Με τα 39,90 τι ακριβώς σου δίνουν;Με πήραν από call center και μου έκαναν μια προσφορά για το δεύτερο τηλέφωνο της οικογένειας, αυτήν με τα 39,90 με το νοβασπορτς 1.
με τιποτα τα καλα παιχνιδια ποδοσφαιρου και τον ολυμπιακο στα παιχνιδια τα ευρωπαικα στο μπασκετ οπως και τα παιχνιδια που εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον στο τσαμπιον λινγκ αν κρατησει τα δικαιωματα και του χρονου τα βαζει στο νοβασπορ 2.πηρε το πακετο με το νοβασπορ 1 ο αδελφος μου και εχει αγανακτησει περιμενει να περασει ο χρονος για να κανει διακοπη......
@567agdopΟ πατέρας μου είχε πάρει τη προσφορά της επίγειας Νόβα, που περιείχε και το NovaSports1.
Πέρυσι, τα καλά παιχνίδια δεν τα έδειχνε το NS1 (όπως είπε και ο 567agdop), αλλά το NS2. Τελικά ο πατέρας μου πήγε στον ΟΤΕ.
Με τα 39,90 τι ακριβώς σου δίνουν;
Δε συμφέρει με τίποτα. Όταν επικοινωνήσουν μαζί σου, ζήτησε όλα τα sports και τα κινητά στην τιμή των 39,90 .Το ίδιο πακέτο ουσιαστικά με το απλό 29,90 είναι + το νοβασπόρτς1.
Δε συμφέρει με τίποτα. Όταν επικοινωνήσουν μαζί σου, ζήτησε όλα τα sports και τα κινητά στην τιμή των 39,90 .
Γείωσέ τους τότε. Μόνο στα 39,90 αξίζει το πακετάκι αυτό.
Απο τη μια κραζουμε που πουλανε κατω του κοστους και κινδυνευουν να κλεισουν και απο την αλλη θελουμε τα παντα ολα με με 30-40 ευρω. Εμ δε γινεται... Αν αφαιρεσεται το 23% και το νοικι που δινουν στον οτε δε μενει και τιποτε.
Και ένα ευρώ για αυτούς κέρδος είναι, πόσα δηλαδή πρέπει να κερδίζουν ;
Απο τη μια κραζουμε που πουλανε κατω του κοστους και κινδυνευουν να κλεισουν και απο την αλλη θελουμε τα παντα ολα με με 30-40 ευρω. Εμ δε γινεται... Αν αφαιρεσεται το 23% και το νοικι που δινουν στον οτε δε μενει και τιποτε.
Αυτό είναι πολύ σωστό!Και γιατί δεν ρίχνουν την τιμή στη σκέτη nova, όπου οι τιμές χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.