Προσφορά Cosmote TV

Σήμερα μου έστειλαν μηνυμα οτι σύντομα τελειώνει το συμβόλαιο μου και η προσφορά που τρέχει
ειναι στη προνομιακή τιμή των 22,75€ το μήνα.

Τα ίδια και σε εμένα. Καμία διάθεση για 20 ευρώ το full. Έκανα αίτημα για διακοπή και αναμένω τηλεφώνημα.

Κι εμενα εχει τελειωσει η ετησια κι αρχισαν τα τηλεφωνα. Δεν ασχολουμαι με δηθεν προσφορες, παω για διακοπη κατευθειαν. Ομως τι τιμη θα ηταν καλη,για το φουλ πακετο? Μην ξεχναμε οτι χαθηκαν το ισπανικο και το γερμανικο,βεβαια πηραν το ιταλικο και κρατησαν πρεμιερ και τσ.λ,nba,f1. Αν μου δωσουν στα 20€ να το αφησω?

Κι εμενα εχει τελειωσει η ετησια κι αρχισαν τα τηλεφωνα. Δεν ασχολουμαι με δηθεν προσφορες, παω για διακοπη κατευθειαν. Ομως τι τιμη θα ηταν καλη,για το φουλ πακετο? Μην ξεχναμε οτι χαθηκαν το ισπανικο και το γερμανικο,βεβαια πηραν το ιταλικο και κρατησαν πρεμιερ και τσ.λ,nba,f1. Αν μου δωσουν στα 20€ να το αφησω?
Που λέει ότι κράτησαν τη Πρέμιερ λιγκ?είναι επίσημο?
Ευχαριστώ.

Χωρίς το τέλος συνδρομητικής; Γιατί από τον Οκτώβριο με το τέλος πάει στα 22€
Ναι...έτσι κι αλλιώς στα 22€ το είχα και πριν κόψουν το τέλος συνδρομητικής...

Ναι αυτό εννοώ...από εκεί μου έδωσαν την ''καλύτερη'' τιμή per month...20 ευρώ για ένα χρόνο...
Κι εγω με το chat μιλησα και μου ειπαν 22,75.
Θα προσπαθησω να ξαναμιλησω παλι αν ειναι μηπως και πετυχω κανεναν και μου πει για 20 ευρω.

Αυτο που δινουν στα 22,75 με τους 2 πρωτους μηνες δωρεαν γνωριζει κανεις αν ειναι μονο για νεους πελατες?

Ειναι για νεους . Εαν εληγε σημερα το συμβολαιο μου , θα εκανα αιτηση καταργησης και σε περιπτωση που μου εδιναν την τιμη των 22,75 θα ζητουσα καταργηση και το ιδιο απογευμα θα εκανα νεο αιτημα ωστε να εκμεταλευτω το 2 μηνο.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Προσφορά και σε μένα στα 20 ευρώ χωρίς τέλος συνδρομητική!! Δεν δέχτηκα τους είπα διακοπή!! Με ξαναπήρα και μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά!! Απλά γέλασα και τους είπα να προχωρήσουν σε διακοπή!! Δεν ξαναπήρα και χθες το διέκοψαν!! Απλά αστείοι εκεί στον οτε!! Ειδικά με την νόβα ανεβασμένη!!

Οπως ειπε και ο φιλος HERTHAN παραπανω σου βγαινει με αποκερματωση του δωρεαν διμηνου στο 12μηνο , 18,96 χωρις φορο και 20,84 με τον φορο , οποτε εαν το θες μπορεις να κανεις αιτηση για νεο μεσω του site ή σε καταστημα .

Προσφορά και σε μένα στα 20 ευρώ χωρίς τέλος συνδρομητική!! Δεν δέχτηκα τους είπα διακοπή!! Με ξαναπήρα και μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά!! Απλά γέλασα και τους είπα να προχωρήσουν σε διακοπή!! Δεν ξαναπήρα και χθες το διέκοψαν!! Απλά αστείοι εκεί στον οτε!! Ειδικά με την νόβα ανεβασμένη!!

Αστείοι επειδή δεν σου δίνουν το προίόν στην τιμή που εσύ θες ?

Να ξέρω αν είναι σωστό αυτό και ωραίοι οι χαρακτηρισμοί να κάνω και εγω ένα τηλε-παζάρεμα στην Ferrari... οι αστείοι δεν μου δίνουν μια 458 Challenge Stradale στην τιμή του Ford Focus :D

• Haha
Reactions: Kirikosgeorgas
Αστείοι φίλε μου όταν έχουν χάσει 2 σημαντικά πρωταθλήματα!! Και όταν δεν τους νοιάζει να κρατήσουν συνδρομητές που είναι χρόνια κάνοντας μια καλύτερη προσφορά!! Αυτό είναι και άμα μας αρέσει δεν υπάρχει στις μέρες μας!! Στην νόβα όταν χάσανε την δύναμη τους στο αθλητικό κομμάτι ρίξανε τις τιμές τους!!

Λοιπόν, για να έρθουμε λίγο στα ίσα μας.
Κόβεις τους χαρακτηρισμούς είτε θεωρείς πως είναι δικαιολογημένοι είτε όχι.

Δεύτερον, εσύ μπορεί να θεωρείς σωστή τιμή τα 10€ τον μήνα.
Αυτοί θέλουν μίνιμουμ 20€ τον μήνα. Γιατί ? Γιατί έτσι τους αρέσει. Γιατί τόσο τους βγαίνει κοστολογικά. Χίλια γιατί.

Γνώμη σου το αν αξίζει ή όχι.
Για εσένα δεν αξίζει, για άλλον που βλέπει NBA, Premier League, Tennis, Champions League, Europa League, αξίζει και παρα-αξίζει.
Αν δεν σου κάνει το προϊόν, μην το πάρεις.

Χαρακτηρισμούς όμως για ανθρώπους δεν θα ξανακάνεις.

Χαρακτηρισμοί ήπιοι και μη, τέλος!
Το αστείοι φίλε μου είναι ένας ήπιος χαρακτηρισμός!! Αν έλεγα κάτι διαφορετικό να μου την λέγατε!!εδώ μπαίνουμε και λέμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας για να πετύχουμε κάτι καλύτερο στις τσέπες μας!!αυτό που βλέπω όμως είναι ότι κοπτεστε για την τσέπη του οτε!! Εγώ την βρήκα την άκρη όπως με συμφέρει στην τσέπη μου αλλά πρέπει να ακούγονται και κάποιες αλήθειες!! Αν δεν θέλετε κανένα θέμα!! Κάντε πλάτες στην κάθε εταιρεία!!

Το βρήκες! Κλαίμε για τον ΟΤΕ!

Μου αρέσει που το συνεχίζεις με τους χαρακτηρισμούς.
Τελευταία φορά το λέω.
Θες να πείς κάτι ? Πες το κόσμια και δίχως χαρακτηρισμούς. Ελαφρύς ή βαρύς, δεν μας ενδιαφέρει, έχουμε κάποιους κανόνες που πρέπει να τηρούνται.
Αν σε πει ο επόμενος χρήστης αστείο θα σε πειράξει άραγε ? Να τον αφήσω μήπως να σε χαρακτηρίζει συνέχεια ?

Αρκετά το αναλύσαμε και κουράσαμε λοιπόν το θέμα.

Χαίρομαι που έλυσες το θέμα σου, να ησυχάσει και ο ΟΤΕ και εμείς από τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις για προσφορά 1-2€ κάτω από αυτή που δίνουν.