AlxIΟΑ
Established Member
- 18 January 2008
- 175
41.90 έχει στο site καθόλου προσφορά δεν είναι.
Έχεις δίκιο φίλε. Σε ευχαριστώ. Τώρα το είδα. ! Θα την πατούσα....
Πια είναι η καλύτερη τιμή που παίζει για το ίδιο πακέτο;;
41.90 έχει στο site καθόλου προσφορά δεν είναι.
Μόλις πήρα κι εγώ για να κρατήσω την προσφορά των 20 που έχω εδώ και δύο χρόνια +5 που δινω τον τελευταίο χρόνο για extra συνδέσεις...Μου έστειλαν μηνυμα απο την cosmote για την προνομιακή τιμή των 22 το full pack ,που εχω ηδη.
Παιζει τιποτα καλύτερο;;
Τελικά χωρίς πρήξιμο μου το έδωσαν κατά εξαίρεση όπως είπανΜόλις πήρα κι εγώ για να κρατήσω την προσφορά των 20 που έχω εδώ και δύο χρόνια +5 που δινω τον τελευταίο χρόνο για extra συνδέσεις...
Μου λένε δεν έχουμε τέτοια προσφορά στα 20 , έχουμε στα 22 ...
5/7 λήγει το συμβόλαιο και δεν θα ανανεώσω, επίσης επειδή έχω τα πάντα στην cosmote θα κοιτάξω να μειώσω ή και να διακόψω ακόμα και τα συμβόλαια...
110 για σταθερά ίντερνετ τιβι κινητά κάθε μήνα στην cosmote και δεν θέλουν όχι μόνο να μειώσουν αλλά ούτε καν να διατηρήσεις το υπάρχον συμβόλαιο
Τελικά χωρίς πρήξιμο μου το έδωσαν κατά εξαίρεση όπως είπανστα 20
Όχι τους είπα θα τους ξαναπάρω να κάνω αίτημα διακοπής, ξαναπηρα και ειπα ότι το θέλω στα 20 όπως είναι τώρα το έψαξε ο υπάλληλος (δεν ξέρω αν έβαλε να ακούσει την/τις προηγούμενη/ες συνομιλίες) και μου είπε θα στο αφήσω στα 20 ...Έκανες αίτημα διακοπής και σε ξαναπήραν τηλέφωνο και σου έδωσαν τα 20 ;
ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TVΜΗΝΙΑΙΑ ΤΕΛΗ ( )ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣΕιδική προσφορά COSMOTE TV Full Pack15,00 (0-12μήνες) 31,90 (12+μήνες)12 Μήνες
μετα απο αιτηση διακοπης
Ειναι πολύ καλή τιμή τα 15 Ευρώ / μήνα για δορυφορικό full pack. Σπάνια δίνεται πλέον.
Με πήραν τηλέφωνο γιατί τον Ιούλιο λήγει το δορυφορικό full pack που είχα με 22 ευρώ και έκπτωση 5 ευρώ σε κινητό.
Μου πρότειναν 12μηνη ανανέωση με 22 ευρω χωρίς την έκπτωση.Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει και μου ζήτησαν να κάνω αίτηση διακοπής.
Με πήραν τηλέφωνο γιατί τον Ιούλιο λήγει το δορυφορικό full pack που είχα με 22 ευρώ και έκπτωση 5 ευρώ σε κινητό.
Μου πρότειναν 12μηνη ανανέωση με 22 ευρω χωρίς την έκπτωση.Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει και μου ζήτησαν να κάνω αίτηση διακοπής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.