Προσφορά Cosmote TV

Σωστά αυτό ίσχυε. Πλεον τα δορυφορικά πακέτα είναι 12μηνα. Στο. OTT όμως δεν ειναι. Τα full και sport είναι διετή ενώ τα cinema και entry μόνοετη. Τα παραπανω αφορούν τους νέους πελάτες. Εάν δεν κάνω λάθος οι διετιές δεν έχουμε περάσει ακόμα στις ανανεώσεις αλλά καλό είναι όσοι παίρνεται τα συμβόλαια στα χέρια να το ελέγχετε.
Ναι, δεν το διευκρινησα, δορυφορικο εχω.

ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE TV! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ 19/7 ΕΩΣ 15/8 TO ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ COSMOTE TV. ΤΑ COSMOTE CINEMA ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ AYTOMATA ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 19/7-15/8 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Μόλις έλαβα αυτό το sms. Έχω sport pack που λήγει 19/8 και για ανανέωση μου ζητάνε από 20€ κάπου 26€. Θα κάνω αίτηση διακοπής και αν δεν βάλουν μυαλό, ο αποκωδικοποιητής θα αναπαυθεί σε ένα κατάστημα Γερμανός. Και τα 20€ πολλά είναι για ένα αποδεκατισμένος αθλητικό πρόγραμμα. Ο καθένας μας κρίνει και πράττει.

Eμενα μου έστειλαν το ανάποδο.
Έχω δορυφορικό cinema που λήγει Απρίλιο 2023 και στο sms λέει ότι από 19/7 ως 15/8 θα μου ενεργοποιήσουν δωρεάν τα αθλητικά. Και ρωτώ ο καχύποπτος, ποια είναι η παγίδα;

Έχω την εντύπωση ότι πάνε με ύπουλο τρόπο γυρίσουν αυτόματα το πακέτο από cinema σε full pack με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό μελλοντικά (αυτόματη ενεργοποίηση συνδρομής full pack άμα περάσει ο μήνας ή τέλος υποβάθμισης για να γυρίσω πίσω στο απλό).

Είναι δώρο. Το πρόγραμμα σου παραμένει το ίδιο και δεν είσαι υποχρεωμένος στην ανανέωση να πας σε full pack

Είναι δώρο. Το πρόγραμμα σου παραμένει το ίδιο και δεν είσαι υποχρεωμένος στην ανανέωση να πας σε full pack
Eμενα πάντως μου φαίνεται σαν τη κομπίνα της τηλεφωνίας internet, όπου για να πάρεις τον 1 μήνα δωρεάν αναβαθμίζουν το πακέτο. Μη βρεθώ ξαφνικά σε full pack σε 5 μέρες, με δωρεάν το 1ο μήνα...

ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE TV! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ 19/7 ΕΩΣ 15/8 TO ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ COSMOTE TV. ΤΑ COSMOTE CINEMA ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ AYTOMATA ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 19/7-15/8 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Μόλις έλαβα αυτό το sms. Έχω sport pack που λήγει 19/8 και για ανανέωση μου ζητάνε από 20€ κάπου 26€. Θα κάνω αίτηση διακοπής και αν δεν βάλουν μυαλό, ο αποκωδικοποιητής θα αναπαυθεί σε ένα κατάστημα Γερμανός. Και τα 20€ πολλά είναι για ένα αποδεκατισμένος αθλητικό πρόγραμμα. Ο καθένας μας κρίνει και πράττει.
Σωστά τα λες φίλε ! Όταν έχει χαθεί ολόκληρη Premier (το πιο ακριβό και εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου) (και αφού πρώτα χάθηκαν Ισπανία και Γερμανία κ.λπ να μην τα ξαναλέμε) τότε επιβάλλεται μείωση !! Αύξηση από που και ως που ; Για τον Ολυμπιακό ; Μα μιλάμε για την προσθήκη ενός μόνο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ανά δύο βδομάδες , δεν μιλάμε καν για όλο το πρωτάθλημα !!! Καλές οι ρεκλάμες για την ¨ομάδα της καρδιάς σου " αλλά η αλήθεια είναι ότι και ο οπαδός του ΟΣΦΠ (όπως και του ΠΑΟ και της ΑΕΚ κ.λπ ) από την cosmote θα βλέπουν τους μισούς αγώνες της ομάδας τους, ΟΧΙ όλους ! 15 ευρώ sports pack για το μισό ελληνικό και για το C.L. θα ήταν μια δίκαιη τιμή κατά τη γνώμη μου

