+1 κι γώ σε καινούριο κέντρο είμαι, αλλά κάποια βράδια (1-2) τον μήνα μάλλον το κέντρο στην περιοχή μου πίνει κάνα mojito και κάνει τα δικά του, οκ δεν λέω να το ρίξει κι αυτό λίγο έξω:BDGBGDB55:Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Όποιος είναι σε adsl2+ κέντρο πάντως μπορεί να βάλει...σιγά σιγά όμως αναβαθμίζεται το δίκτυο.Στην κρήτη για παράδειγμα υπάρχει πολύ μεγάλη κάλυψη.Και οι 4 μεγάλες πόλεις αλλά και αρκετά μεγάλα χωριά.
Για να καταλάβω δηλαδή, με 99 ευρώ δίνουν το cinema για 4 μήνες και δώρο αποκωδικοποιητή και πιάτο. Δηλαδή με 25 ευρώ το μήνα έχεις το cinema και σου μένει δώρο ο εξοπλισμός, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.
Ενώ αν είσαι κανονικά συνδρομητής στο cinema, το πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα και δεν παίρνεις ούτε αποκωδικοποιητή ούτε τίποτα. Υπάρχει κανένας, οποισδήποτε λόγος, να έχει κάποιος κανονική συνδρομή στο cinema για τους επόμενους 4 μήνες λοιπόν και να μην το διακόψει και να πάρει ένα προπληρωμένο;
Με τι ακριβώς λογική λειτουργεί το marketing τους;
Τα προπληρωμένα αφορούν νέους συνδρομητές. Αν είσαι παλιός και διακόψεις δεν έχεις το προνόμιο.
Αυτές οι προσφορές είναι για προσέλκυση νέων πελατών με την ελπίδα να μείνουν συνδρομητές και μετά το 4μηνο ή 6μηνο (ανάλογα την προσφορά).
Τα προπληρωμένα αφορούν νέους συνδρομητές. Αν είσαι παλιός και διακόψεις δεν έχεις το προνόμιο.
Αυτές οι προσφορές είναι για προσέλκυση νέων πελατών με την ελπίδα να μείνουν συνδρομητές και μετά το 4μηνο ή 6μηνο (ανάλογα την προσφορά).
Να διορθώσω τον εαυτό μου ... Όπως με ενημέρωσαν, το nova in a box έχει νέο συμβόλαιο και ισχύει και για παλιούς χρήστες. Φυσικά ακυρώνεται το παλιό τους συμβόλαιο. Ωραίο τρικ ώστε να "παντρέψουν" παλιούς συνδρομητές ...
Πηρα το NOVA in a box στα 99 με 1 μηνα δωρεαν στο full πακετο + 2 μηνες δωρεαν το HD.
Ολα καλα μεχρι εδω.
Το ραντεβου για την εγκατασταση του πιατου μου το εκλεισαν σε 10 εργασιμες και αν θελω απογευματινες ωρες σε 16 και βλεπουμε.
Τρομερη οργανωση αυτη η forthnet ποσους τεχνικους εχουν, δυο? Εναν για Αττικη και εναν για επαρχια?
Οτι να ναι.
Λες ε?
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει κεντρικη εγκατασταση στην πολυκατοικοια και ενδεχεται απλως να μου φτιαξει/βρει γιατι δεν μπορω να συνδεθω με τον υπαρχον πιατο ωστε να γλιτωσω την εγκατασταση/τρυπες κτλ.
Αλλα 10 μερες για μια βασικη τεχνικη εξυπηρετηση ειναι τραγικα πολυ για μια εταιρια που εχει μονοπωλιο σε ενα τομεα.
Η NOVA δινει το πακετο με 99 ευρω?Πηρα το NOVA in a box στα 99 με 1 μηνα δωρεαν στο full πακετο + 2 μηνες δωρεαν το HD.
Ολα καλα μεχρι εδω.
Το ραντεβου για την εγκατασταση του πιατου μου το εκλεισαν σε 10 εργασιμες και αν θελω απογευματινες ωρες σε 16 και βλεπουμε.
Τρομερη οργανωση αυτη η forthnet ποσους τεχνικους εχουν, δυο? Εναν για Αττικη και εναν για επαρχια?
Οτι να ναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.