Προσφορά NOVA

Η πίεση που υπάρχει πλέον στην εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Για ανανέωση στο double play με 1 χρόνο δέσμευση 22,90, μαζί με κινητά.Μου είπαν για double play μαζί με φουλ νόβα στα 39,90 χωρίς όμως τα κινητά, όπου εκεί το σύνολο ήταν 49,90.

Ναι, 7 μήνες ακόμα.. Τους υπόλοιπους 11 μέχρι να λήξει το συμβόλαιο τί έχει? Να σε βοηθήσω.. σήμερα που θα το αγοράσεις έχει ελληνικό και γαλλικό πρωτάθλημα.

Δε διαφωνώ. Αλλά 30 είναι μια πολύ καλή τιμή. Από το Μάιο και ύστερα λογικά θα δούμε και χαμηλότερες τιμές προσφοράς.

Συμφωνώ με την υπόθεση σου, αλλά αυτοί που θα πάρουν αυτή την (ούτε κάν καλή κατα τη γνώμη μου) τιμή, θα έχουν ήδη δεσμευτεί και δεν θα έχουν πρόσβαση στην επόμενη-χαμηλότερη τιμή και η μέχρι τώρα συμπεριφορά της Νόβα στους υπάρχοντες συνδρομητές της με κάνει να προβλέπω ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν χαμηλότερη τιμή μετά την λήξη του συμβολαίου τους.

Ούτε εγώ θεωρώ πως τα 30 είναι καλή τιμή, μιας και με 49.90 έχεις τα πάντα σε τηλεφωνία και ίντερνετ.

Internet βρίσκεις απο 16 ευρω πλέον και ως τα 22 έχει παρα πολύ καλα πακέτα οπότε μου φαίνεται καλύτερο να έχεις ξεχωριστά την tv απο το τηλέφωνο και γιατί διαλέγεις μεγαλύτερη γκαμα πακέτων και γιατί αν δεν είσαι ικανοποιημενος απο το ενα απο τα δύο απλα αλαζεις μια εταιρεία. προσωπικη άποψη πάντα

Σίγουρα έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός. Αν όμως πρόκειται να δώσεις π.χ 22 ευρώ για παρόμοιο πρόγραμμα στη hol, συν τα 30 για Νόβα, πάμε στα 52. Γιατί να μην γλιτώσεις έστω τα 2 ευρώ τον μήνα;

Τα 2 ευρώ είναι ασήμαντο ποσο, το σημαντικό είναι η δυνατότητα επιλογής provider χωρίς προβλήματα στη γειτονιά σου. Τι να τα κάνεις τα 2-3 ευρώ αν το router σου κλειδώνει όπως φίλου μου στα 2.5Mbps με συχνές διακοπές στον ένα πάροχο και στα 6 Mbps χωρίς διακοπές σε άλλο? Η σκέτη Νόβα σου δίνει τη δυνατότητα επίσης να ωφεληθείς άλλων προσφορών από εταιρίες κινητής ή και απ τον ΟΤΕ

Επιβεβαιώνω οτι ξανάρχισαν. Full pack 30 ευρώ.

σε επικοινωνια μου σημερα με τα γνωστα τηλεφωνα: 2111018800 κ 2109923374 απο κανενα δεν μου δοθηκε προσφορα για σκετη νοβα...

σε επικοινωνια μου σημερα με τα γνωστα τηλεφωνα: 2111018800 κ 2109923374 απο κανενα δεν μου δοθηκε προσφορα για σκετη νοβα...
Θα επιβεβαιώσω το νούμερο το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Μου το ανεφερε η γυναίκα μου που απάντησε και αρνήθηκε.

Μου δώσανε προσφορά μετά επικοινωνία με την γνωστή εταιρεία προώθησης των προϊόντων της Forthnet.

24άρι Ιντερνετ
Απεριόριστα Αστικά/Υπεραστικά
Κινητά με χρέωση αστικής κλήσης
Nova Cinema Pack
44,90/Μήνα
και δώρα
12 μήνες τα HD,ο αποκωδικοποιητής PVR
Η προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει Διεθνείς Κλήσεις (+7 /Μήνα)και Δωρεάν λεπτά σε κινητά(+5 /Μήνα για 720 λεπτά).

Προς το παρόν το δέχτηκα και βλέπουμε. Στόχος μου είναι να πάρω αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ. (δε ξέρω αν θα τα καταφέρω σε αυτό)