ΟΚ επικοινώνησα στο live chat, το πακέτο παραμένει ίδιο (δε γίνεται full pack)... απλά ενεργοποιούνται τα επιπλέον κανάλια για 1 μήνα.
Τζάμπα η καχυποψία, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου φυλάω τα ρούχα μου.

Τυράκι είναι νομίζω μπας και αρέσει σε κάποιον το περιεχόμενο και το κάνει fullpack. Και είναι και σε μέρες διακοπών που δε νομίζω να βλέπει πολύς κόσμος τηλόραση. Ό,τι πιάσουν καλό είναι.

• Like
Reactions: valkal19
ανανέωσα ένα μήνα πριν τη λήξη, μετά από επικοινωνία δική τους αφού πρώτα είχα ζητήσει διακοπή του δορυφορικού ελέω των 26+€ που ζηταγαν για sport pack. Άφησαν ίδια τιμή (20,00€) με το τέλος συνδρομητικής για το σπορτ, παράλληλα έδωσαν 120 λεπτά και 600ΜB το μήνα σε ένα κινητό και δωρεάν αποστολή box λόγο της διακοπής του on demand στο δορυφορικό.Για ένα χρόνο όλα αυτά.

Για του λόγου το αληθες

Attachments

• Screenshot_2022-07-19-19-57-03-299_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2022-07-19-19-57-03-299_com.google.android.gm.jpg
    355.4 KB · Views: 152
Το έβγαλε στο app
10 μέρες πριν λήξει το έβγαλε

Μου το έβγαλε κι εμένα (λήξη συμβολαίου 5/8). Φαντάζομαι όμως ότι δεν περιλαμβάνει φόρο συνδρομητικής.
d148d8d87f0c6fa7e016821cf7f60080.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμενα πως γινεται παντα στο app οι "προσφορες" και για tv αλλα και για douple play ειναι οχι μονο ακριβοτερες απο αυτο που εχω ηδη αλλα ακομα και ποιο ακριβες απο τις τιμες του σαιτ!

• Like
Reactions: nikosdasos
Καλησπέρα.
Ήμουν στο full pack ott με 25.50 τον μήνα.
Τώρα με τον φόρο πήγαινε στα 28 ευρώ τον μήνα και επειδή τα θεωρούσα υπερβολικά έκανα αίτηση διακοπής.
Με καλέσανε την επόμενη μέρα και μου κάνανε προσφορά το soorts pack για 12 μήνες με 18 ευρώ τον μήνα άλλωστε ταινίες δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω λόγω δουλειάς.
Η υπάλληλος που μου έκανε την προσφορά μου είπε ότι θα έχω και το cinema 3 με τις ελληνικές ταινίες.
Ισχύει αυτό?

Καλησπέρα.
Ήμουν στο full pack ott με 25.50 τον μήνα.
Τώρα με τον φόρο πήγαινε στα 28 ευρώ τον μήνα και επειδή τα θεωρούσα υπερβολικά έκανα αίτηση διακοπής.
Με καλέσανε την επόμενη μέρα και μου κάνανε προσφορά το soorts pack για 12 μήνες με 18 ευρώ τον μήνα άλλωστε ταινίες δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω λόγω δουλειάς.
Η υπάλληλος που μου έκανε την προσφορά μου είπε ότι θα έχω και το cinema 3 με τις ελληνικές ταινίες.
Ισχύει αυτό?
Ναι ισχύει.

• Like
Reactions: Epistimonas
Οι προσφορές ανανέωσης που εμφανίζονται στο my cosmote app έχουν μέσα και το φόρο τηλεόρασης;

Νομίζω γράφει κάτω χαμηλά για σιγουριά να τσεκάρεις

Sent from my iPhone using Tapatalk