Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Ίσως πρέπει να ψάξεις τι συμβαίνει. Εμένα να κάνει restart όταν βλέπω, είναι εξαιρετικά σπάνιο (2-3 φορές τον 1 χρόνο πού τον έχω).

Ίσως πρέπει να ψάξεις τι συμβαίνει. Εμένα να κάνει restart όταν βλέπω, είναι εξαιρετικά σπάνιο (2-3 φορές τον 1 χρόνο πού τον έχω).

Μπορεί να παίζει ρόλο το θέμα που έχω και Multiview, αλλά ο δεύτερος αποκωδικοποιητής (Pace 831), δεν κάνει ποτέ το πρόβλημα.

Αν δεν αλλάξει δέκτη η NOVA δεν επιστέφω. Ήδη απάντησα όχι χθες που με πήραν.

Τουλάχιστον ο ΟΤΕ δίνει σωστό δέκτη και στο περιεχόμενο εκτός από τα Cinema που δεν έχει είναι "η μια η άλλη" για τα δυο πακέτα.

Εγώ θα τσέκαρα LNB & καλώδια. Δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια στις εισόδους του δέκτη.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Αν δεν αλλάξει δέκτη η NOVA δεν επιστέφω. Ήδη απάντησα όχι χθες που με πήραν.

Τουλάχιστον ο ΟΤΕ δίνει σωστό δέκτη και στο περιεχόμενο εκτός από τα Cinema που δεν έχει είναι "η μια η άλλη" για τα δυο πακέτα.
Δέκτη μόνο η και φιλοσοφία?

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Προσωπικά είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στους δύο. Εκτός από τον δέκτη έχουν διαφορές και στα υπόλοιπα?

O PVR σε αφήνει να προγραμματίσεις εγγραφή και να την δεις ότι ώρα θες, και όσες φορές θες, με την προυπόθεση ότι έχεις ενεργή συνδρομή.
Πρόσφατα προστέθηκε και ένα "on demand", μια μικρή λιστα από ταινίες που αποθηκεύει αυτόματα η νόβα στον δίσκο, και μπορείς να τις βλέπεις μέχρι η νόβα να τις σβήσει. (Δεν ελέγχεις εσύ το διάστημα που θα είναι διαθέσιμες).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Προσωπικά είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στους δύο. Εκτός από τον δέκτη έχουν διαφορές και στα υπόλοιπα?
Τι εννοείς διαφορές?
Π.χ. σε πρόγραμμα? Σε εξυπηρέτηση? Σε θέματα τεχνικά? (δέκτες κλπ)
Οι μεν καινούργιοι οι δε παλιοί. Διαφορές υπάρχουν ανάλογα με το τι ζητάς!!!

Παιδιά, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάτι νεότερο για CI+ από την nova? Μου τηλεφώνησαν κι εμένα χθες για επανασύνδεση φουλ+hd για περίπου 35 αλλά τους είπα ότι θα δεχτώ μόνο αν αποδεσμευτώ από τον 831. Η κοπελιά μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που ακούει παράπονο για τον 831 και μείναμε στο ότι αν αλλάξει κάτι, θα μου τηλεφωνήσει ξανά. Υπάρχει σκεπτικό να γίνει πάντρεμα μοντούλας με κάρτα κι όχι κάρτας με δέκτη ή όχι?

Να σημειώσω ότι η συνδρομή μου κόπηκε 1.1. αλλά είχα λογιστικό υπόλοιπο μέχρι 15.1. και μου τηλεφώνησαν για επανασύνδεση... δέκα μέρες μετά, lol.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

δεχτηκα σημερα τηλεφωνημα απο τη νοβα και μου προσφεραν 1 ολοκληρο χρονο το φουλ πακ στη μιση τιμη,με το τελος επανασυνδεσης δωρο.........
το εχω κομμενο απο Ιουνιο...
δε τσιμπησα...
αν δε μου το δωσουν τσαμπα δε γυρναω....

ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΟΤΕ....

Δεν γίνονταν αντίστοιχες προσφορές πριν βγει το πακέτο του ΟΤΕ;
(Εγώ νομίζω ότι γίνονταν - σε εμένα είχαν κάνει πάντως...)

εμείς που πληρώνουμε το full pack να πάρουμε τηλέφωνο για προσφορά αλλιώς να ζητήσω διακοπή ;να κάνουν κάτι καλύτερο που λέει ο λόγος

εμείς που πληρώνουμε το full pack να πάρουμε τηλέφωνο για προσφορά αλλιώς να ζητήσω διακοπή ;να κάνουν κάτι καλύτερο που λέει ο λόγος

Αν κάνεις διακοπή, και μπορείς να περιμένεις μερικούς μήνες, ίσως σου γίνει προσφορά.

δεν ξερω με τι κριτηρια γινονται οι προσφορες,οποτε και να διακοψεις αυριο,δεν ειναι και σιγουρο οτι θα σε παρουν για προσφορα μισης τιμης.
σε εμενα,πριν 2 εβδομαδες με πηραν και μου προσφεραν το fullpack για 45 ευρω και πριν 4 ημερες με ξαναπηραν και μου εκαναν νεα προσφορα στην μιση τιμη.
ειχα διακοψει πριν 3 μηνες παλι απο προσφορα μισης τιμης.
σε φιλο που διεκοψε πριν 2 μηνες,τον πηραν για προσφορα πακετου με forthnet-cinemapack κοντα στα 50 κατι και τα 2 το μηνα.
κανουν διαφορους συνδιασμους και οτι κατσει...

Πάντως η κοινή σταθερά είναι η διακοπή για λίγους μήνες. Όσο μεγαλύτερο το διάστημα, καλύτερη η προσφορά...

Με πήραν σήμερα για ακόμα μια φορά μετά βέβαια από καιρό. Έχω διακόψει από πέρσι το καλοκαίρι. Προσφορά στα 45 το μήνα και δωρεάν pvr και εγκατάσταση. Τους είπα ευχαριστώ αλλά θέλω τον δικό μου δέκτη. ΚΑι μου είπε αυτή η προσφορά υπάρχει στα 30 το μήνα. Δεν διευκρίνισα βέβαια ότι εννοούσα μη-ΝΟΒΑ δέκτη. :music-smiley-005:

Εγω παντως τους εστειλα email και αν δεν απαντηση μεχρι το τελος τις αλλης εβδομαδας θα διακοψω.
φτανει πλεον η κοροιδια.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

δεχτηκα σημερα τηλεφωνημα απο τη νοβα και μου προσφεραν 1 ολοκληρο χρονο το φουλ πακ στη μιση τιμη,με το τελος επανασυνδεσης δωρο.........
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πρίν 35".................. ρε τι έχουν πάθει μ εμένα?????
καθε λιγο κ λιγακι χτυπαει το τηλ με νεα προσφορα!!!
Φυσικά απάντησα το ίδιο........ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ και θα επανασυνδεθώ αμέσως!!!! :drummer: