NIKOS13CRETE
Established Member
Σήμερα μου έστειλαν μηνυμα οτι σύντομα τελειώνει το συμβόλαιο μου και η προσφορά που τρέχει
ειναι στη προνομιακή τιμή των 22,75€ το μήνα.
ειναι στη προνομιακή τιμή των 22,75€ το μήνα.
Που λέει ότι κράτησαν τη Πρέμιερ λιγκ?είναι επίσημο?Κι εμενα εχει τελειωσει η ετησια κι αρχισαν τα τηλεφωνα. Δεν ασχολουμαι με δηθεν προσφορες, παω για διακοπη κατευθειαν. Ομως τι τιμη θα ηταν καλη,για το φουλ πακετο? Μην ξεχναμε οτι χαθηκαν το ισπανικο και το γερμανικο,βεβαια πηραν το ιταλικο και κρατησαν πρεμιερ και τσ.λ,nba,f1. Αν μου δωσουν στα 20€ να το αφησω?
Καλα μην πιστευεις οτι διαβαζεις... ακομα δεν εγινε ο διαγωνισμοςΠου λέει ότι κράτησαν τη Πρέμιερ λιγκ?είναι επίσημο?
Ευχαριστώ.
Απλά έχουν και για εφέτος τα δικαιώματα.Που λέει ότι κράτησαν τη Πρέμιερ λιγκ?είναι επίσημο?
Ευχαριστώ.
Ναι...έτσι κι αλλιώς στα 22€ το είχα και πριν κόψουν το τέλος συνδρομητικής...Χωρίς το τέλος συνδρομητικής; Γιατί από τον Οκτώβριο με το τέλος πάει στα 22€
Ναι αυτό εννοώ...από εκεί μου έδωσαν την ''καλύτερη'' τιμή per month...20 ευρώ για ένα χρόνο...Με το chat εννοεις?
Κι εγω με το chat μιλησα και μου ειπαν 22,75.Ναι αυτό εννοώ...από εκεί μου έδωσαν την ''καλύτερη'' τιμή per month...20 ευρώ για ένα χρόνο...
Προσφορά και σε μένα στα 20 ευρώ χωρίς τέλος συνδρομητική!! Δεν δέχτηκα τους είπα διακοπή!! Με ξαναπήρα και μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά!! Απλά γέλασα και τους είπα να προχωρήσουν σε διακοπή!! Δεν ξαναπήρα και χθες το διέκοψαν!! Απλά αστείοι εκεί στον οτε!! Ειδικά με την νόβα ανεβασμένη!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.