Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Λετε να εφτασε η ωρα να τους παρω να τους στριμωξω;
Το προβλημα ειναι οτι εχω το 20% για παντα μαζι με τηλεφωνια forthnet..

Εγω παλι γιατι νιωθω λαλακας ?

Απο αυριο πιεση για μειωση η γεια σας.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγω παλι γιατι νιωθω λαλακας ?

Απο αυριο πιεση για μειωση η γεια σας.
Να μη νιώθεις έτσι. Σου θυμίζω ότι όταν αρκετοί συνδρομητές, και από εδώ AVclub πιέσαμε να μην μας πειράξουν τις κάρτες μας, δεν έπαιρναν χαμπάρι, και αρκετοί διακόψαμε, παρόλο που λέγαμε το λόγο. Πάνω από 15 ΣΜΣ έχω λάβει με προσφορές για επανασύνδεση. Τελευταία αυτή που αναγράφεται ποιο πάνω. Κάθε φορά που μιλάω μαζί τους λέω το ίδιο πράγμα. ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ και ευχαρίστως γίνομαι ξανά συνδρομητή σας. Η απάντηση………. θα μεταφέρω το αίτημά σας. Λοιπόν μην αποκαλείς έτσι τον εαυτό σου. Δεν λέω έτσι αισθανόμουν και εγώ τότε που τους πλήρωνα τόσα χρόνια και με γράψανε………… και να λέγαμε διακόπτουμε χαμπάρι αυτοί………………. Μακάρι με την δική σας πίεση να μειωθούν και άλλο οι τιμές.

Αντί να παρακαλάτε την νόβα, μήπως να δοκιμάζατε το έταιρο πακέτο δορυφορικής; Έχει χαμηλότερες τιμές νομίζω, και χωρίς παρακάλια...

μην ανησυχείτε όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα σφίξουν τα ζωνάρια οι όροι θα αντιστραφούν και θα μας παρακαλάνε αυτοί, λίγοι μήνες πρωτάθλημα ακόμα και μετά να δούμε πόσο ποιοτικό είναι το πρόγραμμά τους ειδικά αν μπούνε τα επίγεια στο πακέτο ΟΤΕ !

Πουλανε ενα προιον, που η ψυχολογια του
καταναλωτη παιζει βασικο ρολο στην εμπορικη διακινηση του,
και δεν θελουν να το στραπατσαρουν ριχνοντας τις τιμες.
Εκει οφειλεται και το ανεπισημο τηλεφωνικο λακιρντι.
Οταν φτασουν σε σημειο να μειωσουν επισημα τιμες,
τοτε μαλλον ο κομπος της υφεσης θα εχει φτασει στο χτενι για ολους.
(η για τους περισσοτερους)

εντάξει σύμφωνοι αλλά πέρα από αυτό 89 ευρώ δέκτης (ή έστω 49 με 12 μήνες συμβόλαιο)+ 60 ευρώ το μήνα + ευρώ για HD δεν είναι λίγο υπερβολικά για συνδρομή ??

δηλαδή αν τελειώσει το πρωτάθλημα πως θα δικαιολογήσουν το ποσό ?? ειδικά όταν ο ανταγωνιστής τα προσφέρει όλα με 20....

εντάξει σύμφωνοι αλλά πέρα από αυτό 89 ευρώ δέκτης (ή έστω 49 με 12 μήνες συμβόλαιο)+ 60 ευρώ το μήνα + ευρώ για HD δεν είναι λίγο υπερβολικά για συνδρομή ??

δηλαδή αν τελειώσει το πρωτάθλημα πως θα δικαιολογήσουν το ποσό ?? ειδικά όταν ο ανταγωνιστής τα προσφέρει όλα με 20....

Οι μεγαλες εταιριες γενικως δεν χρειαζεται να δικαιολογησουν τιποτα.
Οσο τους συμφερει, απλως συνεχιζουν τις δραστηριοτητες τους,
κανοντας το πολυ-πολυ εκπτωση τιμων σε περιορισμενη κλιμακα.
Οταν τα (υπερ) κερδη μειωνονται, ή επενδυουν σε αλλου τυπου
δραστηριοτητες, πιο κερδοφορες, ή τελικα αποσυρονται πουλωντας
στον ανταγωνισμο τα δικαιωματα της εταιριας τους. (με εξαγορες ή συγχωνευσεις)
Ειναι δεδομενοι αλλωστε οι κανονες (????) της ελευθερης αγορας,
οπου τη νυφη παντα τη πληρωνει ο καταναλωτης.

Τα προσφερει ολα με 20 ; ποια ολα ; ουτε τα επιγεια δεν εχει.... ουτε το μαπα το πρωταθλημα ελλαδος δεν εχει... αν καποιοι εχουν ξεχασει τα μαμησιατικα παγια του , εγω δεν τα εχω ξεχασει... συμφωνω οτι η κυρια ειναι ακριβη και πρεπει να μειωσει τουλαχιστον ενα 30% τις τιμες της για να ειναι μεσα στο πνευμα της εποχης...

Last edited by a moderator:

δηλαδή όσο και αν το συζητάμε, πάλι εμείς πληρώνουμε τα καπέλα !

η μόνη λύση είναι αποχή από το σπορ, τουλάχιστον για την ώρα...

Εδω συμφωνω μαζι σου , αν και με αυτα που θα ακολουθησουν τους επομενους μηνες η αποχη θα ειναι αναγκαστικη και οχι απο επιλογη...

