Ακριβώς τα ίδια και εγώ....Καλημέρα.
Κι εγώ κάτοχος Full Pack Δορυφορικό στα 20 ευρώ μου ήρθε μήνυμα για ανανεώση στα 22,75. Αίτημα διακοπής στο 13888. Μετά από λίγες ώρες τηλέφωνο από 13888 για ανανέωση στα 20 ευρώ και 10 ευρώ στο Movies Club. Δέχτηκα και συνεχίζουμε
Μετα απο αιτημα διακοπης ή με την μια?Και εμένα 20ρι μου πρότειναν για το Full pack που έληξε.
Το σκέφτομαι γιατί δεν έβλεπα πολύ τον τελευταίο χρόνο.
Πανο αν θες ανελυσε μου λιγο τα περι φορου κ αυτο που ανεφερες οτι επανερχεται απο Νοεμβρη. πχ σε μια συνδρομη στα 20 ευρο για παραδειγμα, συν 3 εφοσων εχει εσωτερικο σκληρο, συν 4,5 αν εχεις τις εξτρα συσκευες(νομιζω καπου εκει ειναι τα ποσα) πως υπολογιζεται ο φορος μετα την επαναφορα του που λες?Υπολογίζεις τον φόρο που θα επιστρέψει από τον Νοέμβριο; Δηλαδή θα έχεις 2 μήνες δωρεάν, 2 πάγια 22,75 και 8 πάγια 25€ άρα 20,45€ τον μήνα μέσο όρο.
Η προσφορά με τα 20€ δορυφορικό τώρα θα γίνει 22€ τον Νοέμβριο, δηλαδή 4 πάγια 20€ και 8 πάγια 22€, άρα 21,33€ μέσο όρο.
Πάλι συμφέρει το ΟΤΤ με τους 2 μήνες δώρο.
ok σε ευχαριστωΟ φόρος είναι 10% επι του ποσού του παγίου. Αν τώρα πληρώνεις 27,5€ όπως λες, από τον Νοέμβριο που θα επανέλθει θα πληρώνεις 30,25€.
Ο φόρος αυτός λόγω covid σταμάτησε να εφαρμόζεται τον Νοέμβριο του 2020 και για 1 χρόνο. Σε αυτό το διάστημα όσοι είχαν ήδη δέσμευση, κέρδισαν 10% κάθε μήνα (γιατί είχαν συμφωνήσει τιμή με τον φόρο), ενώ όσοι ανανέωσαν μέσα σε αυτό το διάστημα θα χρεωθούν παραπάνω (γιατί συμφώνησαν τιμή χωρίς τον φόρο).
Περίμενε λίγες ώρες και θα εμφανιστεί και στο my cosmote ώστε να το απενεργοποιήσεις για να μην χρεωθείςΣτο my cosmote είχε προσφορά δωρεάν ένα μηνα. Το ενεργοποίησα δωρεάν. Τώρα αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ από κάπου σωστά? Αφού σε 1 μήνα λήγει, δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση? Γιατί λέει ενεργοποίησε το τωρα και το διακόπτες οπότε θέλεις?
Στο my cosmote πάντως δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ούτε καν το βλέπω ότι είναι ενεργοποιημένο.
View attachment 183601
Ευχαριστώ φίλε μου!Περίμενε λίγες ώρες και θα εμφανιστεί και στο my cosmote ώστε να το απενεργοποιήσεις για να μην χρεωθείς
Αυτό με το 10 ευρώ για ταινίες μου φαίνεται πολύ κοροϊδία βλέπεις 3 ταινίες τέλος και άμα επιστρέψει ο φόρος τον Οκτώβριο πχ θα δίνεις 22 αλλά οκ δεν είναι και κακή τιμήΠρος ενημερωση,με πηραν τηλ. μετα απο λιγες ωρες και μου εδωσαν 10 ευρω για ταινιες+full pack στα 20 ευρω μαζι με φορους για 1 χρονο χωρις καμια πιεση εκ μερους μου,και δεχτηκα..
οκ δωρο ειναι,δεν εχω δει ποτε να σου πω την αληθεια,αλλα σιγουρα δεν το θεωρω κακο..για τον φορο εχεις απολυτο δικιο,το ειπα για να καταγραφει οτι ειναι τελικη τιμη με φορο τα 20,ομως θεωρω οτι αν επιστρεψει ο φορος δεν θα το "γλιτωσουμε"..Αυτό με το 10 ευρώ για ταινίες μου φαίνεται πολύ κοροϊδία βλέπεις 3 ταινίες τέλος και άμα επιστρέψει ο φόρος τον Οκτώβριο πχ θα δίνεις 22 αλλά οκ δεν είναι και κακή τιμή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.