Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Ρε φίλε King, πάρε έναν usb σκληρό δίσκο και βάλτον πάνω στον αποκωδικοποιητή, κρίμα είναι να πληρώνεις 3 ευρώ κάθε μήνα..Εγώ έχω αυτόν που μου έδωσαν δώρο(intenso 1tb) με την σύνδεση που έκανα πέρσι και μια χαρά κάνει τις εγγραφές..40-50 ευρώ κάνει..
15 σκληρούς έχω από 1tb μέχρι 4tb. Το είχα ψάξει αλλά ο απλός δέκτης δεν επιτρέπει να γράφεις και να βλέπεις ταυτόχρονα. Το είχα ρωτήσει πριν χρόνια. Για αυτο και πληρώνω τον pvr όλα τα χρόνια γιατί βλέπω συχνά κάτι και γράφω κάτι άλλο. Στον απλό δεκτή με εξωτερικό δίσκο δεν γινεται αυτο. Χαλάλι δεν πειράζει.

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τον kaon ns2000 δεν γίνεται αυτό; Βέβαια πλέον δεν τον δίνουν πουθενά αλλά έχει διπλό tuner.

Με τον kaon ns2000 δεν γίνεται αυτό; Βέβαια πλέον δεν τον δίνουν πουθενά αλλά έχει διπλό tuner.
Νομίζω ούτε με αυτόν γίνεται. Μόνο με τον επίσημο pvr από ότι ξέρω. Αλλιώς θα το είχα κάνει από καιρό.

Όντως δεν γίνεται όταν έχεις εξωτερικό σκληρό:
Τώρα οποιος θέλει μπορεί να βάλει εξωτερικό σκληρό και ο δεκτης θα δουλεύει ως απλός
Δεν θα μπορεί δηλαδή κάποιος να βάλει εσωτερικό σκληρό και ο δεκτης θα γίνετε pvr,
Η θα βάζεις εσωτερικό και θα σου ενεργοποιούν το δεύτερο tuner, η εξωτερικό και θα λειτουργεί ως απλός
(από το αντίστοιχο θέμα)

Όντως δεν γίνεται όταν έχεις εξωτερικό σκληρό:
(από το αντίστοιχο θέμα)

Το ξερω το ειχαμε συζητηση πριν χρονια και ετσι κρατανε το 3ευρω το μηνα δεν γινεται αλλιως. Μια φορα με χαλασε κιολας ειχαν τον πιο παλιο και πηρα τον νεο στα 500gb.

Καλησπερα!

Ειχα συμβόλαιο cosmotetv με cinema pack μέσω δορυφόρου και έληξε οπότε τώρα χρεώνομαι 45.8 το δίμηνο (22.9 το μήνα). Επειδή έχει λήξει και το double play που είχα σκέφτομαι να ανανεώσω το double play και να βάλω και το cinema pack μαζι αλλά λέει οτι ειναι μόνο με το OTT, οπότε το δορυφορικό που έχω πάει χαμένη η εγκατάσταση, το box κλπ. Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω και να παραμείνει μέσω δορυφόρου;

Εχει μηπως κανεις αλλος αντιστοιχη περιπτωση; Ξερει κανεις;
Ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

15 σκληρούς έχω από 1tb μέχρι 4tb. Το είχα ψάξει αλλά ο απλός δέκτης δεν επιτρέπει να γράφεις και να βλέπεις ταυτόχρονα. Το είχα ρωτήσει πριν χρόνια. Για αυτο και πληρώνω τον pvr όλα τα χρόνια γιατί βλέπω συχνά κάτι και γράφω κάτι άλλο. Στον απλό δεκτή με εξωτερικό δίσκο δεν γινεται αυτο. Χαλάλι δεν πειράζει.

Όταν λες να γράφει, εννοείς πχ να παίζει μια ταινία στο cinema1 που θες να την γράψεις και να βλέπεις κάτι άλλο σε άλλο κανάλι ή να κατεβάζεις κάτι απ' το cosmote tv plus και να βλέπεις κάποιο κανάλι?
Το δεύτερο γίνεται σίγουρα ακόμα και με έναν αποκωδικοποιητή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Το δεύτερο γίνεται γιατί δεν χρησιμοποιεί τον δορυφόρο για το on demand.
Το πρώτο παίζει μόνο σε συγκεκριμένα κανάλια (της ίδιας πόλωσης αν θυμάμαι καλά) και θες διπλό tuner που μόνο οι αποκωδικοποιητές του PVR έχουν..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Δεν το γνώριζα αυτό ότι ο pvr έχει διπλό tuner..Οπότε ξέρεις τι κάνεις..

Η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής για τηλέφωνο vdsl50 μαζί με τα κανάλια πια είναι;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής για τηλέφωνο vdsl50 μαζί με τα κανάλια πια είναι;

Με κάλεσε κοπέλα και μου προσέφερε Cosmote Fiber 50, με απεριόριστα προς σταθερά, 120' προς κινητά στα 32 + 19,90 Cosmote TV Full Pack. Η τιμή μπορεί να εξαρτάται στο ότι έχω nova 3play. Το μόνο που δεν μου διευκρίνησε είναι αν στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Με κάλεσε κοπέλα και μου προσέφερε Cosmote Fiber 50, με απεριόριστα προς σταθερά, 120' προς κινητά στα 32 + 19,90 Cosmote TV Full Pack. Η τιμή μπορεί να εξαρτάται στο ότι έχω nova 3play. Το μόνο που δεν μου διευκρίνησε είναι αν στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Φαρμακείο οι τιμές της Cosmote

Αυτό έχω και γω εδώ και 2 χρόνια στα 32 ευρώ αλλά με 300 λεπτά σε κινητά. . Τώρα λήγει και ψάχνομαι για αλλαγη

Εμένα μου προσφεραν για double play 50αρα, 36 και κάτι και μετά από μερικές μέρες cosmote full με 22.Οταν είπα ότι στον κατάλογο είχα δει 32,απαντησαν ότι όταν αναβαθμιστηκα, δεν υπήρχε ακόμα το 32!! Τους έχω συνηθίσει πλεον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Όταν λες να γράφει, εννοείς πχ να παίζει μια ταινία στο cinema1 που θες να την γράψεις και να βλέπεις κάτι άλλο σε άλλο κανάλι ή να κατεβάζεις κάτι απ' το cosmote tv plus και να βλέπεις κάποιο κανάλι?
Το δεύτερο γίνεται σίγουρα ακόμα και με έναν αποκωδικοποιητή
Το πρώτο. Έχει 2 καλώδια για το tuner και μπορώ να γράφω οποιο κανάλι θέλω βλέποντας κάποιο άλλο. Αυτό βασικά προσφέρει ο pvr δέκτης με τα 2 καλώδια του tuner και τον εσωτερικό σκληρό.

Επίσης πρόπερσι με είχε χαλάσει ο δίσκος του δέκτη και μου έστειλαν καινούργιο δεκτη με 500αρη σκληρό δωρεάν. Επειδή δουλεύει συνέχεια ο δίσκος χαλάει πιο εύκολα. Οπότε αν στα 5 χρόνια με χαλάσουν 2 σκληροί των 50 ευρώ σχεδόν έχει βγει το 3ευρω.

Βγήκαν πάντως νέα συνδυαστικά πακέτα αλλά βλέπω ότι δεν είναι για δορυφορικό αλλά για το ευρυζωνικό.

Με 41 ευρώ. Απεριόριστα σε όλα τα σταθερά. 420 ' λεπτά σε κινητά και 100αρα γραμμή vdsl.πως βλέπετε την προσφορά; Την έχει κάνει άλλος;;