Προσφορά NOVA

mollydass

New member
8 August 2014
1
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Νέα επικοινωνια σήμερα το πρωί με το γνωστο τηλέφωνο για τη προσφορά με τα 49,90 η οποία περιλαμβάνει,24αρι ιντερνετ,απεριόριστα αστικα,υπεραστικα,διεθνη,12 ωρες κινητα,full pack nova,12 μηνες δωρεαν HD,δωρεάν αποκωδικοποιητη,λοιπό εξοπλισμό,εγκατάσταση και έξοδα νεας σύνδεσης.Όσο και αν πίεσα,δεν μου την έδωσαν γιατί είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ...

Μια απ τα ίδια.Σε 3 βδομάδες τελειώνει το συμβόλαιο μου σε HOL. Διαβάζοντας για τις προσφορές εδώ μέσα παίρνω να ζητήσω την προσφορά της NOVA (full 3play+12 ώρες κινητά στα 49,90). Η απάντηση τραλαλά και με στέλνει στην τιμή καταλόγου.Παίρνω ΟΤΕ και με τη μια μου δίνουνε 39.80 για σταθερά ,30' σε κινητά 24άρι ίντερνετ και full δορυφορικό με δέκτη εγγραφής. Εν αναμονή του τι θα ανακοινώσει η ΤΕΑΜ και δεδομένης της προσφοράς που έχει ο ΟΤΕ νομίζω και πολλά είναι αυτά που ζητάνε οι κύριοι. Το budget είναι αυστηρά μέχρι 50 ευρώ το μήνα, αν τα θέλουν τα παίρνουν αν όχι 40 στον ΟΤΕ και κανα 10ευρω στην καφετέρια όποτε και άμα.

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
καλα κανεις mollydass ,giati μετατην υπογραφη σου ουτε που σε ξερουν φυλεμου όταν ζητησα προσφορα μετα από 2 μηνες συνδρομητης για να μεγαλοσο
το πακετο μου μου απαντησαν επανελημενος για τους υφυσταμενους υσχυει ο τιμοκατάλογος και ας ελεγα για περισοτερα χρημματα ........

δυστιχος αυτή είναι η τιμολογιακη πολιτικη των εταιριων........

rigas8279

New member
17 May 2009
22

Ανανέωσα εχθες 3 play full pack + 720 λεπτα κινητα +κλησεις εξωτερικου με 49.90 το μηνα !!!!!
Τους πήρες εσύ τηλ. ή είχε λήξει το συμβόλαιο και σε πήραν εκείνοι? εμένα λήγει 10 Δεκεμβρίου και το ψάχνω..

dnik

Senior Member
29 May 2012
320
Thessaloniki
Όσοι είστε λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου, να έχετε υπόψιν σας οτι πλεον το champions league και το Europa league θα ειναι στον ΟΤΕ απο την επόμενη σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,103
ΑΘΗΝΑ
μιλαμε για την επομενη σεζον που σημαινει τον αλλο Σεπτεμβρη.μολις 2 αγωνιστηκες εχουν παιχτει απο τις 2 φετινες διοργανωσεις.
μην πανικοβαλουμε τον κοσμο χωρις λογο..

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη.Τοσο καιρο εβλεπα τα μνμ για τη Νοβα για τον Οτε...ειναι αρχη σεζον...απολαυστε τη συνδρομη σας οποια και να ειναι αυτη και του χρονου πρωτα να ειμαστε καλα να χουμε την δουλεια μας και την υγεια μας κατα Σεπτεμβρη θα κανουμε την επιλογη μας...

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
Με το που έλαβαν την αίτηση μετάβασής μου σε hol αμέσως με πήραν τηλέφωνο και έκαναν αρχικά μια προσφορά μείωσης στον λογαριασμό τηλεφώνου της forthnet. Όταν γκρίνιαξα και για τη Nova, μου έδωσαν την προσφορά των 49,90 για όλα.

carbon

New member
13 July 2014
45

Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη.Τοσο καιρο εβλεπα τα μνμ για τη Νοβα για τον Οτε...ειναι αρχη σεζον...απολαυστε τη συνδρομη σας οποια και να ειναι αυτη και του χρονου πρωτα να ειμαστε καλα να χουμε την δουλεια μας και την υγεια μας κατα Σεπτεμβρη θα κανουμε την επιλογη μας...

Μέχρι στιγμής για αυτή την χρονιά η nova δείχνει κανονικά το chl, europa. όπως λες τον επόμενο σεπτέμβρη ο καθένας αποφασίζει τι θέλει ανάλογα με αυτά που θέλει να δει και με τις τιμές εφόσον είμαστε καλά και έχουμε την οικονομική άνεση για συννδρομητική τηλεόραση

stonecityboys

AVClub Enthusiast
6 October 2008
867
Future World!!!

Μέχρι στιγμής για αυτή την χρονιά η nova δείχνει κανονικά το chl, europa. όπως λες τον επόμενο σεπτέμβρη ο καθένας αποφασίζει τι θέλει ανάλογα με αυτά που θέλει να δει και με τις τιμές εφόσον είμαστε καλά και έχουμε την οικονομική άνεση για συννδρομητική τηλεόραση

Πολυ σωστος φιλε...πολυ σωστος....

Nomad 1

Senior Member
22 November 2013
404
Πειραιας
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τους πήρες εσύ τηλ. ή είχε λήξει το συμβόλαιο και σε πήραν εκείνοι? εμένα λήγει 10 Δεκεμβρίου και το ψάχνω..

Μου τελείωνε το συμβόλαιο σε 20 μέρες. τους τηλ. εγώ,και ζήτησα προσφορά,Φυσικά δεν μου το έδωσαν έτσι εύκολα.

Fixxxer

Supreme Member
24 December 2012
6,977
Πίσω απ' τον ήλιο
Εμενα εληξε το συμβολαιο το Σεπτεμβρη και σημερα με πηραν τηλ για ανανεωση συμβολαιου για ενα χρονο με τα HD δωρεαν (εχω το πακετο Nova Start Pack+Novasports 1+24αρι ιντερνετ+απεριοριστα σταθερα) και την ανανεωσα...
Αν παω στον ΟΤΕ του χρονου ειτε θα περιμενω να ληξει ειτε θα το διακοψω κανα μηνα πριν με μικρο penalty...

dnik

Senior Member
29 May 2012
320
Thessaloniki
Όσοι είστε λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου, να έχετε υπόψιν σας οτι πλεον το champions league και το Europa league θα ειναι στον ΟΤΕ απο την επόμενη σεζόν.

Ναι φιλοι μου. Για την επόμενη σεζόν μιλάμε. Το έγραψα άλλωστε.
Αλλα εαν καποιος θα ανανεώσει απο εδώ και πέρα, θα εχει συμβόλαιο μεχρι του χρόνου τέτοια εποχή. Και δεν θα βλέπει CL και Europa. Ποσο μαλλον εαν κανει 18μηνο που τελευταία θελει να το προωθεί αρκετά....

lamprosred

Established Member
6 September 2013
103

Ανανέωσα εχθες 3 play full pack + 720 λεπτα κινητα +κλησεις εξωτερικου με 49.90 το μηνα !!!!!

Ενεργοποιήθηκε το full pack αμέσως?Εκανα και εγώ χτες ανανεώση με την ίδια τιμή αλλά ακόμη περιμένω την ενεργοποίηση!

dumakosx10

New member
5 January 2012
99

Να ρωτήσω και γω λίγο κάτι οφ τόπικ.Το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Απρίλιο.Αν δεν κάνω ανανέωση,συνεχίζει ως αορίστου χρόνου και το διακόπτω όποτε θέλω χωρίς ποινή ή ανανεώνεται αυτόματα για άλλον ένα χρόνο;

nigi78

Senior Member
28 March 2013
614
Αθήνα

Εμένα με παίρνουν τηλ κάθε φορά που κλείνω χρόνο και ανανεώνω για έναν ακόμα. Βέβαια μέχρι τώρα όλο και κάτι μου έδιναν παραπάνω (κλήσεις σε κινητά με χρέωση σταθερού, εκπτώσεις κτλ). Από δω και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει...

lamprosred

Established Member
6 September 2013
103
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έγινε ενεργοποίση σε πέντε λεπτά.

Θυμάσαι την μέρα που έγινε η ενεργοποίηση?Εγω τηλεφωνικά έκανα την ανανέωση προχθες παρασκευή και μου είπαν απο Δευτέρα ενεργοποίηση.Τι να παίζει ρόλο?Μήπως επειδή είναι σαβ-κυρ ?

Nomad 1

Senior Member
22 November 2013
404
Πειραιας
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Θυμάσαι την μέρα που έγινε η ενεργοποίηση?Εγω τηλεφωνικά έκανα την ανανέωση προχθες παρασκευή και μου είπαν απο Δευτέρα ενεργοποίηση.Τι να παίζει ρόλο?Μήπως επειδή είναι σαβ-κυρ ?

τετάρτη την έκανα , τηλεφωνικά και εγώ. Τι να σου πω περίεργα στα λένε, η όλοι διαδικασία δεν κρατά πάνω από πέντε λεπτά. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα τηλ. πάντως.