Προσφορά Cosmote TV

41.90 έχει στο site καθόλου προσφορά δεν είναι.

Έχεις δίκιο φίλε. Σε ευχαριστώ. Τώρα το είδα. ! Θα την πατούσα....
Πια είναι η καλύτερη τιμή που παίζει για το ίδιο πακέτο;;

Μου έστειλαν μηνυμα απο την cosmote για την προνομιακή τιμή των 22 το full pack ,που εχω ηδη.
Παιζει τιποτα καλύτερο;;
Μόλις πήρα κι εγώ για να κρατήσω την προσφορά των 20 που έχω εδώ και δύο χρόνια +5 που δινω τον τελευταίο χρόνο για extra συνδέσεις...
Μου λένε δεν έχουμε τέτοια προσφορά στα 20 , έχουμε στα 22 ...
5/7 λήγει το συμβόλαιο και δεν θα ανανεώσω, επίσης επειδή έχω τα πάντα στην cosmote θα κοιτάξω να μειώσω ή και να διακόψω ακόμα και τα συμβόλαια...
110 για σταθερά ίντερνετ τιβι κινητά κάθε μήνα στην cosmote και δεν θέλουν όχι μόνο να μειώσουν αλλά ούτε καν να διατηρήσεις το υπάρχον συμβόλαιο

Μόλις πήρα κι εγώ για να κρατήσω την προσφορά των 20 που έχω εδώ και δύο χρόνια +5 που δινω τον τελευταίο χρόνο για extra συνδέσεις...
Μου λένε δεν έχουμε τέτοια προσφορά στα 20 , έχουμε στα 22 ...
5/7 λήγει το συμβόλαιο και δεν θα ανανεώσω, επίσης επειδή έχω τα πάντα στην cosmote θα κοιτάξω να μειώσω ή και να διακόψω ακόμα και τα συμβόλαια...
110 για σταθερά ίντερνετ τιβι κινητά κάθε μήνα στην cosmote και δεν θέλουν όχι μόνο να μειώσουν αλλά ούτε καν να διατηρήσεις το υπάρχον συμβόλαιο
Τελικά χωρίς πρήξιμο μου το έδωσαν κατά εξαίρεση όπως είπαν στα 20

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Τελικά χωρίς πρήξιμο μου το έδωσαν κατά εξαίρεση όπως είπαν στα 20

Έκανες αίτημα διακοπής και σε ξαναπήραν τηλέφωνο και σου έδωσαν τα 20 ;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έκανες αίτημα διακοπής και σε ξαναπήραν τηλέφωνο και σου έδωσαν τα 20 ;
Όχι τους είπα θα τους ξαναπάρω να κάνω αίτημα διακοπής, ξαναπηρα και ειπα ότι το θέλω στα 20 όπως είναι τώρα το έψαξε ο υπάλληλος (δεν ξέρω αν έβαλε να ακούσει την/τις προηγούμενη/ες συνομιλίες) και μου είπε θα στο αφήσω στα 20 ...
Αν μου έλεγαν ότι δεν μπορούν στα 20 θα το εκοβα

Και εμένα με πήραν για 22 ευρώ το Full pack από 20 που είναι τώρα και έριξα κόκκινη κάρτα.
Μου είπαν για πάρω τον Ιούλιο που λήγει για διακοπή.
Πάνω από 20 ευρώ δεν δίνω για κανένα λόγο.

Προφανώς άρα δεν έχετε προβλημα αν διακοψετε, ποσο μάλλον για 2 ευρώ.

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TVΜΗΝΙΑΙΑ ΤΕΛΗ ( )ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣΕιδική προσφορά COSMOTE TV Full Pack15,00 (0-12μήνες) 31,90 (12+μήνες)12 Μήνες
μετα απο αιτηση διακοπης

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TVΜΗΝΙΑΙΑ ΤΕΛΗ ( )ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣΕιδική προσφορά COSMOTE TV Full Pack15,00 (0-12μήνες) 31,90 (12+μήνες)12 Μήνες
μετα απο αιτηση διακοπης

Καλημέρα,

Αν κατάλαβα καλά σου έδωσαν το full pack (το δορυφορικό φαντάζομαι ?) στα 15 ευρώ/μήνα ? Πριν σε τι τιμή είχες το full pack δορυφορικό αν επιτρέπεται ?
Απ ότι βλέπω μετά το 12μηνο υποτίθεται ότι πάει στα 31,90 ευρώ/μήνα.

