Πήραν πριν περίπου 25 μέρες τον θείο μου από τη Νόβα, προφανώς γιατί ήταν χρόνια συνδρομητής του full pack, αλλά έχει διακόψει εδώ και 4 χρόνια.Του προσέφεραν μόνο την προσφορά 3play(μέσω ΧΕΓ καθώς δεν έχει ιδιόκτητο στην περιοχή η forthnet) για το start pack στα 40 ευρώ, και όχι αυτή που αναφέρεις.
Φυσικά την απέρριψε.
Η "regional" είναι και έχει πάρει παράταση (άγνωστο μέχρι πότε).
οπως ολοι δηλαδη,μολις πεις για διακοπη σου κανουνε προσφορα.
Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.
Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.
Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.
Αν στα 49,9 σου δινουν και τα hd , τοτε ειναι πολυ καλη προσφορα.
Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.