Κοίτα να δεις, απ' οτι διαπίστωσα δίνουν τώρα (όταν "ζοριστούν" κυρίως) στην τιμή προσφοράς που έδιναν πέρσι (στους περισσότερους πελάτες) το full pack, δηλαδή στα 20 ευρώ (ενώ αρχικά ζητάνε τώρα 22,75). Aπ' ότι βλέπω στο site τους, η τιμή που σου δίνουν τώρα το Cinema pack (18.10) είναι η τωρινή επίσημη τιμή, οπότε λογικά, αν το δούμε αναλογικά, είναι πολύ πιθανό να πέσουνε και στο Cinema Pack (αν πιεστούν πολύ) στην τιμή που το έδιναν πέρσι ως απλή προσφορά. Δεν ξέρω πόσο το έδιναν πέρσι ως προσφορά (όποιος γνωρίζει ας μας πει). Θέλω να πω δηλαδή, οτι απο τα μέχρι τώρα σχόλια χρηστών προκύπτει, οτι ενώ αρχικά ήταν ανένδοτοι στα 22.75 για full pack, τελικά έπεσαν μέχρι την τιμή προσφοράς που ίσχυε (για τους περισσότερους) πέρσι (20 ευρώ) + 120 έως 200 λεπτά/ μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας αν εχεις και κινητο cosmote. Στο πρόσφατο παρελθόν όμως, υπήρξαν και κάποιες πολύ καλύτερες προσφορές (άκουσα κάτι για 15-16 ευρώ το full pack κλπ) και μάλλον και το δικό σου πακέτο πρέπει να ήταν κάποια τέτοια "super" προσφορά (όχι απλή "προσφορά" δηλαδή). Μέχρι τώρα όμως δεν υπάρχει καμία αναφορά χρήστη στο site, οτι κάποιος που είχε μια τέτοια "super" προσφορά κατάφερε να ανανεώσει στην ίδια ακριβώς τιμή. Πιθανολογώ δηλαδή, ότι λογικά μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή από τα 18.10 για το cinema pack, ίσως γύρω στα 14-15 (+ χρόνο ομιλίας στο κινητό), το βλέπω όμως μάλλον απίθανο (με όσα ισχύουν μέχρι σήμερα τουλάχιστον) να σου το ξαναδώσουν στα 10. Και την τιμή στα 14-15 ακόμα, ίσως δεν σου την δώσουν αρχής-εξαρχης, αλλά μόνο οταν κάνεις επίσημο αίτημα μη ανανέωσης (τότε μόνο "ζορίζονται" πραγματικά). Από εκεί και πέρα, αν έχεις χρόνο ακόμα, (π.χ. 1+ μήνα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου), μπορείς ίσως να περιμένεις λίγο ακόμα και να ελέγχεις τακτικά τις πληροφορίες που γράφονται εδώ, μήπως κάποιος χρήστης κατάφερε να ανανεώσει κάποια "super" προσφορά που είχε, στην ίδια τιμή (μέχρις στιγμής όπως σου είπα δεν υπήρξε κάποιο τέτοιο σχόλιο από κανέναν) κι αν δεν συμβεί αυτό ή αν λήγει πολύ σύντομα το συμβόλαιο σου, δες αν σε συμφέρει κάπου στα 14-15 ευρώ, κι αν δεν σου δώσουν απευθείας αυτή την τιμή τώρα που τους είπες να επικοινωνήσουν μαζί σου, προχώρα σε επίσημο αίτημα διακοπής και λογικά θα σου την δώσουν.Το πρόγραμμα που έχω αυτή τη στιγμή είναι το Cinema δορυφορικό με 10ευρώ. Στο τηλέφωνο μού πρότειναν 18.10. Κι εγώ έπαιξα την κολοκυθιά και στο τηλέφωνο και στο facebook... δεν παίζονται οι άνθρωποι. Ζητάω να ενημερώσουν το Τμήμα Ακυρώσεων να με καλέσουν, μου λένε δε γίνεται κι ότι πρέπει να κάνω αίτημα ακύρωσης! Μα τους λέω δε θέλω να κάνω αίτημα ακύρωσης, θέλω να ενημερωθεί το τμήμα ακυρώσεων ότι δε θα ανανεώσω ούτε τη τηλεόραση ούτε το τηλέφωνο αν δεν πάρω ίδιες τιμές. Τίποτα, χαμπάρι. Πάει λοιπόν και η 'πρόθεση' αποχώρησης που ίσχυε μέχρι πέρυσι. Οπότε τώρα έστειλα mail μήπως και βγάλω άκρη. Ή με ανανεώνουν στις ίδιες τιμές (και δορυφορική και τηλεφωνία ή μετά τη λήξη των συμβάσεων πάω Nova).
Last edited: