Προσφορά NOVA

Θα φανει φιλε.Λογικα πρεπει να πουν οκ μιας και 5 ευρο παραπανω ειναι χρηματα γισα αυτους και απλα θα με ανοιξουν 4 καναλια.Ειναι και χαλια το ιντερνετ οποτε το nc1 θα με βολεψει αρκετα

Last edited by a moderator:
Εννοώ ότι αυτοί που καλούν έχουν ένα συγκεκριμένο πακέτο να προωθήσουν, από το οποίο θα πάρουν την προμήθειά τους, και δεν ασχολούνται με το αίτημα καθενός από τους "πελάτες" που αρνείται την προσφορά τους.

Με έχουν πάρει πάρα πολλές φορές και εμένα και όποτε τους λέω τι θέλω υπόσχονται ότι θα με ξαναπάρουν αλλά ουδέποτε ξαναπαίρνουν.

Και να μην παρουν δεν με πειραζει.Αυτοι χανουν χρηματα και αυτοι θα με χασουν και απο πελατη αν συνεχισουν ετσι με τις απαραδεκτες προσφορες και το αθλιο ιντερνετ που εχουν.Εμεις εχουμε το πανω χερι απλα δεν το ξερουμε.

Πήραν για προσφορά σε τηλέφωνο που ήδη έχει 3play με sports (!!!!) για να προσφέρουν την χριστουγεννιάτικη προσφορά(αν δεν κάνω λάθος).

3play+κινητά+NC1+NS1 στα 39,80/μήνα.

Ειναι πιο χαμηλα απο την χριστουγεννιατικη 2013, ουσιαστικα ειναι christmas pack 2012 με 10 ευρω επιπλεον για κινητα και σινεμα 1, δεν ειναι κακο...

Παντως μην νομιζετε οτι ξερουν που καλουν, αν ειναι εξωτερικοι συνεργατες καλουν και σε φουλ πακ για το κριστμας χαχαχα

Με πηραν σημερα απο το 2119991000.Δεν προλαβα να το σηκωσω.Ειδα οτι ειναι απο infoquest.Συνεργαζονται με νοβα αυτοι?Γιατι αν συνεργαζονται λογικα θα με πηραν για την προσφορα που τους ειπα χθες.

Ειναι πιο χαμηλα απο την χριστουγεννιατικη 2013, ουσιαστικα ειναι christmas pack 2012 με 10 ευρω επιπλεον για κινητα και σινεμα 1, δεν ειναι κακο...

Παντως μην νομιζετε οτι ξερουν που καλουν, αν ειναι εξωτερικοι συνεργατες καλουν και σε φουλ πακ για το κριστμας χαχαχα

Σε άλλο σπίτι που ξέρω που έχει 3play έχουν πάρει 3 φορές αυτή την εβδομάδα για προσφορά. Προφανώς δεν ξέρουν που παίρνουν:SFGSFGSF:

Σε λίγες μέρες τελειώνει το συμβόλαιο με τη nova. Σε ποιο τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω για νέα προσφορά?

παντως ευκολα με αλλα 8 ευρω περνει ολα τα σινεμα κινητα διεθνη hd και multiview

Σεραφείμ ωραίο ακούγεται αλλά νιώθω ότι κλέβω εκκλησία. :flipout: Αυτή τη στιγμή το 2play+sports pack 49,90 δεν έχει?