Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Όποιος είναι σε adsl2+ κέντρο πάντως μπορεί να βάλει...σιγά σιγά όμως αναβαθμίζεται το δίκτυο.Στην κρήτη για παράδειγμα υπάρχει πολύ μεγάλη κάλυψη.Και οι 4 μεγάλες πόλεις αλλά και αρκετά μεγάλα χωριά.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Όποιος είναι σε adsl2+ κέντρο πάντως μπορεί να βάλει...σιγά σιγά όμως αναβαθμίζεται το δίκτυο.Στην κρήτη για παράδειγμα υπάρχει πολύ μεγάλη κάλυψη.Και οι 4 μεγάλες πόλεις αλλά και αρκετά μεγάλα χωριά.
+1 κι γώ σε καινούριο κέντρο είμαι, αλλά κάποια βράδια (1-2) τον μήνα μάλλον το κέντρο στην περιοχή μου πίνει κάνα mojito και κάνει τα δικά του, οκ δεν λέω να το ρίξει κι αυτό λίγο έξω:BDGBGDB55:

πολύ καλή προσφορά για όσους κάθονται μέσα καλοκαιράκι

Όντως είναι αρκετά καλά τα λεφτά για 4 μήνες!

Για να καταλάβω δηλαδή, με 99 ευρώ δίνουν το cinema για 4 μήνες και δώρο αποκωδικοποιητή και πιάτο. Δηλαδή με 25 ευρώ το μήνα έχεις το cinema και σου μένει δώρο ο εξοπλισμός, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Ενώ αν είσαι κανονικά συνδρομητής στο cinema, το πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα και δεν παίρνεις ούτε αποκωδικοποιητή ούτε τίποτα. Υπάρχει κανένας, οποισδήποτε λόγος, να έχει κάποιος κανονική συνδρομή στο cinema για τους επόμενους 4 μήνες λοιπόν και να μην το διακόψει και να πάρει ένα προπληρωμένο;

Με τι ακριβώς λογική λειτουργεί το marketing τους;

Για να καταλάβω δηλαδή, με 99 ευρώ δίνουν το cinema για 4 μήνες και δώρο αποκωδικοποιητή και πιάτο. Δηλαδή με 25 ευρώ το μήνα έχεις το cinema και σου μένει δώρο ο εξοπλισμός, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Ενώ αν είσαι κανονικά συνδρομητής στο cinema, το πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα και δεν παίρνεις ούτε αποκωδικοποιητή ούτε τίποτα. Υπάρχει κανένας, οποισδήποτε λόγος, να έχει κάποιος κανονική συνδρομή στο cinema για τους επόμενους 4 μήνες λοιπόν και να μην το διακόψει και να πάρει ένα προπληρωμένο;

Με τι ακριβώς λογική λειτουργεί το marketing τους;

Τα προπληρωμένα αφορούν νέους συνδρομητές. Αν είσαι παλιός και διακόψεις δεν έχεις το προνόμιο.

Αυτές οι προσφορές είναι για προσέλκυση νέων πελατών με την ελπίδα να μείνουν συνδρομητές και μετά το 4μηνο ή 6μηνο (ανάλογα την προσφορά).

με τέτοια οικονομικη κρίση που με (μας) έχει πιάσει, η προσφορά είναι ότι πρέπει για το καλοκαιράκι

Τα προπληρωμένα αφορούν νέους συνδρομητές. Αν είσαι παλιός και διακόψεις δεν έχεις το προνόμιο.

Αυτές οι προσφορές είναι για προσέλκυση νέων πελατών με την ελπίδα να μείνουν συνδρομητές και μετά το 4μηνο ή 6μηνο (ανάλογα την προσφορά).

και να μην παραμείνουν στη συνεχεια, 100...100 ευρω που μαζευουν απο το πουθενα καθολου δεν τους χαλαει. επισης παιζει μετα τη ληξη να σου τηλεφωνουν για να σου κανουν καμια προσφορα...

Να διορθώσω τον εαυτό μου ... Όπως με ενημέρωσαν, το nova in a box έχει νέο συμβόλαιο και ισχύει και για παλιούς χρήστες. Φυσικά ακυρώνεται το παλιό τους συμβόλαιο. Ωραίο τρικ ώστε να "παντρέψουν" παλιούς συνδρομητές ...

