GATHS
New member
Νομιζα πως με το το @ ήμουν οκ με τους κανόνες του forum. Σε ευχαριστώ.Τις εκφράσεις μας λίγο προσοχή παρακαλώ.
Εγω τους είπα συμφωνώ με ανανέωση στην τιμή full pack 10€... μου είπαν ναι (και έκλεισαν το τηλ)![]()
Νομιζα πως με το το @ ήμουν οκ με τους κανόνες του forum. Σε ευχαριστώ.Τις εκφράσεις μας λίγο προσοχή παρακαλώ.
Εγω τους είπα συμφωνώ με ανανέωση στην τιμή full pack 10€... μου είπαν ναι (και έκλεισαν το τηλ)![]()
οσο ειναι το πακετο τωρα εκανα(οσο ειχα δηλαδη καπου στα 18)..βεβαια δεν το παζαρεψαΑνανέωση cinema pack μέσω δορυφόρου τι "παίζει" αυτή την περίοδο;
καλα εκανες. απλα επειδη εχω στο ονομα μου κ το full pack και εδωσα βαση εκει για καλυτερη τιμη, αφησα το cinema ως εχει.εγω το εχω στα 15 το cinema pack και σήμερα μου ειπαν να πάω στα 18 ... τους ειπα οχι ... θελω καλυτερη τιμη δειτε το και μιλαμε ξανα
Τελικά έκαναν κάτι;εγω το εχω στα 15 το cinema pack και σήμερα μου ειπαν να πάω στα 18 ... τους ειπα οχι ... θελω καλυτερη τιμη δειτε το και μιλαμε ξανα
Τι έκανες φίλε; Σε τι τιμή το πήρες τελικά; Αν το πήρες...Γνωρίζει κανένας σε τι τιμή μπορώ να πάρω το sports pack μέσω δορυφόρου? Βλέπω 18 ευρώ στο σαιτ. Έχω ήδη σπίτι ίντερνετ cosmote. Μπορώ πχ να το ρίξω στα 15 ή να πάρω το φουλ στην τιμή των 18?
Το πήρα 18,18 το δορυφορικό.Καλύτερη τιμή για νέα συνδρομή μόνο sports;;
Αυτό να υποθέσω θα ισχύσει για όλους ?τεράστια αύξηση έλεοςΕνημέρωση με SMS πριν από λίγο :
ΑΠΟ 20/9/2021 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ SPORTS MONTHLY PACK ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 26€/ΜΗΝΑ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MY COSMOTE APP 'Η WEB.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.