Ίσως πρέπει να ψάξεις τι συμβαίνει. Εμένα να κάνει restart όταν βλέπω, είναι εξαιρετικά σπάνιο (2-3 φορές τον 1 χρόνο πού τον έχω).
Δέκτη μόνο η και φιλοσοφία?Αν δεν αλλάξει δέκτη η NOVA δεν επιστέφω. Ήδη απάντησα όχι χθες που με πήραν.
Τουλάχιστον ο ΟΤΕ δίνει σωστό δέκτη και στο περιεχόμενο εκτός από τα Cinema που δεν έχει είναι "η μια η άλλη" για τα δυο πακέτα.
Τι εννοείς διαφορές?Προσωπικά είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στους δύο. Εκτός από τον δέκτη έχουν διαφορές και στα υπόλοιπα?
Εγώ θα τσέκαρα LNB & καλώδια. Δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια στις εισόδους του δέκτη.
εμείς που πληρώνουμε το full pack να πάρουμε τηλέφωνο για προσφορά αλλιώς να ζητήσω διακοπή ;να κάνουν κάτι καλύτερο που λέει ο λόγος
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πρίν 35".................. ρε τι έχουν πάθει μ εμένα?????δεχτηκα σημερα τηλεφωνημα απο τη νοβα και μου προσφεραν 1 ολοκληρο χρονο το φουλ πακ στη μιση τιμη,με το τελος επανασυνδεσης δωρο.........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.