Να διορθώσω τον εαυτό μου ... Όπως με ενημέρωσαν, το nova in a box έχει νέο συμβόλαιο και ισχύει και για παλιούς χρήστες. Φυσικά ακυρώνεται το παλιό τους συμβόλαιο. Ωραίο τρικ ώστε να "παντρέψουν" παλιούς συνδρομητές ...

καποια "μικρα γραμματα" θα ειχε..

Το θέμα εδώ ειναι η παντελής έλειψη σεβασμού προς τους υπάρχοντες συνδρομητές τους, για ακόμα μια φορά. Εφόσον μπορεί αυτή τη στιγμή ο οποιοσδήποτε, παλιός ή νέος να πάρει το cinema με 25 ευρώ για 4 μήνες και δώρο εξοπλισμό, χωρίς επιπλέον δέσμευση, θα έπρεπε αν μη τι άλλο, η ίδια τιμή ή χαμηλότερη να ισχύει και για τους υπάρχοντες συνδρομητές για κάποιο ανάλογο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι δεν παίρνουν και εξοπλισμό δώρο. Για να μη νοιώθει και μαλάκας ο άλλος, έτσι;

Πηρα το NOVA in a box στα 99 με 1 μηνα δωρεαν στο full πακετο + 2 μηνες δωρεαν το HD.
Ολα καλα μεχρι εδω.
Το ραντεβου για την εγκατασταση του πιατου μου το εκλεισαν σε 10 εργασιμες και αν θελω απογευματινες ωρες σε 16 και βλεπουμε.

Τρομερη οργανωση αυτη η forthnet ποσους τεχνικους εχουν, δυο? Εναν για Αττικη και εναν για επαρχια?
Οτι να ναι.

Λες ε?
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει κεντρικη εγκατασταση στην πολυκατοικοια και ενδεχεται απλως να μου φτιαξει/βρει γιατι δεν μπορω να συνδεθω με τον υπαρχον πιατο ωστε να γλιτωσω την εγκατασταση/τρυπες κτλ.

Αλλα 10 μερες για μια βασικη τεχνικη εξυπηρετηση ειναι τραγικα πολυ για μια εταιρια που εχει μονοπωλιο σε ενα τομεα.

Πηρα το NOVA in a box στα 99 με 1 μηνα δωρεαν στο full πακετο + 2 μηνες δωρεαν το HD.
Ολα καλα μεχρι εδω.
Το ραντεβου για την εγκατασταση του πιατου μου το εκλεισαν σε 10 εργασιμες και αν θελω απογευματινες ωρες σε 16 και βλεπουμε.

Τρομερη οργανωση αυτη η forthnet ποσους τεχνικους εχουν, δυο? Εναν για Αττικη και εναν για επαρχια?
Οτι να ναι.

Έχουν εξωτερικούς συνεργάτες νομίζω, ανάλογα με την περιοχή.

Λες ε?
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει κεντρικη εγκατασταση στην πολυκατοικοια και ενδεχεται απλως να μου φτιαξει/βρει γιατι δεν μπορω να συνδεθω με τον υπαρχον πιατο ωστε να γλιτωσω την εγκατασταση/τρυπες κτλ.

Αλλα 10 μερες για μια βασικη τεχνικη εξυπηρετηση ειναι τραγικα πολυ για μια εταιρια που εχει μονοπωλιο σε ενα τομεα.

βρες κανεναν τεχνικο στιν περιοχη σου... μπας και γλυτωσεις τπτ...

Βρηκα τελικα ανθρωπο δικο μας και εγινε η επιδιορθωση κανονικα.
Ηταν θεμα καλωδιωσης στον κατανεμητη και καποιο προβλημα βραχυκυκλωματος με τις 6 δορυφορικες που εχει το σπιτι.
Το μονο περιεργο ειναι οτι δινει 20 Σταθμη/100 Ακριβεια αλλα η εικονα ειναι μια χαρα χθες ειδα CinemaHD χωρις καποιο προβλημα αλλα με την σταθμη κολλημενη στο 20-25.

Last edited:

Ολα καλα μεχρι εδω.

Οτι να ναι.
Η NOVA δινει το πακετο με 99 ευρω?

*ακυρο...το ειδα στο site της nova

Last edited: