Έχω full pack με 22 ευρώ το οποίο λήγει σε λίγες μέρες.
Με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά 22,75 ευρώ με δέσμευση 1 χρόνο + 4,55 ευρώ για έξτρα 2 συσκευές χωρίς δέσμευση.
Δεν ανανέωσα γιατί δεν βγάζω άκρη μαζί τους με τηλέφωνο - internet που έληξε.
Έχω Double Play 5Ο VDSL με 35,50 ευρώ (απεριόριστα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά) το οποίο έληξε πριν δύο μήνες. Δεν με πήρε κανένας για ανανέωση. Πήρα εγώ και ζήτησα προσφορά και μου είπαν ότι το ίδιο πακέτο δεν υπάρχει για ισχύοντες συνδρομητές και θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 420 λεπτά σε κινητά με τιμή 43,90 ευρώ!!!!!!!!!
Πήγα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εκεί μου είπαν ότι η κατώτερη τιμή που μπορούσα να ανανεώσω είναι τα 43,90 ευρώ! για 5Ο VDSL με απεριόριστα σταθερά +420 λεπτά σε κινητά και "δώρο" κάποια λεπτά για διεθνείς κλήσεις!!! Ή να μου κάνουν καλύτερη προσφορά για αναβάθμιση σε 100 fiber, αλλά στην περιοχή μου δεν υπάρχουν ακόμη τέτοιες ταχύτητες.
Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις και οι κλήσεις σε κινητά και ότι σε νέους συνδρομητές δίνουν την 50 VDSL με 31.90 κλπ, κλπ, αλλά απάντηση δεν πήρα...
Περίμενα λοιπόν να λήξει και η τηλεόραση και να ζητήσω συνολική προσφορά 3play.
Με πήραν, όπως προείπα, για ανανέωση της τηλεόρασης με προσφορά 22,75 ευρώ. Του είπα το πρόβλημά μου με την σταθερή - internet. Μου είπε τα κλασσικά, δίκιο έχετε, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί αυτός είναι σε άλλο τμήμα μόνο για τηλεόραση.
Του λέω θέλω μια συνολική προσφορά για τηλέφωνο - internet και τηλεόραση και μου απαντά δεν γίνεται....
Για τους νέους συνδρομητές πως γίνεται ρωτάω και για τους παλιούς δεν γίνεται...
Εεεεεεεε μου λέει αν θέλετε τέτοια προσφορά ζητήστε για όλα διακοπή και μετά κάντε νέα αίτηση!!!!!!!!!!!!
Και γιατί να μπούμε σε τέτοια διαδικασία ρε παιδιά;;;;;;;
Μιλάμε για μπακάλικο.........