Προσφορά NOVA

Αν δεν κανω λαθος ειναι η δευτερη φορα που αναφερεται εδω μεσα οτι σε προσφορα δινουν πανω απο μια συνδεση novago.Μηπως τελικα ο λογος που μειωσαν σε μια τις συνδεσεις novago ηταν να το δινουν σαν εξτρα κινητρο σε προσφορες.
Αν αρχισει και γινεται σε μονιμη βαση δεν μου φαινεται κακο.Δεν τους κοστιζει τιποτα και το περνανε και σαν μινι λυση αντι για multiview

Αν γίνεται όντως αυτό, είναι γελοίοι.

Πρόκειται για εξαιρετικά προκλητική ευνοικότερη μεταχείριση πελατών.

Ας το δίνουν δωρεάν σε προσφορά, αλλά ας δώσουν την δυνατότητα σε όλους να το έχουν πληρώνοντας το ως add-on.

Δηλαδή τι λογική είναι αυτή?

Εσύ σαν πελάτης μου αρέσεις περισσότερο, άρα μπορείς να έχεις 3 nova go.
Ενώ εσύ δεν μου αρέσει και θα έχεις μόνο ένα, άσχετα να θες να πληρώσεις για να έχεις 2 ή 3.

Έλεος.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ας το δίνουν δωρεάν σε προσφορά, αλλά ας δώσουν την δυνατότητα σε όλους να το έχουν πληρώνοντας το ως add-on.

Σε όλο σου το συλλογισμό, θα συμφωνήσω μόνο σε αυτό.
Τα υπόλοιπα ισχύουν και τώρα με τις τηλεφωνικές προσφορές.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε όλο σου το συλλογισμό, θα συμφωνήσω μόνο σε αυτό.
Τα υπόλοιπα ισχύουν και τώρα με τις τηλεφωνικές προσφορές.

Nαι γίνεται αλλά τουλάχιστον τώρα μπορείς να έχεις τα ίδια που έχουν και οι άλλοι πληρώνοντας παραπάνω(αν δεν σου κάνουν προσφορά).

Αν ισχύσει αυτό, τότε και να θες να πληρώσεις παραπάνω, δεν θα μπορείς να έχεις αυτό που θα έχουν άλλοι συνδρομητές.

Φίλε tdm900ab το πρόβλημα δεν είναι η τιμή.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Όχι δεν λέω αυτό.

Λέω πως δεν δίνεται σε όλους τους συνδρομητές η δυνατότητα για 3 nova go όπως σε εσένα, ανεξαρτήτως αν είναι επί πληρωμή ή δωρεάν.
Και αυτό είναι τουλάχιστον προκλητικό από την πλευρά της Nova.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

εχεις απολυτο δικιο αλλα προσπαθει να βρει πελατες......σε φιλο εκαναν αλλη προσφορα την επομενη μερα ακριβως.....εμενα μου εδωσαν 3 νοβα go σε αυτη την τιμη που προειπα ενω στον φιλο μου 1 νοβα go κ το ιδιο προγραμμα πιο λιγα χρηματα.....
απλα ρωταω αν ειναι καλη η τιμη που μου εδωσαν η να τα παρατησω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Nαι γίνεται αλλά τουλάχιστον τώρα μπορείς να έχεις τα ίδια που έχουν και οι άλλοι πληρώνοντας παραπάνω(αν δεν σου κάνουν προσφορά).

Αν ισχύσει αυτό, τότε και να θες να πληρώσεις παραπάνω, δεν θα μπορείς να έχεις αυτό που θα έχουν άλλοι συνδρομητές.

Μα σε αυτό συμφωνώ.

δηλαδη αυτο με τα 3 νοβα γκο ειναι σαν να σου λενε ελα σε εμας και πες και σε 2 φιλους σου να βλεπουν τα αθλητικα .. γιατι 3 συσκευες για το ιδιο σπιτι νομιζω ειναι υπερβολη , δηλαδη θα βλεπει κατι διαφορετικο ο καθε ενας με 3 συνδρομες ? ταβλετ , κινητο , κινητο και τιβι ? και αντε και το κανεις ετσι θα εισαι ετσι καθε ημερα ?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

καλησπερα κ απο μενα.....η προσφορα που εγινε σε μενα ειναι η εξης : απεριοριστα αστικα υπεραστικα,24αρη ιντερνετ,δωρεαν εγκατασταση κ εξοπλισμος συν τον βρονχο (70ε) για νεα γραμμη κ 3 nova go εφορου ζωης στην τιμη των 49,80ε.....αυτα.....τι λετε?
δεν θυμαμαι κατι αλλο......
περιμενω νεα σας
καλή προσφορά ακούγετε όσο για το NovaGo δεν μπορείς να έχεις 3 λογαριασμούς αλλά μόνο 1 NovaGO για χρήση ή στο laptop ή το smartphone ή το tablet και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονα

Το "δεν μπορείς να έχεις τρεις συνδέσεις NovaGO" , είναι σχετικό.
Αν η ίδια η Νοβα, όπως υποστηρίζει ο φίλος και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, τα δίνει για να δελεάζει τους μελλοντικούς πελάτες της, θα έχεις τρεις συνδέσεις, απλά δεν ξέρουμε με ποιο καθεστώς και με πόσες συνδέσεις παράλληλα μπορείς να τα έχεις.

μπορεί να μπερδεύτηκε και να νόμιζε ότι δίνουν ξεχωριστά ένα nova go δηλαδή να του είπαν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το NovaGO ή στο laptop, ή στο smartphone ή στο tablet του και εκείνος το μετέφρασε κατά λάθος ότι θα του δώσουν 3 λογαριασμούς Novago για να κάνει χρήση ταυτόχρονα και στις 3 συσκευές Κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

Από που προκύπτει αυτό;
Ξέρεις κάτι δηλαδή;
Γιατί για μένα, αφού μπορούν να δουλέψουν οι 2 ταυτόχρονα, δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύουν και τρεις ή περισσότερες.

δεν ξέρω κάτι αλλά και ξ;eρω ότι ο καθένας μπορεί να πάρει μόνο ένα nova go και όχι παραπάνω

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Από που προκύπτει αυτό;
Ξέρεις κάτι δηλαδή;
Γιατί για μένα, αφού μπορούν να δουλέψουν οι 2 ταυτόχρονα, δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύουν και τρεις ή περισσότερες.

Πιο πολύπλοκο είναι να μην μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα, παρά να μην μπορούν :)

Kαι 5 μπορούν να δώσουν αν θέλουν(αν το αντέχουν οι servers τους).
Το θέμα είναι τι θέλουν.