Προσφορά Cosmote TV

Ενημέρωση με SMS πριν από λίγο :
ΑΠΟ 20/9/2021 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ SPORTS MONTHLY PACK ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 26€/ΜΗΝΑ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MY COSMOTE APP 'Η WEB.
Αυτό να υποθέσω θα ισχύσει για όλους ?τεράστια αύξηση έλεος

Καλησπερα,εμενα ληγει τον φεβρουαριο το full pack δορυφορικο δινω €20.
Πηγε φιλος για ανανεωση σε καταστημα γερμανος και απο €20 που εδινε και αυτος του ειπανε €27,90.
Οι τιμες φυσικα ειναι χωρις το τελος τηλεορασης.

Αυξήθηκαν πράγματι οι τιμές και βλέπω να ανοίγει το χάσμα μεταξύ δορυφορικού και ott. Ειδικά στο sports pack βγάζει μάτια.

• Like
Reactions: JimRose30
Για το sport monthly αναφέρει το sms που έλαβε κάποιος. Όχι για το sport pack. Η τιμή του sport pack είναι 17,30€. https://www.cosmote.gr/eshop/go/COSMOTE TV/New COSMOTE TV/COSMOTE TV Rate Plans/rateplan/Sports Pack

Αν και εδώ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod2 με 28€ είναι το μηνιαίο full πακέτο, και με 22€ το μηνιαίο sport.
Πιθανώς να αλλάξουν οι τιμες σταδιακά πάντως το 17.30 είναι καλό νομίζω ειναι 12μηνο κιόλας !

Απλά οι managaρεοι περίμεναν να γνωρίσει ο κόσμος το όφελος του monthly sport και τώρα μειώνουν το όφελος αυτό. Συγκεκριμένα με 12 μήνες δέσμευση στα 17,30 είναι 207,6. Οι σεζόν είναι 9 μήνες περίπου. 9 *22 που ήταν το monthly 198 ευρώ!!! Και χωρίς δέσμευση. Αν θα πάει στα 26 είναι σχεδόν 8 μήνες υπηρεσία στο κόστος της 12μηνης με δέσμευση. Απλά πράγματα.

Θα βάλουμε το 12μηνο δε πειράζει τώρα αν ενας θέλει να βαλει 2-3 μήνες και 26 αξίζει !

Πέρυσι είχαν και 6 μηνο πακέτο χωρίς εξοπλισμό γύρω στα 16 και κάτι ευρώ . Φέτος και το βγάλανε και ανέβασαν και το μηνιαίο και το δορυφορικό.. Άβυσσος η ψυχή της Κοσμοτε.

• Like
Reactions: GATHS
Είναι γεγονός ότι όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο μέχρι τον Δεκέμβριο που έχει ομίλους Έχει τρελό πρόγραμμα και αξίζει. Εγώ αποφάσισα να την κόψω (την σύνδεση δορυφορική) μόνο και μόνο γιατί μου πρότειναν αύξηση και μου είπαν η τιμη με το τέλος ήταν Χ ποσό και δεν θα έχετε κάποια αύξηση θα πληρώσω τα ίδια!!! Δηλαδή έκαναν αύξηση στο ποσό του τέλους και όταν τους έλεγες για το τέλος σου έλεγαν εεε και αν μπει... Πραγματικά αλλόκοτη προσέγγιση.

Πέρυσι είχαν και 6 μηνο πακέτο χωρίς εξοπλισμό γύρω στα 16 και κάτι ευρώ . Φέτος και το βγάλανε και ανέβασαν και το μηνιαίο και το δορυφορικό.. Άβυσσος η ψυχή της Κοσμοτε.
Προφανώς λόγω της σούπερ λίγκας ανέβασαν τα ποσά !στα οποία η Νόβα λέει ότι δεν είχε κέρδη γι'αυτό τα αφησεστη κόσμοτε

Εχουν να βαλουν νεο καναλι καμια 5 ετια εχασαν eurosport history κλπ εχασαν μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα και επειδη πηρανε τον ιωνικο και αλλες ομαδες ενος πρωταθληματος της πλακας αυξανουν τις τιμες στον θεο

Εχουν να βαλουν νεο καναλι καμια 5 ετια εχασαν eurosport history κλπ εχασαν μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα και επειδη πηρανε τον ιωνικο και αλλες ομαδες ενος πρωταθληματος της πλακας αυξανουν τις τιμες στον θεο
Η πραγματικότητα είναι ότι ματωσαν οικονομικά για να κρατήσουν το champions league, europa League ακόμα και το nba!

Η πραγματικότητα είναι ότι ματωσαν οικονομικά για να κρατήσουν το champions league, europa League ακόμα και το nba!
Και έχασαν δύο πρωταθλήματα και του χρόνου από ότι φαίνεται ακόμα ένα βέβαια!

