Προσφορά NOVA

Πήραν πριν περίπου 25 μέρες τον θείο μου από τη Νόβα, προφανώς γιατί ήταν χρόνια συνδρομητής του full pack, αλλά έχει διακόψει εδώ και 4 χρόνια.Του προσέφεραν μόνο την προσφορά 3play(μέσω ΧΕΓ καθώς δεν έχει ιδιόκτητο στην περιοχή η forthnet) για το start pack στα 40 ευρώ, και όχι αυτή που αναφέρεις.

Φυσικά την απέρριψε.

Πήραν πριν περίπου 25 μέρες τον θείο μου από τη Νόβα, προφανώς γιατί ήταν χρόνια συνδρομητής του full pack, αλλά έχει διακόψει εδώ και 4 χρόνια.Του προσέφεραν μόνο την προσφορά 3play(μέσω ΧΕΓ καθώς δεν έχει ιδιόκτητο στην περιοχή η forthnet) για το start pack στα 40 ευρώ, και όχι αυτή που αναφέρεις.

Φυσικά την απέρριψε.

Πρεπει να του προτειναν αυτο http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=6952...που ειναι στα 39.90

Όχι.Ήταν η προσφορά που είχε βγάλει τα Χριστούγεννα του 2012.Τότε σε περιοχές που δεν είχε ιδιόκτητο η forthnet, μέσω μερισμένου βρόχου, αντί για 30 ευρώ στο έδινε 40(ίντερνετ, απεριόριστα σε σταθερά και start pack)

@Σεραφείμ:
1.Κατάστημα δεν υπάρχει, παρά μόνο ένας "εκπρόσωπος" (δεν μένει Πρέβεζα)
2.Δεν θέλει να βάλει λόγω χαλεπών οικονομικών καιρών και
3.Είναι ένας απογοητευμένος, πρώην, πελάτης.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Η "regional" είναι και έχει πάρει παράταση (άγνωστο μέχρι πότε).

Ξέρει κανείς αν ισχύει η προσφορά αυτή για Κρήτη(Χανιά ή Ρέθυμνο).Την έχει πάρει κάποιος από αυτά τα μέρη για να επιβεβαιώσει;Πως μπορούμε να μάθουμε ποιοί νομοί είναι μέσα;

παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει κανα τηλεφωνο στη nova να ζητησουμε καμια προσφορα οπως στον οτε;

προσφορα απο τηλεφωνο μη περιμενεις και πολλα
μονο με αναφορα διακοπης της συμβασης με τη ληξη της
τηλ.2106602000

οπως ολοι δηλαδη,μολις πεις για διακοπη σου κανουνε προσφορα.

Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

οπως ολοι δηλαδη,μολις πεις για διακοπη σου κανουνε προσφορα.

Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.

Αν στα 49,9 σου δινουν και τα hd , τοτε ειναι πολυ καλη προσφορα.

Μην το δένεις κόμπο.
Διέκοψα από 31/12/2013 και δεν μου τηλεφώνησε κανένας και περιμένω να δω πότε και αν θα πάρουν.

ειναι νωρις ακομη για σενα
υπολογισε κανα δεκαμηνο και...

Εαν ρίξουν και τον Άρη απο την super league που έτσι φαίνεται, προβλέπονται σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλές προσφορές.!! Πάντως δεν με βλέπω να ανανεωνώ. Και εαν ανανεώσω θα ειναι λογω τηλεφωνίας και οχι τηλεόρασης. Απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και 12 ώρες κινητά.!!!!!
Ούτε φανταζομουνα οτι μπορει να ειναι ελκυστική η τηλεφωνία έναντι της τηλεόρασης.!!!

Το ιδανικό θα ηταν τηλεφωνία forthnet και OTE tv......!!

Χαχαχα.... :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μην το δένεις κόμπο.

Δεν σου εκαναν καθολου αντιπροσφορα πριν φυγεις?

Παντως το 49,90 φουλ κακα τα ψεματα ειναι καλο, εμενα που ειμαι ενεργος δεν μου το δινουν μονο το σπορτ 39,90.

Όχι δεν μου έκαναν, και αυτό οφείλεται, μάλλον, στο γεγονός ότι είχα ζητήσει, 10 μέρες πριν, τη φορητότητα της γραμμής στην Wind, λόγω vdsl, και έτσι σταμάτησε να υπάρχει το συνδετικό στοιχείο.

Να το ζητήσεις γραπτώς γιατί σε μένα ενώ είχαμε συμφωνία μέσω τηλεφώνου μου τα γύρισαν μετά και έφυγα.

Με πήραν σήμερα για προσφορά στα 39,90, 3 play με NS1+NC1 ,από εξωτερικό συνεργάτη.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά.

Και η κοπέλα έλεγε πως στο NC1 δείχνουν τις ταινίες 20 μέρες μετά από όταν βγαίνουν στον κινηματογράφο.

Ας τους ενημερώνει κάποιος γιατί παραπληροφορούν τον κόσμο έτσι.
Από λάθος πιστεύω.