Προσφορά NOVA

Δηλαδη ποσο επρεπε να κανει το 3 play full pack?

Υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε μια λιστα με τα παγια full pack ξενων μπουκετων;

Δηλαδή πρέπει με το στανιό να πάρεις 50 ευρώ? Βγάλε μπουκετο με τα αθλητικά, μπουκέτο cinema, και σε άλλη τιμη το full pack.
Δώσε σκέτο το δορυφορικό όπως ο οτε σε λογική τιμή, χωρίς να υποχρεώνεις τον άλλο να αγοράσει και υπηρεσίες φωνής.

Δηλαδή πρέπει με το στανιό να πάρεις 50 ευρώ? Βγάλε μπουκετο με τα αθλητικά, μπουκέτο cinema, και σε άλλη τιμη το full pack.
Δώσε σκέτο το δορυφορικό όπως ο οτε σε λογική τιμή, χωρίς να υποχρεώνεις τον άλλο να αγοράσει και υπηρεσίες φωνής.

Ειναι θεμα κοστους αθροιζεις τα κοστη. Και οτε με τα 27 ευρω στο δορυφορικο μεσα λογικα μπαινει

Έχει γραφτεί πάμπολλες φορές ότι τα περιεχόμενα των δύο πακέτων δεν έχουν καμία σχέση...

Και αυτο. αλλα ειναι παρακλαδι.. Δεν νοικιαζει αλλους αναμεταδοτες... Δεν εχει αλλους υπαλληλους να πληρωνει κλπ

Απλα θελω να δωσω το λογικο. Δεν νομιζω να υπαρχει δορυφορικο πακετα με premium δικαιωματα και με τιμη 20 ευρω. Απλα δε βγαινει ο λογαριασμος.

Ο sky uk με εκατομμυρια συνδρομητες εχει φουλ πακ 70 ευρω (αν δε κανω λαθος) σκετη τβ

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ενδιαφέρομαι για την προσφορά της Forthnet με Nova στα 29,90 , λόγω του ότι ανήκω στο κέντρο της Πάρνηθας που εκπέμπει ακόμα αναλογικό σήμα, και έχω βαρεθεί την συνεχή "μάπα" εικόνα με "χιόνια" και παράσιτα.Κυρίως με ενδιαφέρει η δορυφορική λήψη των "απλών" καναλιών και όχι τόσο Novacinema ή Novasports, γιατί αθλητικά δεν βλέπω.

Ωστόσο μόλις χθες έμαθα ότι στις 11 Ιουλίου, η Πάρνηθα θα εκπέμψει -επιτέλους- ψηφιακό σήμα.

Η ερωτησή μου είναι η εξής:
Καλύτερη ποιότητα εικόνας προσφέρει το ψηφιακό σήμα ή το δορυφορικό? Με λίγα λόγια, με Nova θα έχω καλύτερη εικόνα στα απλά κανάλια (ΑΝΤ1,Mega,Σκαι κλπ) ή με το ψηφιακό σήμα που θα εκπέμπει πλέον και η Πάρνηθα?

Last edited by a moderator:
Ειναι θεμα κοστους αθροιζεις τα κοστη. Και οτε με τα 27 ευρω στο δορυφορικο μεσα λογικα μπαινει

Οτι τόσα χρόνια ζητούσε η νοβα 70-80 ευρώ ήταν θέμα άθροισης κόστους? Όχι, ήταν θέμα κλασικής ελληνικής επιχειρηματικής σκέψης "τόσα θέλω να πάρω". Και προτιμούσε να έχει το 20-25% της πελατειακής βάσης που θα μπορούσε να έχει, από το να κάνει την υπηρεσία πιο προσιτή. Είναι σαν τα εισητήρια στα ελληνικά γήπεδα που τα εβάζαν σε τιμές... πρέμιερ λιγκ και προτιμούσαν να είναι άδεια τα γήπεδα παρά να ρίξουν τις τιμές.

Οτι τόσα χρόνια ζητούσε η νοβα 70-80 ευρώ ήταν θέμα άθροισης κόστους? Όχι, ήταν θέμα κλασικής ελληνικής επιχειρηματικής σκέψης "τόσα θέλω να πάρω". Και προτιμούσε να έχει το 20-25% της πελατειακής βάσης που θα μπορούσε να έχει, από το να κάνει την υπηρεσία πιο προσιτή. Είναι σαν τα εισητήρια στα ελληνικά γήπεδα που τα εβάζαν σε τιμές... πρέμιερ λιγκ και προτιμούσαν να είναι άδεια τα γήπεδα παρά να ρίξουν τις τιμές.

Καταρχας ηταν 60 ευρω.

Επισης ξερεις ακριβως το περιθωριο κερδους; Πολυ γενικα και πολυ ευκολα τα λες

Ενδιαφέρομαι για την προσφορά της Forthnet με Nova στα 29,90 , λόγω του ότι ανήκω στο κέντρο της Πάρνηθας που εκπέμπει ακόμα αναλογικό σήμα, και έχω βαρεθεί την συνεχή "μάπα" εικόνα με "χιόνια" και παράσιτα.Κυρίως με ενδιαφέρει η δορυφορική λήψη των "απλών" καναλιών και όχι τόσο Novacinema ή Novasports, γιατί αθλητικά δεν βλέπω, ενώ για ταινίες υπάρχουν και τα τορρεντς.

Ωστόσο μόλις χθες έμαθα ότι στις 11 Ιουλίου, η Πάρνηθα θα εκπέμψει -επιτέλους- ψηφιακό σήμα.

Η ερωτησή μου είναι η εξής:
Καλύτερη ποιότητα εικόνας προσφέρει το ψηφιακό σήμα ή το δορυφορικό? Με λίγα λόγια, με Nova θα έχω καλύτερη εικόνα στα απλά κανάλια (ΑΝΤ1,Mega,Σκαι κλπ) ή με το ψηφιακό σήμα που θα εκπέμπει πλέον και η Πάρνηθα?

Απο Παρνηθα. Βεβαια στη νοβα ακομα προσωρινα εκπεμπουν σε mpeg2. Οταν γινουν mpeg4 ισως να ειναι το ιδιο

Απο Παρνηθα. Βεβαια στη νοβα ακομα προσωρινα εκπεμπουν σε mpeg2. Οταν γινουν mpeg4 ισως να ειναι το ιδιο

Στάνταρ ισχύει αυτό?

Έχεις NOVA και βλέπεις καλύτερη ποιότητα εικόνας στο ψηφιακό σήμα απ'ότι στο δορυφορικό?

Στάνταρ ισχύει αυτό?

Έχεις NOVA και βλέπεις καλύτερη ποιότητα εικόνας στο ψηφιακό σήμα απ'ότι στο δορυφορικό?

Απο digea εχουν πιο καλη εικονα.

ΑΛΛΑ στη νοβα δεν εχει ρλλαξει ακομα σε mpeg4 αυτη η συχνοτητα λογω αναμονης της επιγειας ψηφιακης. Οταν γινρι mpeg 4 ισως να εχει την ιδια ποιοτητα με digea. Προσωπικα θα σου ελργα να πας σε 3 play

Καταρχας ηταν 60 ευρω.

Επισης ξερεις ακριβως το περιθωριο κερδους; Πολυ γενικα και πολυ ευκολα τα λες

Δεν ξέρω ακριβώς το περιθώριο κέρδους, αλλά αυτό που μπορώ να σου πώ με σιγουριά, είναι ότι αν ο μέσος έλληνας δεν έδινε αυτά τα λεφτά πριν 5-6-7 χρόνια που υπήρχαν λεφτά, όποιος από την φόρθνετ περιμένει ότι θα τον πείσει σήμερα να τα δώσει, με μοναδικό χαρτί πια την σούπερλιγκ και τον ολυμπιακό (με τον "μεγαλοεπενδυτή" μαρινάκη να φέρνει παικταράδες τύπου γκαζαριάν και αγκόπ και τους υπόλοιπους μεγάλους μισοπεθαμένους), μάλλον ζει σε άλλο κόσμο...

