απο marketing αγορων , γνωριζεις,?????Δικαίωμα τους είναι να αυξήσουν τις τιμές. Ίσως λόγω ελληνικού πρωταθλήματος και τους κόστους του. Αλλά και πάλι τα λεφτά δεν είναι πολλά. Κάτω από 20-22 ευρώ πλέον δεν δίνουν.
Κάτσε να δούμε και του χρόνου τις τιμές της nova.α
απο marketing αγορων , γνωριζεις,?????
ή νομιζεις οτι πλεον ο κοσμος ειναι αδιαφορος πλεον με την οικονομικη κριση???
αν και η ομαδα μου ειναι στην COSMOTE, η NOVA με premier league του χρονου θα ειναι οικονομικα η καλυτερη επιλογη, και ασε να βλεπουν ορισμενοι 4-5 ματσακια ελληνικο ποδοσφαιρο το χρονο...
Πολλά περισσότερα από σένα. Η cosmote ανακοίνωσε αύξηση συνδρομητών. Και η νόβα χρεώνει 23 ευρώ το full pack. Για μένα δεν είναι η πιο οικονομική πρόταση αλλά αυτό εξαρτάται. Το δέλεαρ της super league είναι μεγάλο. Αν τώρα νομίζεις ότι θα πλήρωνες 17 ευρώ μια ζωή επειδή δεν έχει τα ξένα πρωταθλήματα ΟΤΕ άλλαξε πλευρό. Μπορείς πολύ απλά να κανείς διακοπή. Δικαίωμα σου είμαι.α
αν και η ομαδα μου ειναι στην COSMOTE, η NOVA με premier league του χρονου θα ειναι οικονομικα η καλυτερη επιλογη, και ασε να βλεπουν ορισμενοι 4-5 ματσακια ελληνικο ποδοσφαιρο το χρονο...
α
Και F1 σε 4Κ και motogp. Δεν ειναι και λιγοι οι φαν των μηχανοκινητων.Champions League, Europa League ? σαχλαμάρες θα πείς, μόνο η Premier League είναι ποδοσφαιράρα.
NBA ?
Tennis ?
Δεν είναι όλα όπως θα ήθελες να τα παρουσιάζεις, ούτε όλοι έχουν και τα ίδια γούστα.
Εφόσον ξέρεις από marketing αγορών, περιμένουμε το SatUser TV με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στα 12€ τον μήνα.
Όταν πλησιάζεις στο λανσάρισμα να μας πεις να παραγγείλουμε εξοπλισμό και να κάνουμε χώρο στην ταράτσα μόνο![]()
Εδώ εμένα μου ήρθε σε μήνυμα η προσφορά για ανανέωση στα 20 ευρώ για 12 μήνες και στο τηλέφωνο ή εξυπηρέτηση πελατών δεν ήθελε να μου το δώσει...τι να λέμε τώρα... Αν δεν πήγαινα στον Γερμανό, ακόμη θα περίμενα τηλέφωνο..Μας δουλεύουν ψιλό γαζί....ΔΕΝ θα ανανεωσω την συνδρομη με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους σε τιμες καταλογου, απο τα 17 ευρω να μεταβω στα 25 ευρω!!!
Θα την κρΑτουσα μονο και μονο για να χαζευω κανα ματσακι αλλα η συμπεριφορα τους....διωχνει αγανακτισμενους τους παλαιους πελατες!!!
Kαλα να μην πουμε για τα γνωστα αλλα εδω ουτε την universal δεν καταφερε να κρατησει.
θεωρω ομως οτι αφου πηρε την Conference League πρεπει να κανει αυξηση κανα 10ευρο ακομα!
Αστο δεν θα ξαναγραφωΠολύ κλάμα και πολύ αχρηστία στην Cosmote... δεν έφυγες ακόμα να γλιτώσεις ?
αλλα εννοω...αλλο καταλαβαινεις...Champions League, Europa League ? σαχλαμάρες θα πείς, μόνο η Premier League είναι ποδοσφαιράρα.
NBA ?
Tennis ?
Δεν είναι όλα όπως θα ήθελες να τα παρουσιάζεις, ούτε όλοι έχουν και τα ίδια γούστα.
Εφόσον ξέρεις από marketing αγορών, περιμένουμε το SatUser TV με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στα 12€ τον μήνα.
Όταν πλησιάζεις στο λανσάρισμα να μας πεις να παραγγείλουμε εξοπλισμό και να κάνουμε χώρο στην ταράτσα μόνο![]()
Greek business strategiesΔεν θα αλλάξει τώρα αυτό.
Όλες οι εταιρίες λίγο πολύ το κάνουν ηθελημένα και άθελα.
Το άθελα από την κακή οργάνωση (βλέπε άλλη προσφορά σου δίνει σήμερα ο Τάκης, αύριο άλλη η Δήμητρα, και όταν μιλάς με την Δέσποινα δεν έχει ιδέα τι σου έχει πει ο Τάκης και η Δήμητρα).
Το ηθελημένα από χαζά Greek business strategies...
Πάντως εγω προβλέπω στο επόμενο 4-6μηνο να ανεβαίνουν οι τιμές και των 2 συνδρομητικών... ότι προλάβετε προλάβατε.
Προσωπικα την εκανα με ελαφρα τον Μαρτη που ληγει το συμβολαιο.Γουστα ειναι αυτα αλλα χωρις eurosport (επανειλημενα μειλ ), χωρις καναλι πολεμικων τεχνων (οταν εχει τουρνουα τεννις το βαζουν στο sport 6 και ακυρωνεται καθε μεταδοση απο αγωνες ufc που την ιδια στιγμη τα sport 7,8,9 δεν μεταδιδουν τιποτα), χωρις Premier League. La Liga ( ποιος δινει φραγκο για το παγκοσμιως αδιαφορο ελληνικο πρωταθλημα) και γενικα με ενα πακετο φτωχοτατο σε ταινιες η νεα ντοκυμαντερ, στο καλο και να μου γραφουν. Στα αλλα [censored] επιτελους βλεπω τα παντα και τελος
Σωστός! Ειδικά αν ειχε ολο το Ελληνικό. Φανταστείτε ένα πακέτο Ελληνικό πρωταθλημα και κυπελλο, Τσάμπιονς, Γιουροπα και Κόνφερενς Λιγκ δηλαδή το 100% των αγώνων των Ελληνικών ομαδων. Σίγουρα το κόστος θα ξεπερνούσε τα 100εκ / ετος αλλά και οι συνδρομητές θα εκτοξευονταν στα υψη.Ανεξάρτητα απο τις προτιμήσεις του καθε συνδρομητή νομιζω πως ο συνδυασμός ελληνικου
πρωταθλήματος και Champions league και Europa ειναι αρκετός να κρατήσει τις συνδρομές του ο ΟΤΕ
σε αυτά τα επίπεδα που ειναι τωρα.
Η ευρωλιγκα είναι και του χρόνου στην νόβα. Από 23 και μετά οπότε από του χρόνου δεν μπορεί να παρει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Και γενικά δυσκολα να την παρει γενικώς. Η United Group στα Βαλκάνια την έχει παρα πολλα χρόνια όπως την είχε η νοβα μέχρι τώρα. Απ όσο θυμάμαι την είχαν παρει χωρίς καν να διεξαχθεί διαγωνισμός επειδή είχαν ενεργοποιήσει προωρες ρήτρες κάτι τέτοιο. Όποτε αν γίνει κάτι παρόμοιο δεν θα υπάρξει καν διεκδίκηση. Βέβαια με την φυγή Μπερτομεου δεν ξέρω τι θα προκυψειΑΝ μαζέψει του χρόνου όλη την Greek SuperLeague 1, το κύπελλο, κρατήσει Champions League, Europa League, Conference League, πάρει και τα Ελληνικά μπάσκετ (πρωτάθλημα Α1, κύπελλο, Ευρωλίγκα, Basketball Champions League, Eurocup) μπορεί άνετα όχι μόνο να αντέξει, αλλά πιθανότατα και να πάρει περισσότερο κόσμο από ότι θα πάρει η Nova με τις νέες αλλαγές τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.