Εγω εχω δορυφορικο εδω και 1.5 μηνα και βλεπω την ιδια στιγμή και απο το cosmote tv app.
Αυτό πάντως με τους υπαλλήλους της cosmote ισχυει δεν τους εχουν ενημέρωσή σωστα. Εχω προσωπική εμπειρία με το 4κ που δεν επαιζε στο app και μιλησα με καμια 10αρια υπάλληλους ο 11ος το διόρθωσε επειδη ηξερε οτι επρεπε να παιζει φυσικά.
Δεν βλεπω τρελές διάφορες. Το ott ειναι ενα τσακ πιο καλη εικονα. Απλα ποτε δεν εχω δει συνεχή ροη καλης εικονας στο ott ,μου κανει σκαμπανεβασματα και εχω οπτικη 100αρα. Το δορυφορικο με εχει βολέψει πολυ και στο θεμα χρονοκαθυστερησης, έχει διαφορά με εναν live αγωνα 6 με 9 δευτερόλεπτα ενω στο ott παμε στα 20 με 22. Αυτός ο λογος ηταν κυρίως που επέλεξα δορυφορικο. Και φυσικά ειναι μεγαλο συν με 20-25 ευρω(ανάλογα το πακετο) στην ουσία να εχεις την υπηρεσια της cosmote x2 χωρις περιορισμους.Για πες μας εσυ που μπορεις να τα συγκρινεις και τα δυο.
Ποιο εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας;
Με όλη την καλή διάθεση και τελείως φιλικά , συνεχίστε να τα λέτε έτσι και μας βλέπω σε λίγο καιρό να πληρώνουμε έξτρα τα ott μας ...Δεν βλεπω τρελές διάφορες. Το ott ειναι ενα τσακ πιο καλη εικονα. Απλα ποτε δεν εχω δει συνεχή ροη καλης εικονας στο ott ,μου κανει σκαμπανεβασματα και εχω οπτικη 100αρα. Το δορυφορικο με εχει βολέψει πολυ και στο θεμα χρονοκαθυστερησης, έχει διαφορά με εναν live αγωνα 6 με 9 δευτερόλεπτα ενω στο ott παμε στα 20 με 22. Αυτός ο λογος ηταν κυρίως που επέλεξα δορυφορικο. Και φυσικά ειναι μεγαλο συν με 20-25 ευρω(ανάλογα το πακετο) στην ουσία να εχεις την υπηρεσια της cosmote x2 χωρις περιορισμους.
+1Με όλη την καλή διάθεση και τελείως φιλικά , συνεχίστε να τα λέτε έτσι και μας βλέπω σε λίγο καιρό να πληρώνουμε έξτρα τα ott μας ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με όλη την καλή διάθεση και τελείως φιλικά , συνεχίστε να τα λέτε έτσι και μας βλέπω σε λίγο καιρό να πληρώνουμε έξτρα τα ott μας ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
Μετά να δεις κλάψα εδώ. Η σιωπή είναι χρυσός...
Γιατί είναι τυράκι; Αντικατέστησε το go, το οποίο έπαιξε αρκετά χρόνια ως added value.
Εγω εχω δορυφορικο εδω και 1.5 μηνα και βλεπω την ιδια στιγμή και απο το cosmote tv app.
Αυτό πάντως με τους υπαλλήλους της cosmote ισχυει δεν τους εχουν ενημέρωσή σωστα. Εχω προσωπική εμπειρία με το 4κ που δεν επαιζε στο app και μιλησα με καμια 10αρια υπάλληλους ο 11ος το διόρθωσε επειδη ηξερε οτι επρεπε να παιζει φυσικά.
Ναι κανονικά.Και στα αθλητικά βλέπεις ταυτόχρονα ή σε όλα τα υπόλοιπα;
Dont worry, και αποκτάς ήδη μαξιλαρακι γιατι απο τον αλλο μήνα, θα πέσεις στα 47,4 .
Εγινε αναστολή για 1 χρόνο του τελους συνδρομητικής τηλεορασης (δλδ απο 01/10/20 εως 30/09/21)
https://digitaltvinfo.gr/news/news/...-ena-etos-tou-telous-syndromitikis-tileorasis
Πρεπει να πας σε ενα καταστημα της cosmote
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.