σε εμένα πάντως πριν απο ένα μήνα περίπου όταν τους ζήτησα να συνεχίσω full tv στα 15ευρώ που πλήρωνα μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι 22ευρώ. Φυσικά διέκοψα και τώρα βλέπω ότι άρχισαν να ξαναπαίρνουν τηλέφωνο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

ναι καλα το καταλαβες απλα το εκανα αντιγραφη οπως εχει ερθει στο mail για αυτο ειναι ετσι στα 20 ευρω ημουν πριν ναι μετα τους 12 μηνες παει στα 31,90
15e8+29lDCIy4AwAAAAC8BIg7AAAAAMALgLgDAAAAALwAiDsAAAAAwAuAuAMAAAAAvACIOwAAAADAC4C4AwAAAAC8AIg7AAAAAMALgLgDAAAAALwAiDsAAAAAwAuAuAMAAAAAvACIOwAAAADAC4C4AwAAAAC8AIg7AAAAAMAL8P8B32mGruVGwPAAAAAASUVORK5CYII=

Καλησπέρα,

έκανα αναβάθμιση του doubleplay μου σε 100άρι και μαζί έβαλα και το OTT με cinema pack. Το δορυφορικό που είχα μέχρι τώρα σκέφτομαι να το διακόψω αφου θα έχω το OTT. Βέβαια σκέφτομαι αν παίζουν τίποτα προσφορές σε πολύ φτηνή τιμή, μήπως το κρατήσω για μια τηλεόραση στο σπίτι. Εχει κανείς εμπειρία από αίτηση διακοπής του δορυφορικού αν κάνουν καμία προσφορά για να το κρατήσεις;
Ευχαριστώ

To Cinema μπορείς να το πάρεις με 11 περίπου, για entry pack κάπου στα 8 νομίζω ότι παίζει.

Για το cinema ενδιαφέρομαι.. Εκανα μια αίτηση διακοπης και θα με καλέσουν.. Βλέπουμε..

Με πήραν τηλέφωνο γιατί τον Ιούλιο λήγει το δορυφορικό full pack που είχα με 22 ευρώ και έκπτωση 5 ευρώ σε κινητό.
Μου πρότειναν 12μηνη ανανέωση με 22 ευρω χωρίς την έκπτωση.Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει και μου ζήτησαν να κάνω αίτηση διακοπής.

Με πήραν τηλέφωνο γιατί τον Ιούλιο λήγει το δορυφορικό full pack που είχα με 22 ευρώ και έκπτωση 5 ευρώ σε κινητό.
Μου πρότειναν 12μηνη ανανέωση με 22 ευρω χωρίς την έκπτωση.Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει και μου ζήτησαν να κάνω αίτηση διακοπής.

Εγώ το δεχτηκα αυτό, παντως ειδικά αφού ήθελα οπωσδήποτε να ανανεώσω.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Ναι γιατι αυτοι που μίλησες, εχουν authorization μονο για τα 22 . Με το που θα γινει η αιτηση για τη διακοπή, θα σε αναλαβει το αλλο τμημα που θα είναι πιο διαλλακτικό.
Και πολύ πιθανό είναι να πετυχεις με τη μια το ηδη υπαρχον πακέτο (22 + 5 mobile discount), αλλιως ισως γινει με τη 2η ή τη 3η..
Βεβαια υπαρχει κ ο κίνδυνος διακοπής, μικρός μεν (αφου μιλαμε για 22 πακέτο) αλλα υπαρκτός γτ βλεπω οτι εχουν σφηξει τα ζωναρια κ κατι 15αρια για full pack τελειωσαν. Πλεον 20αρια με πολυ διαπραγματευση.

Όλα αυτα τα παραπανω, απόψεις μου ειναι βεβαια και ειπα να τις καταθεσω.