Προσφορά NOVA

Ο πατέρας μου είχε πάρει τη προσφορά της επίγειας Νόβα, που περιείχε και το NovaSports1.
Πέρυσι, τα καλά παιχνίδια δεν τα έδειχνε το NS1 (όπως είπε και ο 567agdop), αλλά το NS2. Τελικά ο πατέρας μου πήγε στον ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

με τιποτα τα καλα παιχνιδια ποδοσφαιρου και τον ολυμπιακο στα παιχνιδια τα ευρωπαικα στο μπασκετ οπως και τα παιχνιδια που εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον στο τσαμπιον λινγκ αν κρατησει τα δικαιωματα και του χρονου τα βαζει στο νοβασπορ 2.πηρε το πακετο με το νοβασπορ 1 ο αδελφος μου και εχει αγανακτησει περιμενει να περασει ο χρονος για να κανει διακοπη......

Ο πατέρας μου είχε πάρει τη προσφορά της επίγειας Νόβα, που περιείχε και το NovaSports1.
Πέρυσι, τα καλά παιχνίδια δεν τα έδειχνε το NS1 (όπως είπε και ο 567agdop), αλλά το NS2. Τελικά ο πατέρας μου πήγε στον ΟΤΕ.
@567agdop
@YannisA
Μάλιστα... ευτυχώς που σας ρώτησα πρώτα... ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Με τα 39,90 τι ακριβώς σου δίνουν;

Το ίδιο πακέτο ουσιαστικά με το απλό 29,90 είναι + το νοβασπόρτς1.
Δεν συμφέρει σε σχέση με το 49,80, αλλά δεν θέλω να ανέβω τόσο ψηλά σε τιμή...
Σε αυτή την γραμμή που σκεφτόμουν για νόβα υπάρχει ένα απλο πρόγραμμα του οτε με 25 ευρώ... έλεγα να την πάω αυτή την γραμμή (την χρησιμοποιούν οι γονείς μου) στην νόβα για να μπορώ να βλέπω τα αθλητικά εκεί, αλλά δεν βλέπω να συμφέρει...
Πιστεύεις ότι θα βγεί κάποια καλύτερη προσφορά στην συνέχεια από νοβα, σαν την περσινή που είχαν μέσα κινητά και όλα τα σπόρτς?

Δε συμφέρει με τίποτα. Όταν επικοινωνήσουν μαζί σου, ζήτησε όλα τα sports και τα κινητά στην τιμή των 39,90 .

Το έκανα. Δεν μου τα δίνουν...

θέλουν 49,80 για να βάλουν όλα τα αθλητικά μέσα... αυτό λέει το κάνουν μόνο για παλιούς πελάτες :violent-smiley-030:
έτσι είπε η συγκεκριμένη που με πήρε τουλάχιστον...

Αυτό θα κάνω. Αν δεήσουν να βγάλουν αργότερα καμιά προσφορά σαν την περσινή, έχει καλώς...

Γείωσέ τους τότε. Μόνο στα 39,90 αξίζει το πακετάκι αυτό.

Ακριβως ετσι εγω εχω οτε tv και forthnet.Τωρα που κλεινω χρονο σκοπευω να τους ζητησω το πακετο με τα αθλητικα στα 39,90 αν δεν μου το δωσουν που θα το δωσουν τελικα τους χαιρετησα???

Απο τη μια κραζουμε που πουλανε κατω του κοστους και κινδυνευουν να κλεισουν και απο την αλλη θελουμε τα παντα ολα με με 30-40 ευρω. Εμ δε γινεται... Αν αφαιρεσεται το 23% και το νοικι που δινουν στον οτε δε μενει και τιποτε.

Απο τη μια κραζουμε που πουλανε κατω του κοστους και κινδυνευουν να κλεισουν και απο την αλλη θελουμε τα παντα ολα με με 30-40 ευρω. Εμ δε γινεται... Αν αφαιρεσεται το 23% και το νοικι που δινουν στον οτε δε μενει και τιποτε.

Γιατί κάτω του κόστους?

Στην δορυφορική ότι προσθέτουν ανά πελάτη, κέρδος είναι.

3play λεω. Απο τα 29,90 εχει σκεφτει κανεις ποσα τελικα μπαινουν στο ταμιο;

Νοικι οτε
23 φπα
Αναλογικα το κοστος ενοικιασης των 4 αναμεταδοτων
Κοστος δικαιωματων

Κοστος δεκτη ρουτερ και εγκαταστατη

Τι κερδος μενει;

Και ένα ευρώ για αυτούς κέρδος είναι, πόσα δηλαδή πρέπει να κερδίζουν ;

Και ένα ευρώ για αυτούς κέρδος είναι, πόσα δηλαδή πρέπει να κερδίζουν ;

Εσυ θα το εκανες ολο αυτο για 1 ευρω;

Ειναι αλλα κοστη: δικτυου, μισθοδοσιας καλυπτονται με το 1 ευρω;;

Και γιατί δεν ρίχνουν την τιμή στη σκέτη nova, όπου οι τιμές χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης?

Tι εννοείς θέλουμε "τα πάντα όλα"? Ο οτε το full pack το δίνει στα 25 ευρώ για τους μη πελάτες του. Και θα πάω να πληρώσω 40 ευρώ στην forthnet για 3ple play για να βλέπω δορυφορικά τι? το Μega και το Ant1? ή τις δημοπρασίες των καμμένων αμερικάνων στο history channel?
Δεν θέλεις να βάλεις τα cinema μέσα? μην τα βάζεις. Δεν θέλεις να βάλεις τα HD? μην τα βάζεις και αυτά, κράτα τα για το full pack. Έ τα ρημάδια τα αθλητικά ή βάλτα ή μην τα δίνεις. Τα βάζεις πετσοκομμένα για να εξαπατήσεις τον κόσμο, και φταίει ο κόσμος μετά! Αν δεν υπήρχαν φόρουμ σαν κι αυτό, θα πίστευε ο καθένας ότι αγοράζει αθλητικά σε αυτή την προσφορά...

Δηλαδη ποσο επρεπε να κανει το 3 play full pack?

Υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε μια λιστα με τα παγια full pack ξενων μπουκετων;

Last edited: