Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς άλλο τρόπο αποστολής εγγράφου παραπόνου στην cosmote για την υπηρεσία tv,εκτός της φόρμας επικοινωνίας?
Αν δεν κάνω λάθος είναι υποχρεωτικό να υπαρχει φόρμα παραπόνων, όμως δεν τη βρίσκω πουθενά στο site τους.

Σε σημερινή επικοινωνια μου με cosmote για το πακέτο tv με ενημέρωσαν ότι από αύριο επανέρχεται ο φόρος συνδρομητικης τηλεόρασης 10%...τελικά οι τιμές σε όλα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ανεβαίνουν.

Ωραια ξεκιναει αυριο ο μηνας δηλαδη για την cosmote tv
Αυξηση τιμης+κοψιμο replay και ondemand στο δορυφορικο δεκτη

Ωραια ξεκιναει αυριο ο μηνας δηλαδη για την cosmote tv
Αυξηση τιμης+κοψιμο replay και ondemand στο δορυφορικο δεκτη
Εντάξει δεν είναι ακριβώς αυξηση τιμής από τη στιγμή που δε φταίνε οι ίδιες οι εταιρίες.

Έχω κάνει αίτηση για φορητότητα ίντερνετ 24 ,τηλέφωνο κ σινεμά στα 38..σαν πολλά δεν είναι? Τόσα δίνω στη Νόβα φουλ πακ απεριόριστα σταθερά κινητά

Το on demand και η replay tv υπηρεσία για την δορυφορική πήρε παράταση για ένα μήνα ακόμα. Μέχρι τις 31/07/2022 αναφέρει ο αποκωδικοποιητής.

Το on demand και η replay tv υπηρεσία για την δορυφορική πήρε παράταση για ένα μήνα ακόμα. Μέχρι τις 31/07/2022 αναφέρει ο αποκωδικοποιητής.
Έχω ζητήσει να μού στείλουν tv box, αλλά ακόμα τίποτα. Ίσως για αυτό έδωσαν παράταση. Έχουν καθυστερήσει στις αποστολές...

Έχω κάνει αίτηση για φορητότητα ίντερνετ 24 ,τηλέφωνο κ σινεμά στα 38..σαν πολλά δεν είναι? Τόσα δίνω στη Νόβα φουλ πακ απεριόριστα σταθερά κινητά
Σου άφησαν το cinema pack στο 10άρικο λογικά απο 15 (τιμή καταλόγου) και 27.90 το 24άρι ίντερνετ. Δεν έχω το cinema αλλά συνήθως ανανεώνουν στα 13 ευρώ. Έχω ακούσει και 11 και κάτι αλλά πιο σπάνια. Δεν ξέρω αν έκλεισες με ή χωρίς τον φόρο συνδρομητικής γιατί αν όχι θα ανέβει η τιμή οπότε να το προσέξεις αυτο.

Το τέλος θα αφορά νέες συνδέσεις ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εάν εννοείς το τέλος συνδρομητικής, είναι φορος του κράτους άρα αφορά όλους όσους έχουν αντίστοιχες υπηρεσίες στην Ελλάδα δλδ συνδρομητες της Cosmote TV, της Nova-Eon-Wind vision και Vodafone TV. Παλιούς και Νέους.

• Like
Reactions: manosvitacar
Εάν εννοείς το τέλος συνδρομητικής, είναι φορος του κράτους άρα αφορά όλους όσους έχουν αντίστοιχες υπηρεσίες στην Ελλάδα δλδ συνδρομητες της Cosmote TV, της Nova-Eon-Wind vision και Vodafone TV. Παλιούς και Νέους.

Οκ ευχαριστώ .

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: johnar84
Nαι όντως. μου είχε έρθει SMS με τιμή 24,45€ και τώρα το πήγαν 26,90€.
Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αίτημα διακοπής, να μου κάνουν αντιπροσφορά φθηνότερα?
Και πώς κάνω αίτημα διακοπής? Μπορώ σε κατάστημα Γερμανός? Έχω Nova τηλεφωνικό πάροχο και θα με γδάρουν αν τους καλέσω στο 4ψήφιο.

Last edited by a moderator:
Δεν χάνεις κάτι αν και δύσκολο βλέπω να σου κάνουν αντιπροσφορα γιατί θα είναι σαν να απορροφούν τον φόρο. Εγώ πάντως θα το έκανα και ότι βγει!

Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αίτημα διακοπής, να μου κάνουν αντιπροσφορά φθηνότερα?
Και πώς κάνω αίτημα διακοπής? Μπορώ σε κατάστημα Γερμανός? Έχω Nova τηλεφωνικό πάροχο και θα με γδάρουν αν τους καλέσω στο 4ψήφιο.
Ειχα 20 ευρω μου ζητηθηκε να παω στα 26 και ζητησα ΑΜΕΣΑ διακοπη..Τελικα επειδη ημουν παλιος συνδρομητης μου το δωσαν παλί 20 (δορυφορικα με δωρεαν tvbox)

Last edited by a moderator:
Αν μπορει καποιος να βοηθησει...Εχω δορυφορικο cosmote sport pack και βλεπω απο τον αποκωδικοποιητη και ενα σταθερο υπολογιστη μεσω chrome (το παλιο cosmote tv go ή οπως αλλιως το λενε τωρα). Ειδα καποια μηνυματα να αναφερουν για android box δωρεαν. Το box αυτο δινεται αντι για το cosmote tv go ή λειτουργουν ταυτοχρονα;

Βλεπετε οσοι το εχετε σε αποκωδικοποιητη+android box+υπολογιστη;

Αν μπορει καποιος να βοηθησει...Εχω δορυφορικο cosmote sport pack και βλεπω απο τον αποκωδικοποιητη και ενα σταθερο υπολογιστη μεσω chrome (το παλιο cosmote tv go ή οπως αλλιως το λενε τωρα). Ειδα καποια μηνυματα να αναφερουν για android box δωρεαν. Το box αυτο δινεται αντι για το cosmote tv go ή λειτουργουν ταυτοχρονα;

Βλεπετε οσοι το εχετε σε αποκωδικοποιητη+android box+υπολογιστη;
Ναι κανονικά θα βλεπεις και απο υπολογιστή.αν εχεις το full πακέτο έως 2 συσκευές ταυτόχρονα μονο αθλητικα.ολα τα υπόλοιπα μπορείς ταυτόχρονα να τα βλεπεις απο τηλεόραση+tv box+υπολογιστή

Ναι κανονικά θα βλεπεις και απο υπολογιστή.αν εχεις το full πακέτο έως 2 συσκευές ταυτόχρονα μονο αθλητικα.ολα τα υπόλοιπα μπορείς ταυτόχρονα να τα βλεπεις απο τηλεόραση+tv box+υπολογιστή

Νομίζω ότι κάνεις λάθος, για αθλητικά είναι μόνο μία συσκευή

Νομίζω ότι κάνεις λάθος, για αθλητικά είναι μόνο μία συσκευή

Edit: Τώρα είδα ότι αναφέρεται σε δορυφορικό, όποτε ισχύει ο δορυφόρος και άλλη μια συσκευή.

• Like
Reactions: swordfish21
Ηi... μπορείς να καλέσεις και στο 6971013888 αντί για το 13888... επίσης με αίτημα διακοπής είναι πολύ πιθανό να πάρεις καλύτερη τιμή...σε συνδέουν σε τμήμα προσφορών/διακοπών με άλλες τιμές...εγώ έτσι ειχα πάρει προ καιρού την τιμή των 20€ για το full pack...που πλέον πάει στα 22 με την επαναφορά του φόρου...