Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγω παντως τους εστειλα email και αν δεν απαντηση μεχρι το τελος τις αλλης εβδομαδας θα διακοψω.
φτανει πλεον η κοροιδια.
Δεν πρόκειτε να σου απαντήσουν......Και εμένα έτσι μ εγραψαν...... Τώρα είναι η σειρά μου!!! :smash:

δεν ξερω με τι κριτηρια γινονται οι προσφορες,οποτε και να διακοψεις αυριο,δεν ειναι και σιγουρο οτι θα σε παρουν για προσφορα μισης τιμης.
σε εμενα,πριν 2 εβδομαδες με πηραν και μου προσφεραν το fullpack για 45 ευρω και πριν 4 ημερες με ξαναπηραν και μου εκαναν νεα προσφορα στην μιση τιμη.
ειχα διακοψει πριν 3 μηνες παλι απο προσφορα μισης τιμης.
σε φιλο που διεκοψε πριν 2 μηνες,τον πηραν για προσφορα πακετου με forthnet-cinemapack κοντα στα 50 κατι και τα 2 το μηνα.
κανουν διαφορους συνδιασμους και οτι κατσει...
Δημήτρη κάπως έτσι γίνετε........... Εγώ έχω διεκόψει απο Ιούνιο, μετά τον υποβιβασμό του sl σε 1 και είμουν 16 χρόνια συνδρομητής. Κάνουν συνδιασμους οπως πολύ σωστά λές ανάλογα με τον πελάτη.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δημήτρη κάπως έτσι γίνετε........... Εγώ έχω διεκόψει απο Ιούνιο, μετά τον υποβιβασμό του sl σε 1 και είμουν 16 χρόνια συνδρομητής. Κάνουν συνδιασμους οπως πολύ σωστά λές ανάλογα με τον πελάτη.
Έχει βγεί τίποτα επίσημο τελικά για εκέινη την προσφορά με τα 30 euro?

Δεν πρόκειτε να σου απαντήσουν......Και εμένα έτσι μ εγραψαν...... Τώρα είναι η σειρά μου!!! :smash:

Πιστεύω ότι θα του απαντήσουν, όπως απάντησαν και σ' εμένα, με μειωμένη συνδρομή για 11 μήνες.

Από τη συζήτηση, πάντως, κατάλαβα ότι κρίνουν ξεχωριστά κάθε περίπτωση.

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Πηρα τηλ. στις 31 και τους ειπα για διακοπη. Με ρωτησαν γιατι, και τους εξηγησα.
Μου ειπαν οτι η διακοπη θα γινει στις 12 το βραδυ.
Την αλλη μερα το πρωι με πηραν τηλ. και μου προτειναν full pack μεχρι το τελος του χρονου στην τιμη τον 31 ευρω.
Τους ειπα οτι αφου ειναι ετσι, συνεχιζω.

Οι προσφορες αυτες ειναι οπως τα λενε ονομαστικες προσφορες απο το τμημα marketing τις Nova.
Αυτο σημαινει σε απλη γλωσσα οτι, κοιτανε σε μια κατασταση ποιοι εχουν διακοψει και τους κανουν την αναλογη προσφορα.

Τωρα οποιος ειναι "καλος συνδρομητης" οπως ειπωθηκε απλως παιρνει τα ****** του.

Λοιπον καιρος να κοψουμε ολοι μπας και παρουμε και εμεις καμια τετοια προσφορα.

Πηρα τηλ. στις 31 και τους ειπα για διακοπη. Με ρωτησαν γιατι, και τους εξηγησα.
Μου ειπαν οτι η διακοπη θα γινει στις 12 το βραδυ.
Την αλλη μερα το πρωι με πηραν τηλ. και μου προτειναν full pack μεχρι το τελος του χρονου στην τιμη τον 31 ευρω.
Τους ειπα οτι αφου ειναι ετσι, συνεχιζω.

Ορίστε…………. Τσάμπα γκρίνιαζες!!!! :furious3:
Καλή θέαση λοιπόν!!! -bye-

χμμμ...σιγα σιγα,το "μιση τιμη" γινεται επιδημια και μαλιστα εχω την εντυπωση πανικοβλητα και οχι διακριτικα...
ελπιζω να μην ειναι οιωνος ασχημων εξελιξεων...

χμμμ...σιγα σιγα,το "μιση τιμη" γινεται επιδημια και μαλιστα εχω την εντυπωση πανικοβλητα και οχι διακριτικα...
Έλα παραπονιάρη ………….. Εσύ άνοιξες το δρόμο των εκπτώσεων μπρέ!!! Με εσένα ξεκίνησαν!! -bye-

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Τέλος του μήνα τελειώνει η προσφορά που μου είχαν κάνει με 30 ευρώ το χρόνο. Σε καμιά 15αριά μέρες θα τους πάρω για διακοπή συνδρομής. Πιστεύω να μου ξαναδώσουν το φουλ πακέτο με 30 ευρώ. Είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

Τι ακριβως εννοεις "ασχημες εξελιξεις" ?

Τι ακριβως εννοεις "ασχημες εξελιξεις" ?

εννοω οτι ζορισαν τα πραγματα και τρεχουν να μαζεψουν συνδρομητες και χρημα πανικοβλητα.
ηδη ηταν αρνητικη η εξελιξη της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου και εαν κρινουμε απο την βροχη προσφορων,κατι δεν παει καλα...

OK Thanks,
Παντως νομιζω η μειωση της τιμης, αυτην την εποχη, ειναι η πιο τιμια κινηση που μπορει να κανει.

OK Thanks,
Παντως νομιζω η μειωση της τιμης, αυτην την εποχη, ειναι η πιο τιμια κινηση που μπορει να κανει.

Αυτη τη χρονικη στιγμη, δεν βλεπω καποιο οικονομικο οφελος για την εταιρεια
στη περιπτωση που μειωσει γενικευμενα τη συνδρομη.

Φαινεται οτι της ειναι αρκετο να παιρνει τηλεφωνο σε καθε εναν πελατη που αποχωρει
και να κανει τη προσφορα, αφου το φλεγον ζητημα για τωρα ειναι να διατηρησει το πελατολογιο της.

Δεδομενου και οτι προοριζεται βασικα για πιο ανετες οικονομικα ταξεις, που ηδη τις εχει καλυψει,
το να προσελκυσει νεους πελατες με αυτη τη κριση, εστω και με 30 ευρω συνδρομη ειναι απιαστο ονειρο.

Αν δεν χασει και το τελευταιο πελατη που πληρωνει το 60αρι, νομιζω οτι τιμη δεν θα αλλαξει.
Θεωρω οτι ο μονος λογος που μπορει να μειωθει η συνδρομη, ειναι στη περιπτωση
που μελλοντικα αυξηθουν αρκετα οι συνδρομητες του ΟΤΕ TV.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

χθες ειδα στο ονειρο μου οτι μοιραζανε δωρεαν δεκτες και συμβολαια της νοβα και περιμενα και εγω στη σειρα!
τι κριμα που ξυπνησα πριν ερθει η σειρα μου

OK Thanks,

Τίμια κίνηση θα ήταν να υπάρχει μείωση για ΟΛΟΥΣ και όχι για κάποιους που έκοψαν την συνδρομή.

Τίμια κίνηση θα ήταν να υπάρχει μείωση για ΟΛΟΥΣ και όχι για κάποιους που έκοψαν την συνδρομή.

+1. Δηλαδή οι υπόλοιποι που πληρώνουμε 65 ψυχή δεν έχουμε; :flipout:

Οταν λεω τιμια κινηση αυτο ακριβως εννοω, μειωση τιμη σε ολους.