Δεν ξέρω ακριβώς το περιθώριο κέρδους, αλλά αυτό που μπορώ να σου πώ με σιγουριά, είναι ότι αν ο μέσος έλληνας δεν έδινε αυτά τα λεφτά πριν 5-6-7 χρόνια που υπήρχαν λεφτά, όποιος από την φόρθνετ περιμένει ότι θα τον πείσει σήμερα να τα δώσει, με μοναδικό χαρτί πια την σούπερλιγκ και τον ολυμπιακό (με τον "μεγαλοεπενδυτή" μαρινάκη να φέρνει παικταράδες τύπου γκαζαριάν και αγκόπ και τους υπόλοιπους μεγάλους μισοπεθαμένους), μάλλον ζει σε άλλο κόσμο...

Δεν διαφωνω απολυτα μαζι σου αλλα στην αγγλια δηλαδη που ειναι πιο εντυμα τα πραγματα γιατι χρεωνουν 70 ευρω;

Γενικα η συνδρομητικη τβ ειναι ακριβο σπορ και ιςως να μην απευθυνεται σε ολες τις οικονομικες ομαδες. νομιζω τιμες full pack ( με ολα τα κινηματογραφικα στουντιο, πολλα πρωταθληματα και cl, euro leagueκλπ) κατω απο 30 ευρω ισως να ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Απο digea εχουν πιο καλη εικονα.

ΑΛΛΑ στη νοβα δεν εχει ρλλαξει ακομα σε mpeg4 αυτη η συχνοτητα λογω αναμονης της επιγειας ψηφιακης. Οταν γινρι mpeg 4 ισως να εχει την ιδια ποιοτητα με digea. Προσωπικα θα σου ελργα να πας σε 3 play

Κάτσε, με μπέρδεψες τώρα.
Αν μου λες ότι η Digea λόγω mpeg4, έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από Nova που έχει mpeg2,τότε δεν έχω κανένα λόγω να βάλω Nova και Forthnet κατά προέκταση.

Ο μόνος λόγος να έβαζα Forthnet,ήταν λόγω Nova.Γιατί οι παρούσες παροχές τηλεφωνίας και Internet που έχω τώρα από HOL,είναι πολύ πιο συμφέρουσες οικονομικά απ'ότι σε Forthnet.

Το λεω γιατι με 30 ευρω θα εχεις 24 νετ, απεριοτιστα σταθερα. Κινητα με αστικη, και

το start pack που εχει και ολα τα ντοκυμαντερ καναλια (που για μετα ειναι πολυ σημαντικο)

Στη χολ τι εχεις και τι δινεις;

Δεν διαφωνω απολυτα μαζι σου αλλα στην αγγλια δηλαδη που ειναι πιο εντυμα τα πραγματα γιατι χρεωνουν 70 ευρω;

Γενικα η συνδρομητικη τβ ειναι ακριβο σπορ και ιςως να μην απευθυνεται σε ολες τις οικονομικες ομαδες. νομιζω τιμες full pack ( με ολα τα κινηματογραφικα στουντιο, πολλα πρωταθληματα και cl, euro leagueκλπ) κατω απο 30 ευρω ισως να ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Στην Αγγλία ο μέσος μισθός είναι παραπάνω απο διπλάσιος... Άλλη η αγοραστική δύναμη του μέσου Αγγλου και διαφορετική του μέσου Ελληνα. Αν θες να κάνεις τέτοιου τύπου συγκρίσεις, ψάξε να βρείς πόσο πληρωνει ο Κροάτης, ο Σέρβος κτλ την αντίστοιχη νοβα. Όχι ο άγγλος...

Αυτο προτεινα πριν. Να κανουμε μια λιστα με πολλα πακετα απο διαφορες χωρες

Το full pack του Sky κάνει 82 ευρώ(χωρίς προσφορές).
Βέβαια προσθέτεις τα BT με 15 λίρες ακόμα, και έχεις ότι υπάρχει σε δορυφορικό στην Αγγλία.

Στην Ελλάδα το περιεχόμενο είναι μοιρασμένο και οι μισθοί υποπολλαπλάσιοι.