Προσφορά Cosmote TV

Άρα το 20€ full pack δεν παίζει πια (αυτό έχω τώρα)? εμένα λήγει σε 1 μήνα.
Όχι από ότι βλέπω κάθε χρόνο βάζουν ένα 2€ πάνω δεν ξέρω τώρα με την nova που έβγαλε το eon και με το ότι χάσανε άλλο ένα πρωτάθλημα μήν αρχίσουν τίς προσφορές για φέτος δεν το βλέπω

Άρα το 20€ full pack δεν παίζει πια (αυτό έχω τώρα)? εμένα λήγει σε 1 μήνα.
Αν μπεις τώρα στο site της Cosmote θα δεις το full pack να το δίνει σαν προσφορά (!!!) το full pack 25,45€.Τρέμω να δω τις τιμές άνευ προσφοράς!

Αν μπεις τώρα στο site της Cosmote θα δεις το full pack να το δίνει σαν προσφορά (!!!) το full pack 25,45€.Τρέμω να δω τις τιμές άνευ προσφοράς!
Πάντα στις ανανεώσεις έδινε χαμηλότερες τιμές από το site. Θα φανεί. Συμφέρει τρελά πλεόν το triple play της NOVA με το EON+/100mbps αλλά δυστυχώς έχοντας ακόμη Πρεμιερ και Τσαμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ανανέωση για ένα χρόνο ακόμη τουλάχιστον.

Πάντα στις ανανεώσεις έδινε χαμηλότερες τιμές από το site. Θα φανεί. Συμφέρει τρελά πλεόν το triple play της NOVA με το EON+/100mbps αλλά δυστυχώς έχοντας ακόμη Πρεμιερ και Τσαμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ανανέωση για ένα χρόνο ακόμη τουλάχιστον.
Δεν έχεις άδικο,δεν θα σου δώσουν το full με 25 αλλά δε νομίζω ότι θα το πάρεις και στα 20...Προσωπικά εμένα το συμβόλαιο λήγει Μάϊο και σίγουρα θα πάω στο 3play της NOVA.Θα κοιτάξω να κρατήσω και την τηλεόραση του ΟΤΕ αν δώσουν μια λογική τιμή βέβαια...Πως τα έκανες έτσι ρε Cosmote...!?

Προς το παρον δεν αξιζει να παει καποιος νοβα για τα αθλητικα. Οσο τουλαχιστον ο οτε εχει αρκετα ματς της σουπερ λιγκ, αγγλικο, ιταλικο και τα ευρωπαικα δεν υπαρχει συγκριση. Ακομα και η φορμουλα που δειχνει σε 4Κ και χωρις διαφημισεις ειναι μεγαλο συν. Απο το καλοκαιρι που χανει οπως φαινεται αγγλικο και ποιος ξερει τι αλλο θα αναγκαστει να ριξει και τις τιμες του.

Προς το παρον δεν αξιζει να παει καποιος νοβα για τα αθλητικα. Οσο τουλαχιστον ο οτε εχει αρκετα ματς της σουπερ λιγκ, αγγλικο, ιταλικο και τα ευρωπαικα δεν υπαρχει συγκριση. Ακομα και η φορμουλα που δειχνει σε 4Κ και χωρις διαφημισεις ειναι μεγαλο συν. Απο το καλοκαιρι που χανει οπως φαινεται αγγλικο και ποιος ξερει τι αλλο θα αναγκαστει να ριξει και τις τιμες του.
Έχεις δίκιο αλλά του χρόνου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα το ελληνικό όλο και να κάνει και αύξηση

Ναι εννοειται οτι παιζει και αυτο το σεναριο αλλα δυσκολα η νοβα θα αφησει ετσι ολο το ελληνικο. Κακα τα ψεμματα ειναι μεγαλη πιτα ο αλλος θα δει πρωτα την ομαδα του οπως και να εχει και μετα θα παει στα αλλα πρωταθληματα.

CosmoteTV Cinema Pack 13.70 μου ζητούσαν 15.90 για ανανέωση.
Κάνω αίτημα για ακύρωση φυσικά κ τελικά με κάλεσαν μου άφησαν την ίδια τιμή +120 λεπτά προς όλους στο κινητό +10€ για ενοικίαση ταινιών.

• Like
Reactions: valkal19
Η premier είναι game changer.
Και μιλάμε για συμφωνίες σε Αγγλία , Γερμανία , Ισπανία που θα κρατήσουν αρκετά χρόνια.

Απορώ πραγματικά ΤΙ θα δείχνουν με 9 αθλητικά κανάλια το Σαββατοκύριακο.

15 ευρώ μαξ για το sports pack θα έπρεπε να παίζει ηδη αν θέλουν να μη χάσουν πολλούς συνδρομητές .

Η premier είναι game changer.
Και μιλάμε για συμφωνίες σε Αγγλία , Γερμανία , Ισπανία που θα κρατήσουν αρκετά χρόνια.

Απορώ πραγματικά ΤΙ θα δείχνουν με 9 αθλητικά κανάλια το Σαββατοκύριακο.

15 ευρώ μαξ για το sports pack θα έπρεπε να παίζει ηδη αν θέλουν να μη χάσουν πολλούς συνδρομητές .
Λογικά θα πάρει και τις υπόλοιπες της superleague. Αυτό είναι καλό για τους συνδρομητές, καθώς θα μπορούν να επιλέξουν με μεγαλύτερη ευκολία μια πλατφόρμα.

Λογικά θα πάρει και τις υπόλοιπες της superleague. Αυτό είναι καλό για τους συνδρομητές, καθώς θα μπορούν να επιλέξουν με μεγαλύτερη ευκολία μια πλατφόρμα.
Λογικά θα θέλει να πάρει τις υπόλοιπες της superleague. Μέχρι να γίνει κεντρική η διαχείριση το 23-24 τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Λογικά θα θέλει να πάρει τις υπόλοιπες της superleague. Μέχρι να γίνει κεντρική η διαχείριση το 23-24 τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Σωστά. Είναι πλέον forced buyer λόγω μη εναλλακτικών. Εκτός αν ο σκοπός είναι να αποεπενδεύσει από την τηλεόραση.

Άντε και τις πήρε βρε παιδιά ΟΛΕΣ τις ομάδες αν και χλωμό γιατί η Νόβα δεν τα σπάει με Ολυμπιακό εύκολα.

ΤΙ θα δείχνει ρωτάω το σκ σε 9 κανάλια;
Ιταλία , Ολλανδία και αν πάρει καμία Γαλλία;

Μιλάμε θα πέσει κλάμα σε σύγκριση με τώρα.

Για αυτό και έγραψα ότι θα έπρεπε να κάνει από ΤΩΡΑ 24μηνα sports pack στα 15 για να «κλειδώσει» κόσμο.

Άντε και τις πήρε βρε παιδιά ΟΛΕΣ τις ομάδες αν και χλωμό γιατί η Νόβα δεν τα σπάει με Ολυμπιακό εύκολα.

ΤΙ θα δείχνει ρωτάω το σκ σε 9 κανάλια;
Ιταλία , Ολλανδία και αν πάρει καμία Γαλλία;

Μιλάμε θα πέσει κλάμα σε σύγκριση με τώρα.

Για αυτό και έγραψα ότι θα έπρεπε να κάνει από ΤΩΡΑ 24μηνα sports pack στα 15 για να «κλειδώσει» κόσμο.
Γαλλία έχει ανανεώσει νόβα ως το 24.Δεν έχει πολλά ποιοτικά πρωταθλήματα που να μπορεί να διεκδικήσει...

Γαλλία έχει ανανεώσει νόβα ως το 24.Δεν έχει πολλά ποιοτικά πρωταθλήματα που να μπορεί να διεκδικήσει...
Δεν το θυμόμουν για Γαλλία και έγραψα το ΠΙΟ αισιόδοξο σενάριο. Δε θα έχουν περιεχόμενο να δείξουν τα ΣΚ και ζητάνε 22 ευρώ το μήνα…

Έχω full pack με 22 ευρώ το οποίο λήγει σε λίγες μέρες.
Με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά 22,75 ευρώ με δέσμευση 1 χρόνο + 4,55 ευρώ για έξτρα 2 συσκευές χωρίς δέσμευση.
Δεν ανανέωσα γιατί δεν βγάζω άκρη μαζί τους με τηλέφωνο - internet που έληξε.

Έχω Double Play 5Ο VDSL με 35,50 ευρώ (απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά) το οποίο έληξε πριν δύο μήνες. Δεν με πήρε κανένας για ανανέωση. Πήρα εγώ και ζήτησα προσφορά και μου είπαν ότι το ίδιο πακέτο δεν υπάρχει για ισχύοντες συνδρομητές και θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 420 λεπτά σε κινητά με τιμή 43,90 ευρώ!!!!!!!!!
Πήγα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εκεί μου είπαν ότι η κατώτερη τιμή που μπορούσα να ανανεώσω είναι τα 43,90 ευρώ! για 5Ο VDSL με απεριόριστα σταθερά +420 λεπτά σε κινητά και "δώρο" κάποια λεπτά για διεθνείς κλήσεις!!! Ή να μου κάνουν καλύτερη προσφορά για αναβάθμιση σε 100 fiber, αλλά στην περιοχή μου δεν υπάρχουν ακόμη τέτοιες ταχύτητες.
Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις και οι κλήσεις σε κινητά και ότι σε νέους συνδρομητές δίνουν την 50 VDSL με 31.90 κλπ, κλπ, αλλά απάντηση δεν πήρα...

Περίμενα λοιπόν να λήξει και η τηλεόραση και να ζητήσω συνολική προσφορά 3play.
Με πήραν, όπως προείπα, για ανανέωση της τηλεόρασης με προσφορά 22,75 ευρώ. Του είπα το πρόβλημά μου με την σταθερή - internet. Μου είπε τα κλασσικά, δίκιο έχετε, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί αυτός είναι σε άλλο τμήμα μόνο για τηλεόραση.
Του λέω θέλω μια συνολική προσφορά για τηλέφωνο - internet και τηλεόραση και μου απαντά δεν γίνεται....
Για τους νέους συνδρομητές πως γίνεται ρωτάω και για τους παλιούς δεν γίνεται...
Εεεεεεεε μου λέει αν θέλετε τέτοια προσφορά ζητήστε για όλα διακοπή και μετά κάντε νέα αίτηση!!!!!!!!!!!!

Και γιατί να μπούμε σε τέτοια διαδικασία ρε παιδιά;;;;;;;
Μιλάμε για μπακάλικο.........

Με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά 22,75 ευρώ με δέσμευση 1 χρόνο + 4,55 ευρώ για έξτρα 2 συσκευές χωρίς δέσμευση.
Δεν ανανέωσα γιατί δεν βγάζω άκρη μαζί τους με τηλέφωνο - internet που έληξε.

Έχω Double Play 5Ο VDSL με 35,50 ευρώ (απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά) το οποίο έληξε πριν δύο μήνες. Δεν με πήρε κανένας για ανανέωση. Πήρα εγώ και ζήτησα προσφορά και μου είπαν ότι το ίδιο πακέτο δεν υπάρχει για ισχύοντες συνδρομητές και θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 420 λεπτά σε κινητά με τιμή 43,90 ευρώ!!!!!!!!!
Πήγα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εκεί μου είπαν ότι η κατώτερη τιμή που μπορούσα να ανανεώσω είναι τα 43,90 ευρώ! για 5Ο VDSL με απεριόριστα σταθερά +420 λεπτά σε κινητά και "δώρο" κάποια λεπτά για διεθνείς κλήσεις!!! Ή να μου κάνουν καλύτερη προσφορά για αναβάθμιση σε 100 fiber, αλλά στην περιοχή μου δεν υπάρχουν ακόμη τέτοιες ταχύτητες.
Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις και οι κλήσεις σε κινητά και ότι σε νέους συνδρομητές δίνουν την 50 VDSL με 31.90 κλπ, κλπ, αλλά απάντηση δεν πήρα...

Περίμενα λοιπόν να λήξει και η τηλεόραση και να ζητήσω συνολική προσφορά 3play.
Με πήραν, όπως προείπα, για ανανέωση της τηλεόρασης με προσφορά 22,75 ευρώ. Του είπα το πρόβλημά μου με την σταθερή - internet. Μου είπε τα κλασσικά, δίκιο έχετε, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί αυτός είναι σε άλλο τμήμα μόνο για τηλεόραση.
Του λέω θέλω μια συνολική προσφορά για τηλέφωνο - internet και τηλεόραση και μου απαντά δεν γίνεται....
Για τους νέους συνδρομητές πως γίνεται ρωτάω και για τους παλιούς δεν γίνεται...
Εεεεεεεε μου λέει αν θέλετε τέτοια προσφορά ζητήστε για όλα διακοπή και μετά κάντε νέα αίτηση!!!!!!!!!!!!

Και γιατί να μπούμε σε τέτοια διαδικασία ρε παιδιά;;;;;;;
Μιλάμε για μπακάλικο.........

Αυτό που ο υπάλληλος λέει από μόνος του "κάνε διακοπή", δηλαδή σε διώχνει από την εταιρία που εκπροσωπεί είναι οτι χειρότερο. Και προσωπικά δεν νομίζω πως έχουν κατεύθυνση από τη διοίκηση να ωθούν πελάτες σε διακοπή.

Πραγματικά η μοναδική απάντηση είναι να ζητήσεις το όνομά του και να κάνεις έγγραφο προς την εταιρία πως κατόπιν υπόδειξης του τάδε υπαλλήλου στην κλήση που έγινε τάδε και τάδε ώρα/ημερομηνία, ζητάω διακοπή ΟΛΩΝ των συνδέσεών μου, προκειμένου να εξετάσω από νέα βάση τη συνεργασία μας.

Μπας και το σταματήσουν κάποτε, να πρέπει να ζητήσεις να φυγεις για να γίνει μια σωστή διαδικασία!

Οι 2 εξτρα συσκευες με κοστος 4,55 ειναι για το multiroom με δυο αποκωδικοποιητες?