σε όλα τα προιόντα πληρώνουμε καπέλα. Το θέμα είναι πόσο μεγάλα είναι. Το θέμα είναι ότι η αγορά αρχίζει να μετατοπίζει τα σημεία ισορροπίας των τιμών και οι τελευταίες σιγά σιγά θα πέφτουν. Σημασία έχει να παραμένει η ποιότητα η ίδια.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Έχω συνδρομή με τη Νόβα αρκετά χρόνια και πριν από 1,5 χρόνο τη συνδύασα με τη σταθερή έκπτωση 20%.
Πριν από 3 μήνες περίπου αναβάθμισα σε HD (ζήτησα επίμονα και πήρα το πακέτο με τον 831) λόγω αγοράς νέας τηλεόρασης.
Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ο δέκτης δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο και δεν έχει και καμία σχέση με τον προηγούμενο που είχε αφενός την ώρα με μεγάλα ευανάγνωστα ψηφία αφετέρου έκλεινε (standby) ενώ ο 831 χάνει τα κανάια εάν κλείσει!!!

Διαβάζω εδώ για προσφορές σε παλαιούς συνδρομητές και διερωτώμαι με ποια κριτήρια γίνονται τα τηλεφωνήματα και γιατί δεν μου έχουν τηλεφωνήσει ποτέ εμένα;
Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης είτε με φθηνότερη συνδρομή είτε με καλλίτερο δέκτη είτε με άλλο τρόπο;

Δεν σου τηλεφώνησαν γιατί είσαι "καλός πελάτης". Στους φίλους που γίνανε τα τηλεφωνήματα, θα παρατήρησες ότι διέκοψαν - για διάφορους λόγους - τη συνδρομή τους. Εγώ έχω διακόψει τη ΝΟΒΑ εδώ και μια 3ετία. Σε πληροφορώ ότι ακόμη - η αλήθεια είναι ότι αραιά πια - μου τηλεφωνούν για "προσφορές", "εκπτώσεις " κ.λ.π.
Κόψε τη συνδρομή σου να δείς πως θα σε θυμηθούν.

Δεν σου τηλεφώνησαν γιατί είσαι "καλός πελάτης". Στους φίλους που γίνανε τα τηλεφωνήματα, θα παρατήρησες ότι διέκοψαν - για διάφορους λόγους - τη συνδρομή τους. Εγώ έχω διακόψει τη ΝΟΒΑ εδώ και μια 3ετία. Σε πληροφορώ ότι ακόμη - η αλήθεια είναι ότι αραιά πια - μου τηλεφωνούν για "προσφορές", "εκπτώσεις " κ.λ.π.
Κόψε τη συνδρομή σου να δείς πως θα σε θυμηθούν.

ή μπορείς πολύ απλά να πάρεις και να ρωτήσεις για αυτή την προσφορά και να πεις ότι την θέλεις κι εσύ. λογικά θα σου τη δώσουν.

Πάντως 30 ευρώ για full pack ειναι για γ@!@$@$# τις προσφορές... αν θυμάμαι το full pack του ΟΤΕ φτάνει τα 28 και σε περιεχόμενο ούτε καν πλησιάζει. Το θέμα είναι αν η προσφορά παίζει για καινούργιους ή μόνο για υπάρχοντες που ανανεώνουν.

Οι προσφορες αυτες ειναι οπως τα λενε ονομαστικες προσφορες απο το τμημα marketing τις Nova.
Αυτο σημαινει σε απλη γλωσσα οτι, κοιτανε σε μια κατασταση ποιοι εχουν διακοψει και τους κανουν την αναλογη προσφορα.

Τωρα οποιος ειναι "καλος συνδρομητης" οπως ειπωθηκε απλως παιρνει τα ****** του.

Λοιπον καιρος να κοψουμε ολοι μπας και παρουμε και εμεις καμια τετοια προσφορα.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Έχω συνδρομή με τη Νόβα αρκετά χρόνια και πριν από 1,5 χρόνο τη συνδύασα με τη σταθερή έκπτωση 20%.
Πριν από 3 μήνες περίπου αναβάθμισα σε HD (ζήτησα επίμονα και πήρα το πακέτο με τον 831) λόγω αγοράς νέας τηλεόρασης.
Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ο δέκτης δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο και δεν έχει και καμία σχέση με τον προηγούμενο που είχε αφενός την ώρα με μεγάλα ευανάγνωστα ψηφία αφετέρου έκλεινε (standby) ενώ ο 831 χάνει τα κανάια εάν κλείσει!!!

Διαβάζω εδώ για προσφορές σε παλαιούς συνδρομητές και διερωτώμαι με ποια κριτήρια γίνονται τα τηλεφωνήματα και γιατί δεν μου έχουν τηλεφωνήσει ποτέ εμένα;
Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης είτε με φθηνότερη συνδρομή είτε με καλλίτερο δέκτη είτε με άλλο τρόπο;
Ο φίλος apkor σε κάλυψε.... Αυτό ακριβώς συμβαίνει!!!

Δεν ξέρω πόσο κακός είναι ο 831, αλλά ο PVR δέκτης δεν έχει προβλήματα. Ούτε επανεκκινήσεις, και κλείνει κανονικά...
(Μόνο που θέλει διπλό καλώδιο από το πιάτο)

Δεν ξέρω πόσο κακός είναι ο 831, αλλά ο PVR δέκτης δεν έχει προβλήματα. Ούτε επανεκκινήσεις, και κλείνει κανονικά...
(Μόνο που θέλει διπλό καλώδιο από το πιάτο)

Το δικό μου PVR κάνει επανεκκίνηση τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα ....και καμιά φορά και σαρωσή