Προσφορά NOVA

Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.
Τελικά επικοινώνησα με Forthnet και μου είπανε οτι για 3play full pack η τιμή είναι 64,80€ ακατέβατα, όσο είναι δηλαδή για νέους συνδρομητές.
Επειδή με ενδιαφέρουνε πολύ τα αθλητικά αποφάσισα το εξής:
Αίτημα φορητότητας στον ΟΤΕ με 12 μήνες συμβόλαιο και πάγιο 25,90€ για 24 dsl και 210' σταθερά + 30' κινητά και 6 μήνες δώρο otetv full pack (μετα του 6 μήνες 21,90€)
Επίσης σύνδεση μόνο στο Novasports με 29,90€ για 12 μήνες.
Δηλαδή όλα τα παραπάνω για 12 μήνες θα μου στοιχίσουν μέσο όρο 66,85€ το μήνα.
Πιστεύω οτι συμφέρει, προτείνετε κάτι άλλο;

δεν μπορουνε να σου δωσουνε το 3play με την προσφορα με το ταβλλετ με τα αθλητικα ποιο φτηνα ? 30+20 ειναι 50 ... εκτος εαν θες και τα αθλητικα του οτε ... βασικα το θεμα ειναι τι θελεις να βλεπεις πρωτα και μετα να δεις ποιο πακετο και τι τιμη μπορεια να κερδισεις ... τωρα τηλεφωνο και ιντερνετ σε ποια εταιρια τα εχεις ? εχεις κλεισει χρονο εκει ?

Είχα το πακέτο της προσφοράς των 18 μηνών με 24dsl και απεριόριστα σταθερά με 20€ και startpack+novacinema 30€ και novahd 5€, για 18μήνες όλα μαζί 55€ το μήνα.
Πρώτα θέλω να βλέπω αθλητικά και απο οτε και απο nova.
3play fullpack δεν παίζει κάτω απο 64,80€. 3play μονο με novasport θα πάει στα 49,90€ οπότε ούτε αυτό συμφέρει.
To 18μηνο μου είπανε οτι λήγει στις 22/5/14, πότε πρέπει να κάνω το αίτημα φορητότητας; Θα έχω επιβάρυνση και πόσο;

3play μονο με novasport θα πάει στα 49,90 οπότε ούτε αυτό συμφέρει.
Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές ... 77 ευρώ κάνει το nova 3play μαζί με Οτεtv full, και 67 το πακέτο με τηλεφωνία Οτε και Nova sport pack που υπολόγισες πριν.

Ρώτα όμως αν σου δίνουν δωρεάν το tablet στην νόβα , έχει κάποια αξία και ρίχνει την τιμή εκεί.
Επίσης αν ο Οτέ έχει ενεργοποίηση (παλιά δεν ειχε αλλά τώρα δεν ξέρω) θα ανεβάσει την τιμή που υπολόγισες στον Οτε .
(αν ισχύουν και τα 2 , ή πρώτη επιλογή είναι μάλλον προτημότερη)

ΥΓ
Δεν ξέρω τι παίζει με την εγκατάσταση ... αν ο Οτε την έχει δωρεάν, ίσως γυρνάει ξανά ;)

Last edited:
Αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικά γιατι θέλεις full pack; 25 sport pack του οτε (ή 27 αν θελεις το full pack και για καμια ταινια) χωρις τηλεφωνια και 40-50 3play+novasports (αναλογα με την καλοκαιρινη προσφορα που θα γινει-θεωρω μαλλον σιγουρο πως θα γινει καποια + δωρεαν τα HD με παγια εντολη). Δε νομιζω να χρειαζεται να παρεις full pack και απο τις δυο εταιριες.

Αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικά γιατι θέλεις full pack; 25 sport pack του οτε (ή 27 αν θελεις το full pack και για καμια ταινια) χωρις τηλεφωνια και 40-50 3play+novasports (αναλογα με την καλοκαιρινη προσφορα που θα γινει-θεωρω μαλλον σιγουρο πως θα γινει καποια + δωρεαν τα HD με παγια εντολη). Δε νομιζω να χρειαζεται να παρεις full pack και απο τις δυο εταιριες.
στον οτε πρέπει να είσαι συνδρομητής του οτε για να έχεις αυτή την τιμή .αλλιώς το full pack ote έχει 58.80 και στη nova 64,80 to full ή 50 με τα αθλητικά μόνο

Αναφερομαι σε απλη οτε τν χωρις τηλεφωνια. Απο τη σελιδα του οτε:

Οι τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ είναι: Family Pack: 18,63/μήνα, Cinema Pack: 22,38/μήνα, Sports Pack: 24,88/μήνα & Full Pack: 27,38/μήνα.

Edit: Παράκληση στον admin: να μην γινεται quote το αμεσως προηγουμενο μηνυμα σε αμεση απαντηση.

καλησπερα κ παλι....οσο αφορα τα 3 νοβα go ρωτησα αν παιζουν ταυτοχρονα κ μου ειπαν ναι....σε λιγες μερες που θα ολοκληρωθει η εγκασταση κ θα σας πω σιγουρα τι γινεται......

Πήρα να κόψω σήμερα το sportspack επειδή τελείωσαν για φέτος τα αθλητικά και μου έκαναν δώρο τον Ιούνιο + hd για να το ξανασκεφτώ.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει το τάλιρο για τα hd και να δοθούν σε όλους όπως στον ΟΤΕ.

Καλημέρα. Με πήραν τηλέφωνο από forthnet και αφού είχε προηγηθεί αίτημα φορητότητας μου στον ΟΤΕ και μου προσέφεραν απεριόριστα σταθερά, ιντερνετ, 12 ώρες κινητά, απεριόριστα διεθνή ,nova fullpack και multiview δωρεάν, με 49,90 τελική τιμή και 12 μηνο συμβόλαιο. Τη θεώρησα καλή προσφορά και συμφώνησα.

είναι πολύ δυνατή προσφορά από forthnet -nova . καλά έκανες και συμφώνησες αφού τόσο καλή προσφορά δεν έχω ξαναδεί .

Καλημέρα. Με πήραν τηλέφωνο από forthnet και αφού είχε προηγηθεί αίτημα φορητότητας μου στον ΟΤΕ και μου προσέφεραν απεριόριστα σταθερά, ιντερνετ, 12 ώρες κινητά, απεριόριστα διεθνή ,nova fullpack και multiview δωρεάν, με 49,90 τελική τιμή και 12 μηνο συμβόλαιο. Τη θεώρησα καλή προσφορά και συμφώνησα.

Σε ενα μηνα θα κανω και εγω φορητοτητα για οτε, αν μου δωσουν αυτη την προσφορα εννοειται οτι θα μεινω...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αυτο το πακετο επρεπε να ηταν στανταρ για ολους, ποιος δε θα το εβαζε? να δουμε ποτε θα παρουμε σειρα και εμεις

την ιδια ακριβως εχω και εγω εδω και 6 μηνες περιπου ειναι καλη τιμη αλλα και τα 600 ευρω το χρονο δεν ειναι και λιγα...

Δεν είναι λίγα διότι είναι ένας μισθός, αλλά για αυτούς που μπορούν είναι πάρα πολύ καλή προσφορά.

τα HD?

Εξαιρετικά καλή η προσφορά σου!
Προσωπικά θεωρώ επίσης καλή (και θα την έβαζα σίγουρα) ακόμα και εαν ήταν:απεριόριστα σταθερά, internet, κινητά με χρέωση αστικής, nova full και hd.

Έχω ομως δύο ερωτησούλες:
α) Αυτό είναι για πάντα ή μετά τον πρώτο χρόνο αλλάζει κάτι?
β) την αίτηση φορητότητας πως την έκανες? πήγες π.χ. σε οτε shop και βρήκες κάποιο πακέτο 3play, υπόγραψες συμβόλαιο, πήρες και τον εξοπλισμό, οπότε κατά την διάρκεια αναμονής ενεργοποίησης του, σε πήρε η νοβα?
Ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Last edited: