Προσφορά Cosmote TV

Για Cosmote,μπορείς να καλέσεις και στο 2108006300 που δεν έχει χρέωση και δεν χρειάζεται να ακούς μπουλσιτιές πριν φτάσει το αυτόματο μήνυμα σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
Για Nova ξέρεις κανά σταθερό γιατί έχουμε πουληθεί στο πενταψήφιο;

COSMOTE TV Full Pack ανανέωσα εύκολα στα 22 ευρώ. Πήρα τηλέφωνο στο 13888, τους ζήτησα προσφορά επειδή έληγε το συμβόλαιο και μου είπε για ανανέωση στα 25 ευρώ.

Ζήτησα να με μεταφέρουν στο Τμήμα Διακοπών ώστε να δούμε τι θα δώσουν από εκεί, το έψαξε λίγο η υπάλληλος και μου το άφησε η ίδια στα 22 ευρώ, αφού την άφηνε το σύστημα.

Προχώρα την προσφορά και δέξου τη γιατί σε λίγες μέρες δεν θα στη βγάζει...όσο για το box, μόλις ανανεώσεις πάρτους τηλ και διευκρίνισέ το.
Το 13700 είναι το τεχνικό τμήμα και είναι δωρεάν, κάλεσε και θα σε συνδέσουν.
Πες ότι έκανες και καλά λάθος, το έκανα στο παρελθόν.

Το 13700 είναι το τεχνικό τμήμα και είναι δωρεάν, κάλεσε και θα σε συνδέσουν.
Πες ότι έκανες και καλά λάθος, το έκανα στο παρελθόν.
Δεν γίνεται πλέον....ξαναπάρε μου είπαν....

• Sad
Reactions: georgetam
Δεν γίνεται πλέον....ξαναπάρε μου είπαν....
Προφανώς είχε γίνει συχνό φαινόμενο, για αυτό.
Εμένα υπάλληλος τους μου είχε πει να το κάνω τότε.

Εγω ειμαι στα 20 ευρω sport pack ,ληγει τελος του μηνα και μου το δινουν 23 κατι και 25 το full.
Εκανα αιτημα στο 13888 για το τμημα διακοπων και μου ειπαν οτι "...μην σας ανησυχεί θα γινει συζήτηση εντος 3 ημερων για να σας ικανοποιήσουμε !!"
Αντε να δουμε.....

• Like
Reactions: kkoum
Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν από το διακοπών... Μου έδιναν ανανέωση full pack με 25

Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν από το διακοπών... Μου έδιναν ανανέωση full pack με 25

Εμένα που έληγε 25/7 μου είπαν για 25€ και ζήτησα διακοπή. Με πήραν την επόμενη ημέρα και ανανέωσα με 22€

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλησπερα στο φορουμ!εχω μια ερωτηση αν καποιος εχει κανει προσφατα ανανεωση γιατι ληγει το συμβολαιο σταθερης και τηλεορασης δορυφορικης...απο οτι βλεπω τα 22 ευρω στην ανανεωση παιζουν ακομη οπως διαβασα παραπανω.για ανανεωση σε 100αρα γραμμη ξερουμε τι τιμες παιζουν τωρα?

Δορυφορικό 22 ευρώ.
600 mb κάθε μήνα για ένα χρόνο.
200αρα αναβάθμιση από 100αρα.
2 χρόνια συμβόλαιο η σταθερή.
Με 2 μήνες πάγιο δωρεάν στην σταθερή δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό αλλά πρέπει να βγαίνει 32 ευρώ ο μήνας.
Με αίτηση διακοπής στην δορυφορική θα σε πάρουν τηλέφωνο.
Αφού θες να μείνεις στον ΟΤΕ σίγουρα θα πετύχεις καλή τιμή και για τα 2.

• Like
Reactions: swordfish21
Δορυφορικό 22 ευρώ.
600 mb κάθε μήνα για ένα χρόνο.
200αρα αναβάθμιση από 100αρα.
2 χρόνια συμβόλαιο η σταθερή.
Με 2 μήνες πάγιο δωρεάν στην σταθερή δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό αλλά πρέπει να βγαίνει 32 ευρώ ο μήνας.
Με αίτηση διακοπής στην δορυφορική θα σε πάρουν τηλέφωνο.
Αφού θες να μείνεις στον ΟΤΕ σίγουρα θα πετύχεις καλή τιμή και για τα 2.
30.90 την 100αρα μου αφήνει με 240 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα σταθερά υπεραστικα και την τηλεόραση 25 ευρω με ενα πάγιο δώρο και 3 giga σε καρτοκινητο.θα δούμε παλι γιατι στην πρώτη επικοινωνία δεν τα βρήκαμε γιατι και εγω τους ειπα για 22 ευρω αλλα δεν το δίνουν…εχω λιγο χρονο ακομα μπας και βγει κατι καλύτερο αν και κατι μου λεει πως πρέπει να τρέχω με φορητότητα παλι μπας και δούμε κατι διαφορετικό…αν αλλάξει κατι θα ενημερώσω…

22.9 βγαίνει ο μήνας για την δορυφορική.
Νομίζω στην σταθερή με πίεση μπορεί να πέσει πιο κάτω ή με αναβάθμιση γραμμής.
Σου δίνει και αρκετά giga.
Εσύ θα κρίνεις τι σε συμφέρει.

22.9 βγαίνει ο μήνας για την δορυφορική.
Νομίζω στην σταθερή με πίεση μπορεί να πέσει πιο κάτω ή με αναβάθμιση γραμμής.
Σου δίνει και αρκετά giga.
Εσύ θα κρίνεις τι σε συμφέρει.
Δυστυχώς απο ταχύτητα δεν παει παραπάνω…το μέγιστο ειναι 100.σίγουρα απλα θα περίμενα κατι παραπάνω…θα δείξει σε λίγες μέρες παλι μηπως τρέχει κατι διαφορετικό…

Ρώτησα σε κατάστημα για δορυφορικό foul pack και μου ειπαν 25 ευρώ με 2 μήνες δώρο.
Παίζει κάποια άλλη προσφορά η να δεχτώ αυτό;
Έχω και σταθερό στον ΟΤΕ με 50αρα γραμμή αλλά όχι κινητό.

Εγώ έβαλα το full pack ίντερνετικο με 28 ευρώ/μήνα, 2 πάγια δώρο και 5 ευρώ έκπτωση για 1 χρόνο στον λογαριασμό του κινητού.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρώτησα σε κατάστημα για δορυφορικό foul pack και μου ειπαν 25 ευρώ με 2 μήνες δώρο.
Παίζει κάποια άλλη προσφορά η να δεχτώ αυτό;
Έχω και σταθερό στον ΟΤΕ με 50αρα γραμμή αλλά όχι κινητό.
Εγω το ανανεωσα σε αυτη την τιμη με ενα μηνα δωρεαν, οποτε η δικη σου προσφορα ειναι καλυτερη.

Εγω το ανανεωσα σε αυτη την τιμη με ενα μηνα δωρεαν, οποτε η δικη σου προσφορα ειναι καλυτερη.
Προς το παρών ειναι η πιο συμφέρουσα προσφορά που εχω δει.άρα γνώμη μου δέξου την…

Μόλις το πήρα για τον πατέρα μου σαν νέος συνδρομητής από το Γερμανό στα 28 με δύο πάγια δώρο! Για ψάξε το κι άλλο

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk