Προσφορά NOVA

Πες τα Κυριάκο, γιατί ζυγίζουν τα πάντα με οικονομικά μεγέθη
Πιο πολύ με ενδιαφέρει να βλέπω NBA παρά το ποδόσφαιρο. Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο μήνυμα. Προτιμώ να βλέπω από xbmc τους αγώνες του champions league και την euroleague (που τα μοιράζεται και με την νεριτ)!

Δεν το είχα διαβάσει, οπότε πάω πάσο. Άρα είσαι τύπος που του αρέσουν τα ξενύχτια...? για μένα ειναι λιγο βάρβαρες οι ώρες, αλλά σε αποζημιώνει το θέαμα

Σχετικά με το multiview...

H προσφορα αυτη ξέρουμε ποτε βγήκε?

www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/

Αναφέρομαι στους 12 μήνες δωρεάν αν εχεις nova full pack

Γιατι πήρα τηλ πριν απο καμία 10αρια ημέρες (νέος συνδρομητής στην προσφορα των 25 /μήνα για nova full pack) και μου είπαν οτι δεν υπάρχει τίποτα που να τρέχει αυτη την εποχή και οτι αν θελω multiview , το κόστος ειναι 9,90 /μηνα

Φίλε μου ισχύει όντως για την προσφορά σου 12 μήνες δωρεάν το multiview

Πρέπει να το γράφει στο συμβόλαιο σου
Ανάφερε το στο support αν δεν βρίσκεις ευηκουα ωτα

Φίλε μου ισχύει όντως για την προσφορά σου 12 μήνες δωρεάν το multiview

Πρέπει να το γράφει στο συμβόλαιο σου
Ανάφερε το στο support αν δεν βρίσκεις ευηκουα ωτα

Δυστυχώς, βλακωδως, δεν ζήτησα multiview όταν μου κάνανε την προσφορά

Δεν έχει σημασία
Απτή στιγμή που έκανες 12μηνο συμβόλαιο φουλ πακ το δικαιούσαι ασυζητητι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω το ίδιο συμβόλαιο με σένα και χωρίς να το ζήτησω μου αναφέρεται για δωρεάν multiview

Ωραία.. Thanx.. Πάνω σε τι να πατήσω για να το διεκδικήσω;;

Εννοώ, εφόσον δεν έχω υπογράψει κάτι αντίστοιχο, πως θα απαιτήσω να το βάλουν;;

Μπες στο νοβα,gr
Πήγαινε στις υπηρεσίες τηλεόρασης φουλ πακ και θα καταλάβεις
Πάντως επικοινώνησε με το support
Θα σε εξυπηρετήσουν γρηγορα

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Κατά καιρούς έχει γίνει αυτή η προσφορά σε συνδρομητές 3play (που πληρώνουν 29,90).

Πήρα πριν λίγο καιρό την γνωστή προσφορά των 49.90 για συγγενικό πρόσωπο και είμαστε σε διαδικασία ενεργοποίησης. Εξοπλισμό για ίντερνετ (router) πήρατε; Γιατί δεν έχω ειδοποιηθεί για κάτι τέτοιο.

Εάν είσαι νέος πελάτης, οπότε πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία μέσω ΟΤΕ, για τη δέσμευση γραμμής, θα πάρει κάποιο χρόνο αλλά θα σε ειδοποιήσουν οπωσδήποτε όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μπορείς, όμως, να ενημερώνεσαι και από το 13831.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραία.. Thanx.. Πάνω σε τι να πατήσω για να το διεκδικήσω;;

Εννοώ, εφόσον δεν έχω υπογράψει κάτι αντίστοιχο, πως θα απαιτήσω να το βάλουν;;

Εάν έχεις υπογράψει το συμβόλαιο πρι από μήνα και παραπάνω, το βλέπω λίγο δύσκολο, όπως έχουν γράψει τα παιδιά στο Support.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

φιλε σπυρο να πας σε ενα καταστημα Forthnet και να τους πεις να στηλουν ενα αιτημα προς τα κεντρικα και να ζητας αυτην την προσφορα των 49,90 ,να γραφουν στο αιτημα σου οτι εχεις λαβει προσφορα απο οτε 3play full με 36 ευρο που μου ειχαν κανει σε εμενα....αν δεν πετηχεις σε αυτο (σε εμενα παντος πετυχε)τοτε κανε αυτο που λες για φορητοτητα....:7SFGSFG:

Έστειλα email από στο [email protected] για το ίδιο πράγμα και παρακάτω η απάντηση που πήρα...

Αγαπητέ κύριε xxxxxxxxx,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προωθούνται προσφορές για τις υπηρεσίες Nova 3play με διαφορετικά χαρακτηριστικά οι οποίες καλύπτουν διάφορες ομάδες συνδρομητών. Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται και η συγκεκριμένη προσφορά σε συνδρομητές που δεν είχαν στο παρελθόν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας.

χαχαχα :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε παιδια εμενα μου λεει ο τυπος στα 49,90 σταθερα,ιντερνετ,12 ωρες κινητα ΑΛΛΑ οχι nova full pack αλλα μονο τα cinema. Τα novasports ειναι εκτος. Οταν του ειπα οτι γνωριζω για προσφορα που γινεται στα 49,90 αλλα με full pack, μου λεει πως αυτη η προσφορα ετρεχε μεχρι πριν 2 βδομαδες και οχι απο 4net αλλα απο τα γνωστα τηλεφωνα, οταν επεμεινα μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αυτη η προσφορα οποτε δεν μπορει να κανει κατι. Τον αρχισα στα παρακαλητα και τον αφησα να με παρει τηλεφωνο αυριο. Παρεπιπτοντως ειμαι σε double play ote παναρχαιο συμβολαιο 2 ετων και αφου μου την εδωσε αφου απο προσφορες τιποτα ο ΟΤΕ ενω εχω συμβολαιο στο κινητο και 2ο λογαριασμο double play economy στο εξοχικο ειπα να τον χαιρετησω μιας και δεν ειμαστε να παρακαλαμε για πενταροδεκαρες σε double play(32 πρωτο εξαμηνο, 37 το 2ο).

Τι μου προτεινεται να κανω? να παρω κανα τηλεφωνο προς 2111018818 που ειναι γνωστο οτι κανουν τις προσφορες για μια προσπαθεια? Στον αλλο που μιλησα δεν ξερω τι παραπανω μπορω να πω περα απο το γεια σας μιας και το θεωρω το ελαχιστο κοροιδια ενω τρεχει η προσφορα να μου την κραταει κρυφη. Φυλασομαι στην περιπτωση που οντως δεν μπορει να κανει τιποτα αυτος μιας και δεν γνωριζω πως λειτουργει το συστημα τους.

Εισαι βεβαιος πως κανουν τις ιδιες προσφορες? Γιατι με αυτην την λογικη οι εξωτερικοι δεν μπορουν να κανουν καμια καλυτερη προσφορα απο την επισημη της 4net, που δεν νομιζω οτι ειναι και αυτος ο λογος υπαρξης τους

Τελικά αποδεικνύεται διαμαντάκι το φουλ πακ στα 25 γιούργια... Πόσο μάλλον όταν έδιναν και hd και multiview δώρο...