Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Μετα απο αιτημα διακοπης, μου εκαναν προσφορα forthnet 2 play (απεριόριστα,σταθερά, δωρεάν σε σταθερά σε 43 χώρες & 60'/μήνα προς εθνικά κινητά) και το sports pack 59,90 ευρω/μηνα για ενα χρονο.

Last edited:

ηδη υπαρχει προσφορα (χωρις απεριοριστα σε 43 χωρες και τα 60λεπτα σε κινητα) + cinema-value στα 49,90..

Για πειτε μου βρε παιδια πως να χειριστω μια διαπραγματευση για να παρω και εγω καμια προσφορα , εχοντας εδω και 1,5 χρονο full pack και απο το Καλοκαιρι του 2011 (7μηνες) forthnet unlimited με εκπτωση 20% "για παντα" και στις δυο υπηρεσιες .

Πληρωνω και για τα 2(forthnet unlimited+Full Pack )μαζι με Μultiview και HD 99 τον μήνα .

Last edited:

παρε τηλεφωνο, ζητα διακοπη στο πακετο σου. Μπορει να σου κανουν αμεσα προσφορά. Σε εμενα που ειμαι με συνδρομη στο 2play και sports και ορφανή κάρτα (μην με ματιασετε :) !) αλλα δεν είμαι δεμενος με συμβολαιο, οταν τους ειπα οτι θελω να διακοψω και να παω στους απεναντι με εβαλαν στην αναμονη για να κοιταξει για τις τρεχουσες προσφορές. Μετα απο 2-3 λεπτά μου είπε οτι θα με καλεσουν πίσω αυτοί. Βέβαια τους ειχα παρει Κυριακή και ίσως το τμήμα ήταν κλειστό. Με πήραν πισω την Δευτερα αμέσως. Και μου εκαναν την προσφορα που γραφω παραπανω με δεσμευση 1 έτους. Aν δεν σε παρουν τηλεφωνο, παρε τους 3-4 μερες πριν κλεισει ο μηνας και ζήτησε, αν το επιθυμείς φυσικα, την ακύρωση της διακοπής...

gdaskal πότε τους πήρες τηλ;
Πήρα σήμερα την νόβα και ζήτησα διακοπή για τέλος του μήνα, μου είπαν οκ αλλά πάρτε στη φορθνετ γιατί υπάρχει προσφορά (σαν την δική σου) να δουν αν μπορούν να σας την κάνουν, πήρα και μου λένε αυτοί ότι η προσφορά έχει λήξει από τον Ιούνιο!
Μα λέω την προηγούμενη εβδομάδα την κάνατε σε φίλο μου και εκεί έληξε το θέμα, περιμένω τηλ τους τώρα, έχουν 19 ημέρες περιθώριο.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

gdaskal πότε τους πήρες τηλ;
Πήρα σήμερα την νόβα και ζήτησα διακοπή για τέλος του μήνα, μου είπαν οκ αλλά πάρτε στη φορθνετ γιατί υπάρχει προσφορά (σαν την δική σου) να δουν αν μπορούν να σας την κάνουν, πήρα και μου λένε αυτοί ότι η προσφορά έχει λήξει από τον Ιούνιο!
Μα λέω την προηγούμενη εβδομάδα την κάνατε σε φίλο μου και εκεί έληξε το θέμα, περιμένω τηλ τους τώρα, έχουν 19 ημέρες περιθώριο.
Κάνουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ προσφορές. Να εμένεις στη θέση σου οτι θα διεκόψεις. Αν χρειαστεί διέκοψε και κανά μήνα. Δεν θα πάθουμε και τίποτα αν δε δούμε τα ίδια....... και τα ίδια....... -bye-

Πηρα Κυριακη, προχθες. Τους δηλωσα διακοπη νοβα τώρα και μαλλον και το double play επειδη εχω προσφορες απο αλλους παροχους. Οπως καταλαβαινεις, είχα εξαρχής 2 play και νοβα γι' αυτο ενδεχομενως με πηραν απο την forthnet την επομενη ακριβως μερα...
Good luck.

