Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Πήραν πριν περίπου 25 μέρες τον θείο μου από τη Νόβα, προφανώς γιατί ήταν χρόνια συνδρομητής του full pack, αλλά έχει διακόψει εδώ και 4 χρόνια.Του προσέφεραν μόνο την προσφορά 3play(μέσω ΧΕΓ καθώς δεν έχει ιδιόκτητο στην περιοχή η forthnet) για το start pack στα 40 ευρώ, και όχι αυτή που αναφέρεις.
Φυσικά την απέρριψε.
Η "regional" είναι και έχει πάρει παράταση (άγνωστο μέχρι πότε).
οπως ολοι δηλαδη,μολις πεις για διακοπη σου κανουνε προσφορα.
Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.
Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.
Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.
Αν στα 49,9 σου δινουν και τα hd , τοτε ειναι πολυ καλη προσφορα.
Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.