατί δίνω 35.5 τους τελευταίους 18 μήνες θα είναι μια χαρά. Κάποτε δίναμε 65 το μήνα για αυτά. Το πήγα στα 58 μετά 54 τώρα είμαι στα 49.5 ευρώ το μήνα. Αν πάει το vdsl 30 ευρώ με e-bill και 14 το cinema pack(3 ευρώ έχει το pvr) πάμε στα 44 μείον το 10αρικο της κάρτας βγαίνει 34 ευρώ για 50αρι vdsl με ote cinema pack. Εκεί πιστεύω είναι μια καλη τιμή για την κρίση που περνάμε. Πολλοί υπολογισμοί αλλά όταν τα χρήματα βγαίνουν δύσκολα σκέφτεσαι τα πάντα.

ούτε με σφαίρες φίλε μου... εμένα μου είπανε 15 το sports και 20 το φουλ να φανταστείς...

Η ηλικία αυτού που έλαβε την προσφορά
είναι σχεδόν 80 . Είπε ότι θα το σκεφτεί.

νομίζω ότι αν κάνει συμβόλαιο σαν νέος συνδρομητής, πιο φτηνά θα του βγει του ανθρώπου...

Κοίταξα στο site για το cinema pack ( δορυφορικό ) και είδα 19,90 . Ισχύει κάτι άλλο ;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Νομίζω τα 11 ευρώ του cinema pack μαζι με τις 2 ώρες προς όλους προς ένα κινητό που μου έδωσαν ήταν η καλύτερη προσφορά.

Στην ουσία γλιτώνω 10 ευρώ κάρτα το μήνα σε αυτό το κινητό μιας και φτάνουν οι 2 ώρες προς όλους οπότε βγαινει 1 ευρώ το ote TV. Και με το ott έδωσα σε συγγενή και βλέπει καθημερινά μέσω smart tv Samsung και βρήκε την υγεία του. Αν μπορέσω να πετύχω και μια καλή τιμή για το 50αρι vdsl γιατί δίνω 35.5 τους τελευταίους 18 μήνες θα είναι μια χαρά. Κάποτε δίναμε 65 το μήνα για αυτά. Το πήγα στα 58 μετά 54 τώρα είμαι στα 49.5 ευρώ το μήνα. Αν πάει το vdsl 30 ευρώ με e-bill και 14 το cinema pack(3 ευρώ έχει το pvr) πάμε στα 44 μείον το 10αρικο της κάρτας βγαίνει 34 ευρώ για 50αρι vdsl με ote cinema pack. Εκεί πιστεύω είναι μια καλη τιμή για την κρίση που περνάμε. Πολλοί υπολογισμοί αλλά όταν τα χρήματα βγαίνουν δύσκολα σκέφτεσαι τα πάντα.

sorry αν βγαίνω λίγο off topic άλλα νομίζω ότι ανανέωση του χρόνου ομιλίας (δηλ. αγορά κάρτας) πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Αν είμαι λάθος διορθώστε με. Το αναφέρω γιατί στην περίπτωση αυτή πρέπει να το γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος που θέλει να βάλει ote tv και δέχεται την συγκεκριμένη προσφορά δωρεάν λεπτών ομιλίας στο κινητό.

Το γνωρίζω και το είχα αναφέρει παλιότερα. Βαζω κάρτα και κάνω μεταφορά σε άλλα κινητά που είναι να βάλουν κάρτα. Χρεώνεσαι μόνο το 20λεπτο της μεταφοράς.

Μετά από απειλή διακοπής μου άφησαν το full pack στα 20 από τα 22 που ζητούσαν

Μετά από απειλή διακοπής μου άφησαν το full pack στα 20 από τα 22 που ζητούσαν
Χρειάστηκε απειλή διακοπής για να στο κατεβάσουν μόνο 2 ευρώ?

Χρειάστηκε απειλή διακοπής για να στο κατεβάσουν μόνο 2 ευρώ?
Τα τελευταία χρόνια πλήρωνα 20 ευρώ. Φέτος μου το έκαναν 22 και μόλις τους είπα ότι θα διακόψω, με κάλεσαν την επόμενη ημέρα και μου το έδωσαν στα 20. Δεν πίεσα για κάτι παραπάνω, απλά ήθελα να δίνω ότι έδινα και τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω όμως ότι κάτω από 20 δεν θα μου το έδιναν, μιας και δεν έχω ίντερνετ στην cosmote

Τα τελευταία χρόνια πλήρωνα 20 ευρώ. Φέτος μου το έκαναν 22 και μόλις τους είπα ότι θα διακόψω, με κάλεσαν την επόμενη ημέρα και μου το έδωσαν στα 20. Δεν πίεσα για κάτι παραπάνω, απλά ήθελα να δίνω ότι έδινα και τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω όμως ότι κάτω από 20 δεν θα μου το έδιναν, μιας και δεν έχω ίντερνετ στην cosmote

Καλά κι εγώ που έχω ιντερνετ cosmote ανανέωσα με 22.Αν πιεζα με διακοπή άντε να πηγαινα 20.Κι αυτό για 11 μήνες, με πηραν 1.5 μήνα πριν λήξει.

εγώ χωρίς τίποτα στην cosmote, τους είπα πως σκέφτομαι να διακόψω το δορυφορικο και να πάω στο ott. τους είπα ξεκάθαρα πως δε θέλω να διακόψω δηλαδή και η κοπέλα από μόνη της μου είπε πως οφείλει να με ενημερώσει πως για να μη διακόψω, μου δίνουν το φουλ πακ στα 20. για το ott δεν μπορούσε να κάνει καλύτερη τιμή, ενώ για το δορυφορικό μπορούσε, λόγω και καλά της αίτησης διακοπής. έτσι ανανέωσα στα 20 για 1 χρόνο το φουλ πακ.

Έχω το sports pack από πέρυσι τον Αύγουστο στα 20 ευρώ,σκοπεύω να καλέσω να μου κάνουν μια προσφορά για ανανέωση...Ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν το sports,γιατί με 20 δεν σκοπεύω να ανανεώσω...

Sent from my iPad using Tapatalk