Πιθανώς να αλλάξουν οι τιμες σταδιακά πάντως το 17.30 είναι καλό νομίζω ειναι 12μηνο κιόλας !Για το sport monthly αναφέρει το sms που έλαβε κάποιος. Όχι για το sport pack. Η τιμή του sport pack είναι 17,30€. https://www.cosmote.gr/eshop/go/COSMOTE TV/New COSMOTE TV/COSMOTE TV Rate Plans/rateplan/Sports Pack
Αν και εδώ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod2 με 28€ είναι το μηνιαίο full πακέτο, και με 22€ το μηνιαίο sport.
Προφανώς λόγω της σούπερ λίγκας ανέβασαν τα ποσά !στα οποία η Νόβα λέει ότι δεν είχε κέρδη γι'αυτό τα αφησεστη κόσμοτεΠέρυσι είχαν και 6 μηνο πακέτο χωρίς εξοπλισμό γύρω στα 16 και κάτι ευρώ . Φέτος και το βγάλανε και ανέβασαν και το μηνιαίο και το δορυφορικό.. Άβυσσος η ψυχή της Κοσμοτε.
Η πραγματικότητα είναι ότι ματωσαν οικονομικά για να κρατήσουν το champions league, europa League ακόμα και το nba!Εχουν να βαλουν νεο καναλι καμια 5 ετια εχασαν eurosport history κλπ εχασαν μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα και επειδη πηρανε τον ιωνικο και αλλες ομαδες ενος πρωταθληματος της πλακας αυξανουν τις τιμες στον θεο
Και έχασαν δύο πρωταθλήματα και του χρόνου από ότι φαίνεται ακόμα ένα βέβαια!Η πραγματικότητα είναι ότι ματωσαν οικονομικά για να κρατήσουν το champions league, europa League ακόμα και το nba!
Πριν τις αλλγες, τιμές καταλόγου ήταν 22 κάτι το Sports....Αν θυμάμαι καλά....και 27 κάτι το full....Μολις μου ηρθε κι εμενα ενημερωτικο να ανανεωσω απο τωρα (ληγει σε ενα μηνα το υπαρχον συμβολαιο) στα 24,45 (εχω το sports δορυφορικο) για να μην εχω υψηλοτερες χρεωσεις. Η απορια μου ειναι, επειδη δε θυμαμαι καθολου, θυμαται κανεις ποσο ηταν το sports πριν τις αλλαγες τιμων και χωρις την προσφορα? Εδινα 18 με την προσφορα και θελω να δω ποσο πανω θα ειναι απο τα 24,45 θα ειναι . Αν ειναι σχεδον τα ιδια δε βλεπω λογο γιατι να δεσμευτω και να μην μπορω ανα πασα στιγμη να τους πω να πανε να κουρευτουνε με 6,5 ευρω το μηνα αυξηση.
Φίλε μου δεν επιμένω, αλλά αν δεν κάνω λάθος, απ όσο θυμάμαι ειδικά για το full pack, μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που ανέβηκαν θεαματικά οι τιμες, ήταν:Πριν τις αλλγες, τιμές καταλόγου ήταν 22 κάτι το Sports....Αν θυμάμαι καλά....και 27 κάτι το full....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.