Ρε παιδια εμενα μου λεει ο τυπος στα 49,90 σταθερα,ιντερνετ,12 ωρες κινητα ΑΛΛΑ οχι nova full pack αλλα μονο τα cinema. Τα novasports ειναι εκτος. Οταν του ειπα οτι γνωριζω για προσφορα που γινεται στα 49,90 αλλα με full pack, μου λεει πως αυτη η προσφορα ετρεχε μεχρι πριν 2 βδομαδες και οχι απο 4net αλλα απο τα γνωστα τηλεφωνα, οταν επεμεινα μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αυτη η προσφορα οποτε δεν μπορει να κανει κατι. Τον αρχισα στα παρακαλητα και τον αφησα να με παρει τηλεφωνο αυριο. Παρεπιπτοντως ειμαι σε double play ote παναρχαιο συμβολαιο 2 ετων και αφου μου την εδωσε αφου απο προσφορες τιποτα ο ΟΤΕ ενω εχω συμβολαιο στο κινητο και 2ο λογαριασμο double play economy στο εξοχικο ειπα να τον χαιρετησω μιας και δεν ειμαστε να παρακαλαμε για πενταροδεκαρες σε double play(32 πρωτο εξαμηνο, 37 το 2ο).
Τι μου προτεινεται να κανω? να παρω κανα τηλεφωνο προς 2111018818 που ειναι γνωστο οτι κανουν τις προσφορες για μια προσπαθεια? Στον αλλο που μιλησα δεν ξερω τι παραπανω μπορω να πω περα απο το γεια σας μιας και το θεωρω το ελαχιστο κοροιδια ενω τρεχει η προσφορα να μου την κραταει κρυφη. Φυλασομαι στην περιπτωση που οντως δεν μπορει να κανει τιποτα αυτος μιας και δεν γνωριζω πως λειτουργει το συστημα τους.