Αυτή την εποχή συμφέρει το δορυφορικό για τους παρακάτω λόγους:
- Είναι 3 πιο φθηνό (στο full pack)
- Βλέπεις αθλητικά στο δορυφορικό και ταυτόχρονα στο ΟΤΤ app
- Είναι πιο σταθερό ως ώριμη υλοποίηση
Αρχές Νοεμβρίου λήγει η Cosmote Tv fullback που έχω με 20 και πριν λίγο δέχτηκα κλήση για να ανανεώσω για ένα χρόνο λέγοντας ότι μου το δίνουν με τα ίδια χρήματα!
Επειδή όμως όπως γνωρίζουμε έχει καταργηθεί το τέλος συνδρομητικής που είναι 10%, στην ουσία μου πρότειναν το ίδιο πακέτο αλλά με αύξηση! Εξήγησα στην κυρία της Cosmote TV πως εάν μου το έδινε όντως με τα ίδια χρήματα θα έπρεπε να μου προτείνει το fullback στα 18 .
Θα με καλέσει ξανά την επόμενη εβδομάδα και εάν δεν συμφωνήσω μου είπε πως θα με συνδέσει με το τμήμα που πραγματοποιεί τις διακοπές μήπως μπορέσουν και με ανανεώσουν με 18 !!!
@iceman @louregioΊδια περίπτωση με εμένα.
Προσωπικά νομίζω ότι ήξεραν καιρό και το θέμα της μείωσης του τέλους και ουσιαστικά προσπαθούν να τσιμπήσουν ένα 2ευρω παραπάνω ενώ δεν έχουν κάνει κάποια επένδυση για να δικαιολογείται η αύξηση.
Αν σκοπεύεις να μείνεις μην νομιζεις ότι θα ενδώσουν στην τυχόν μπλόφα.
Αντίθετα θα προσπαθήσουν μέχρι και ως χάρη να σου πουλήσουν ότι θα κοπεί την ημερομηνία της μηνιαίας ανανέωσης και όχι την ημερομηνία του τηλεφωνήματος για να μην χρεωθεις δήθεν το πέναλτυ.
Απίστευτες κλαταστάσεις.
Το ξερω προ φόρου πλήρωνα 28 μάλισταΔεν σου έκαναν έκπτωση. Απλά αφαίρεσαν τον φόρο τηλεόρασης που έχει ανασταλεί για ένα χρόνο από τον Οκτώβριο.
Ούτε για αστείο τέτοια τιμή! Θα τους πεις ότι θέλεις να καταχορυσουν αίτημα διακοπής και θα σε καλέσουν εντός 3 ημερών για καλύτερη προσφορά.Καλησπέρα στις 9/12 λήγει το συμβόλαιο μου για cosmote tv ott full pack και μέχρι πρότινος πλήρωνα 25.5 ευρώ και μου έκαναν πρόταση στα 22.75 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια να το ανανεώσω, παρότι θέλω να συνεχίσω
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.