Είναι πιο ακριβό ίσως για νέους συνδρομητές, γι'αυτους που άλλαξαν το go σε ΟΤΤ κι έβαλαν ή θα βάλουν την εφαρμογή στην τηλεόραση, είναι δωρεάν.Συγνώμη αλλά συγκρίνετε το δορυφορικό με το OTT και τις παροχές που δίνει το δορυφορικό σε σχέση με του OTT; Δηλαδή τα 22 ευρώ για το δορυφορικό full pack είναι πολλά όταν έχεις ταυτόχρονη προβολή σε δύο οθόνες και δυνατότητα η δεύτερη οθόνη να είναι σε έως 5 συσκευές σε σχέση με το full pack του OTT που δεν δίνει ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά το οποίο είναι κ ποιο ακριβό;
Είναι πιο ακριβό ίσως για νέους συνδρομητές, γι'αυτους που άλλαξαν το go σε ΟΤΤ κι έβαλαν ή θα βάλουν την εφαρμογή στην τηλεόραση, είναι δωρεάν.
Συγγνώμη αλλά εγω δεν αρνήθηκα για το παζάρι.Αρνήθηκα γιατί πραγματικά δεν το θέλω ακόμα και με 10 ευρώ τον μήνα.Για το Champions League το είχα βάλει και ανάθεμα αν είδα 2 αγώνες.Τώρα θα μου πεις,πως θα βλέπεις CL?Βεβαια υπαρχει κ ο κίνδυνος διακοπής, μικρός μεν (αφου μιλαμε για 22 πακέτο) αλλα υπαρκτός γτ βλεπω οτι εχουν σφηξει τα ζωναρια κ κατι 15αρια για full pack τελειωσαν. Πλεον 20αρια με πολυ διαπραγματευση.
Πολύ ακριβή η τηλεόραση... Με 11 δίνανε το δορυφορικό cinema. Παζαρεψε για κάτι καλύτερο στην τηλεόραση.
Το σταθερό ακριβό όπως πάντα, σε άλλη εταιρία με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνες 50αρα.
μου έκαναν πρόταση απεριόριστα σταθερά, 60 κινητά - 24 μηνες στα 26,90
και
cosmotetv family (το οποίο έχω τώρα) - 12 μήνες στα 12,90
τι λέτε???
Μετά από αίτημα ΑΚΥΡΩΣΗΣ full pack το οποίο το είχα στα 22 ευρώ, η πρόταση ήταν full pack για ένα χρόνο στα 15 ευρώ. Η σύνδεση κούμπωσε σε ήδη υφιστάμενο adsl 50αρα με 120 δωρεάν σε κινητά στα 31 ευρώ. Συμβουλή να πιέζετε πολύ στο τηλέφωνο τους πωλητές ειδικά αυτή τη περίοδο.
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ληγει και μενα το συμβολαιο cosmote tv δορυφορικο τωρα στις 05/07 και πληρωνω τωρα 20 ευρω τον μηνα.
Θελω σιγουρα να το κρατησω αλλα επειδη η κατασταση ειναι δυσκολη γενικοτερα θα ζητησω μειωση τιμης με διακοπη η να μου το δωσουν στην ιδια τιμη.
Αν εσας που σας εδωσαν 15 ευρω τον μηνα την προσφορα για full pack εχετε καποιο διαφορετικο τηλεφωνο απο το 13888 για να καλεσω θα το εκτιμουσα πολυ.
Να επιμένεις στο εξής, είναι ακριβό, δεν έχω τόσο, το full pack εδώ κ 4 μήνες δε προσφέρει τίποτα στο κομμάτι αθλητικά, μπλα μπλα μπλα.... Αυτή τη περίοδο μπορούν να δώσουν πολύ καλύτερες τιμές, απλώς θέλουν λίγο πίεση κ άρνησή από πλευράς του πελάτη. Επίσης πάντα κάνεις αίτημα διακοπής, κ πάντα ζητάς να μιλήσεις με το προϊστάμενο από αυτόν που σου μιλάει ήδη....Υπαρχει καμια πιθανοτητα αν η προταση που θα μου κανουν δεν ειναι καλη και πω οτι θελω να διακοψω να μου το κοψουν?
Δεν ξερω πια ειναι η διαδικασια τωρα κι αν εχει αλλαξει κατι γι'αυτο ρωταω.
Εγ.ω είχα sports pack στα 15. Πήρα ζήτησα προσφορά ανανέωσης και μου είπαν αρχικά ίδια τιμή και 25 το full pack. Μετά μου είπαν συγνώμη λάθος 20 το sports έχει.
Είπα όχι θα διακόψω.
Σε λίγες ώρες με πήραν και μου έδωσαν 15 το full pack.
Εννοείται ότι συμφώνησα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.