Εγω ανανέωσα τον Αύγουστο το δορυφορικό sports pack με 18,88, και τώρα βλέπω στο site τιμη 24,45 που σημαίνει αύξηση κοντά στα 6 Euro. Όπως καταλάβατε εμείς θα πληρώσουμε τους "μεγαλοεπενδυτές" της Super League :-Ρ.

σταματησα την συνδρομη σημερα μετα απο 3 χρονια , οχι μονο λογο τιμης αλλα λογω κοροιδιας με το να κανω 5 τηλεφωνα για να παρω καλη τιμη επειδη η τιμη που ειδα δεν μπρουσε να μεινει ιδια ... και επρεπε να κανω αιτηση για διακοπη κτλ ... με τα πολλα μου εδωσαν το πακετο που ειχα οσο το ειχα (14 ευρω το cinema) και στα 22 το πληρες αλλα βαρεθηκα το σουρτα φερτα στα τηλεφωνα ... και ειπα να αλλαξω και να παω στην nova που με 23 πηρα το πληρες πακετο εκει ..ας δουμε τι θα δουμε και εκει .. σημειωση δεν βλεπω αθλητικα

εγω ημουν στα 20 ευρω full pack , με ενδιαφερουν ελαχιστα τα αθλητικα, και καθολου το ποδοσφαιρο. Η προσφορα τους για ανενωση ηταν 22,75 (μετα απο αιτημα ακυρωσης, αλλιως ηταν +5 ευρω). Τους εστειλα και ησυχασα. Σε καμια περιπτωση το περιεχομενο της πλατφορμας δε δικαιολογει 14% (η 30% αν εμενα στην "αρχικη" προσοφορα τους) αυξηση τιμης σε ενα χρονο.

Netflix και Disney+ εχω οτι θελω, αριστη ποιοτητα εικονας, και σταθερες τιμες, οχι αυτο το ψυχοφθορο καθε χρονο κανε αιτημα διακοπης να σε παρει ο σπεσιαλ να σου κανει προσφορα και αν εισαι τυχερος και πεσεις σε περιοδο που μαζευουν πελατες, καλως, αλλιως πληρωνε καπελο σε μια υπηρεσια με φτωχοτατο περιεχομενο.

• Like
Reactions: anto_33 and koskos
Ναι ειναι αρκετα κουραστικο αυτο που κανει η cosmote συμβολαια σχεδον μονο 12 μηνων (υποτιθεμενης προσφορας συνηθως με την "κανονικη" να ειναι σε εξωπραγματικα επιπεδα) και καθε χρονο (η και λιγοτερο αφου συνηθως εμενα με παιρουν και και κανα διμηνο νωριτερα)
καθε 10 μηνες δηλαδη
θελουν παζαρια λες και παμε να ψωνισουμε απο την λαικη

στο σπιτι μονο το replay χρησιμοποιουμε βασικα και ντοκιμαντερ οποτε κ εμενα οταν φτασει η ωρα θα τα ακουσουν για το πρωταθλημα της πλακας που πηρανε και μας βαζουν τους πληρωσουμε και θα τους χαιρετησω
αντε στην καλυτερη μετα να κανω συνδεση entry pack για το replay

• Like
Reactions: metoxos76
Μολις μου ηρθε κι εμενα ενημερωτικο να ανανεωσω απο τωρα (ληγει σε ενα μηνα το υπαρχον συμβολαιο) στα 24,45 (εχω το sports δορυφορικο) για να μην εχω υψηλοτερες χρεωσεις. Η απορια μου ειναι, επειδη δε θυμαμαι καθολου, θυμαται κανεις ποσο ηταν το sports πριν τις αλλαγες τιμων και χωρις την προσφορα? Εδινα 18 με την προσφορα και θελω να δω ποσο πανω θα ειναι απο τα 24,45 θα ειναι . Αν ειναι σχεδον τα ιδια δε βλεπω λογο γιατι να δεσμευτω και να μην μπορω ανα πασα στιγμη να τους πω να πανε να κουρευτουνε με 6,5 ευρω το μηνα αυξηση.

Μολις μου ηρθε κι εμενα ενημερωτικο να ανανεωσω απο τωρα (ληγει σε ενα μηνα το υπαρχον συμβολαιο) στα 24,45 (εχω το sports δορυφορικο) για να μην εχω υψηλοτερες χρεωσεις. Η απορια μου ειναι, επειδη δε θυμαμαι καθολου, θυμαται κανεις ποσο ηταν το sports πριν τις αλλαγες τιμων και χωρις την προσφορα? Εδινα 18 με την προσφορα και θελω να δω ποσο πανω θα ειναι απο τα 24,45 θα ειναι . Αν ειναι σχεδον τα ιδια δε βλεπω λογο γιατι να δεσμευτω και να μην μπορω ανα πασα στιγμη να τους πω να πανε να κουρευτουνε με 6,5 ευρω το μηνα αυξηση.
Πριν τις αλλγες, τιμές καταλόγου ήταν 22 κάτι το Sports....Αν θυμάμαι καλά....και 27 κάτι το full....