Συνδρομητής από το 2008 με το πλήρες πακέτο, την Πέμπτη έκανα αίτημα διακοπής και της Παρασκευή με κάλεσαν και απλά το επιβεβαίωσα.
Η πρώτη ερώτηση ήταν για ποιον λόγο διακόπτω και τους είπα ότι ο λόγος είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν συνεχώς απώλειες και καναλιών και πρωταθλημάτων με αποκορύφωμα την premier league (ο λόγος που ήμουν συνδρομητής εξάλλου).
Με ρώτησαν αν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και τους απάντησα όχι.
Έπειτα από αυτές τις ερωτήσεις με ρώτησαν αν θα ήθελα έστω το βασικό πακέτο ή το cinema (σιγά τις ταινίες που έχουν) και πάλι έδωσα αρνητική απάντηση.
Απ ότι κατάλαβα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι περισσότερο το να μάθουν γιατί φεύγεις πάρα να κάνουν σοβαρή πρόταση να σε κρατήσουν.
ακριβώς το ίδιο θα κάνω και γω το μάιο φίλε μου.. ας πρόσεχαν... το ίδιο ισχύει και για vodafone...Συνδρομητής από το 2008 με το πλήρες πακέτο, την Πέμπτη έκανα αίτημα διακοπής και της Παρασκευή με κάλεσαν και απλά το επιβεβαίωσα.
Η πρώτη ερώτηση ήταν για ποιον λόγο διακόπτω και τους είπα ότι ο λόγος είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν συνεχώς απώλειες και καναλιών και πρωταθλημάτων με αποκορύφωμα την premier league (ο λόγος που ήμουν συνδρομητής εξάλλου).
Με ρώτησαν αν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και τους απάντησα όχι.
Έπειτα από αυτές τις ερωτήσεις με ρώτησαν αν θα ήθελα έστω το βασικό πακέτο ή το cinema (σιγά τις ταινίες που έχουν) και πάλι έδωσα αρνητική απάντηση.
Απ ότι κατάλαβα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι περισσότερο το να μάθουν γιατί φεύγεις πάρα να κάνουν σοβαρή πρόταση να σε κρατήσουν.
Ναι στις ταχυτητες αναφερομαι.Δηλαδή ?
Εννοείς τις ταχύτητες συγχρονισμού ?
Μόνο με αναβαθμίσεις δικτύου που απαιτούν χρήμα και εγκρίσεις από δήμους και περιφέρειες μπορεί να βελτιωθεί αυτό.
Ναι στις ταχυτητες αναφερομαι.
Εννοεί ότι στην black Friday λόγω ελκψιεης προιντων λόγω κοβιντ πιστευει ο φίλος ότι θα υπάρχουν προσφορες σε παροχες υπηρεσίων όπως σταθερές συνδέσεις ιντερνετ, συνδρομητική τηλεόραση, πακέτα σε κινητά και τετοια εννοεί προφανως.. Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες αλλά έχει ένα νόημαΌταν λες φίλε μου προσφορές σε υπηρεσίες τι ακριβώς εννοείς? Επειδή και η cosmote tv παροχή υπηρεσίας θεωρείται,δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς αναφέρεις ότι πιστεύεις ότι θα δούμε προσφορές?
Εννοεί ότι στην black Friday λόγω ελκψιεης προιντων λόγω κοβιντ πιστευει ο φίλος ότι θα υπάρχουν προσφορες σε παροχες υπηρεσίων όπως σταθερές συνδέσεις ιντερνετ, συνδρομητική τηλεόραση, πακέτα σε κινητά και τετοια εννοεί προφανως.. Δηλαδή πακετα με μικρότερη τιμή δέσμευσης και τα συναφη...Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες αλλά έχει ένα νόημα
Όλα καλά φίλε μου! Να το διατυπώσω πιο περιφραστικά γιατί καμμιά φορά στο γραπτό λόγο δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς πως εννοεί αυτό που λέει ο άλλος!Όπως ακριβώς τα έγραψε ο Alexvlad. Mε την φραση προσωπική άποψη ξεκίνησα με την ίδια φράση τελείωσα!
Καρτοκινητο και χωρίς κάρτα ?Μόλις ανανέωσα OTE TV μέσω δορυφόρου full pack στα 22,75€ . (Προηγούμενη τιμή 20,00€)
Πρόσθετες παροχές 120' λεπτά/μήνα σε ένα κινητό Cosmote και 10€ για ταινίες.
Φυσικά μετά από αίτημα αποσύνδεσης.
Ο λόγος που το διατήρησα είναι το Replay TV και ο σποραδικός διαμοιρασμός λόγω της ταυτόχρονης θέασης.
Ααααα τα λαμόγια και εγώ στην ίδια τιμή οκ για το κινητό δεν έχω cosmote αλλά το 10ρικο το έκαναν γαργαρα εγώ ξεκίνησα από 18 και σιγά σιγά φτάσαμε στα 22,75 του χρόνου δύσκολο το βλέπω να ανανεώνωΜόλις ανανέωσα OTE TV μέσω δορυφόρου full pack στα 22,75€ . (Προηγούμενη τιμή 20,00€)
Πρόσθετες παροχές 120' λεπτά/μήνα σε ένα κινητό Cosmote και 10€ για ταινίες.
Φυσικά μετά από αίτημα αποσύνδεσης.
Ο λόγος που το διατήρησα είναι το Replay TV και ο σποραδικός διαμοιρασμός λόγω της ταυτόχρονης θέασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.