Έλαβα σήμερα το παρακάτω SMS

OΣΦΠ-AEK, ΠAOK-APHΣ, ΠAO-ΠAOK TO ΦEBPOYAPIO MONO ΣTH Nova!EΠANAΣYNΔEΘEITE EΩΣ 16/2 XΩPIΣ KOΣTOΣ EΠANAΣYNΔEΣHΣ, ΠΛHPΩNONTAΣ 74,3E.KΩΔ.ΠΛHPΩMHΣ:3128xxxxxx2403

Την έκοψα τέλος Αυγούστου, γιατί ο συνδιασμός 61,92 @ SL1 δεν μου έκανε.
Τώρα θέλουν 74,3? Τα έπαιξαν οι άνθρωποι...

OΣΦΠ-AEK, ΠAOK-APHΣ, ΠAO-ΠAOK TO ΦEBPOYAPIO MONO ΣTH Nova!EΠANAΣYNΔEΘEITE EΩΣ 16/2 XΩPIΣ KOΣTOΣ EΠANAΣYNΔEΣHΣ, ΠΛHPΩNONTAΣ 74,3E.KΩΔ.ΠΛHPΩMHΣ:3128xxxxxx2403

Γιάννη δεν υπάρχει .................. Ακριβώς το ίδιο πρίν 1´

Το ίδιο και σε μένα που την έκοψα Δεκέμβριο, αλλά το ποσό διαφέρει. Εμένα μου ζητάνε 43,34 ....... Δε σφάξανε... :)

Το ίδιο και σε μένα που την έκοψα Δεκέμβριο, αλλά το ποσό διαφέρει. Εμένα μου ζητάνε 43,34 ....... Δε σφάξανε... :)
Παιδιά αυτό το ποσό που λέει το ΣΜΣ, είναι το υπόλοιπο που χρωστάμε. Μην μπερδεύεστε, δεν είναι συνδρωμή, γιαυτό στον καθένα έχει και άλο ποσό.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγώ δεν τους χρωστάω τίποτα και μόλις μου ήρθε το sms
OΣΦΠ-AEK, ΠAOK-APHΣ, ΠAO-ΠAOK TO ΦEBPOYAPIO MONO ΣTH Nova!EΠANAΣYNΔEΘEITE EΩΣ 16/2 XΩPIΣ KOΣTOΣ EΠANAΣYNΔEΣHΣ, ΠΛHPΩNONTAΣ 36,54,3E.KΩΔ.ΠΛHPΩMHΣ:4529xxxxxx
Θα πάρω τηλ.για πλάκα να ρωτήσω τι εννοεί ο ποιητής. . .

52,20 κοστίζει το sport pack. Η μία ημέρα έρχεται 1,74 ευρώ. Πολλαπλασιάζεις με τις 21 ημέρες που απομένουν ως το τέλος του μήνα (περιλαμβάνεται και η σημερινή) και βγαίνουν τα 36,54 ευρώ.

52,20 κοστίζει το sport pack. Η μία ημέρα έρχεται 1,74 ευρώ. Πολλαπλασιάζεις με τις 21 ημέρες που απομένουν ως το τέλος του μήνα (περιλαμβάνεται και η σημερινή) και βγαίνουν τα 36,54 ευρώ.

Ακριβώς φίλε μου Serafeim αυτό μου είπε στο τηλ. η γλυκιά κοπελίτσα στην εξυπηρέτηση πελατών και + κάπου στα 3,30 βγαίνει τα hd.Σύνολο δηλαδή για 20 ημερες πάνω κάτω 40 euro.
Και η απαντησή μου ήταν ότι παιδιά εγώ αυτά τα λευτά που ζητάτε εσείς τώρα εδώ για 20 ημέρες τα δίνω για συνδρομή 2 μηνών στον otetv

Ευχαριστώ δε θα πάρω. . .

Ξανα ενεργοποιηθηκα μέσω προσφοράς για 1 χρόνο full πακετο +HD 35 τελική τιμη το μηνα και δωρεάν ενεργοποιήση.
Μετα το τέλος τις προσφοράς εαν δεν τρέχει τίποτα για συνέχεια κοψιμο διότι 67 είναι παρα πολλά :(

Ξανα ενεργοποιηθηκα μέσω προσφοράς για 1 χρόνο full πακετο +HD 35 τελική τιμη το μηνα και δωρεάν ενεργοποιήση.
Μετα το τέλος τις προσφοράς εαν δεν τρέχει τίποτα για συνέχεια κοψιμο διότι 67 είναι παρα πολλά :(

Μπορώ να ρωτήσω πότε είχες διακόψει?
Ευχαριστώ.