Προσφορά NOVA

Προσφορά NOVA στο myaccount και free HD

Παιδιά την είδατε την νέα προφορά στην home page σελίδα της Nova?
Επισυνάπτω φωτο.

Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏΓΖ’Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ± νοβα.jpg

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Είναι η default διεύθυνση της nova, δηλαδή το http://www.nova.gr/

Απλά επειδή η αρχική σελίδα δεν περιέχει μόνο μία διαφήμιση αλλά κάπου 4 ή 5 που γυρνάνε, μπορεί όταν μπεις να τύχεις σε άλλη. Απλά περίμενε (ή πάτα το πρώτο στρογγυλό κουμπάκι-άσπρη τελίτσα,αν την βλέπεις,- κάτω δεξιά της εικόνας).

Εγώ είχα κάνει εγγραφη στο mynova, άλλο είναι αυτό η το ίδιο? πάντως τώρα που έβαλα τους κωδικούς στο my account μου γραφει ο κωδικός δεν επαληθεύτηκε, η αυτό είναι για όσους έχουν k ιντερνετ k τηλεφωνία k nova? γιατί εγώ ιντερνετ k τηλέφωνο έχω οτε

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Να κανεις νεο log-in
Εισαι απο τους τυχερους...

Από το support εδώ ποστ 2336 http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page234

"Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως οποιοσδήποτε συνδρομητής μας μπορεί να αποκτήσει την υπηρεσία HD δωρεάν για πάντα με 18μηνη ανανέωση του συμβολαίου του.

Για τους συνδρομητές, όπως εσύ, που έχουν ήδη τα HD ενεργά στην συνδρομή τους, η δυνατότητα ενεργοποίησης τους μέσω του MyAccount είναι απενεργοποιημένη."

Αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα:
1) όσοι έχουμε ήδη για μερικούς μήνες ενεργοποιημένα, με κάποιο τρόπο, τα HD δεν μπορούμε να τα πάρουμε τώρα, και
2) ενεργοποιώντας τα HD από το myaccount ανανεώνεται για 18μήνες η συνδρομή; ελπίζω το τελευταίο να μην ισχύει!

Για εως τωρα παντως 12μηνες ηταν οι ανανεωσεις. Και εως τωρα παντα ηταν ευκολο να τα παρεις δωρο χωρις 18 μηνες αλλα με 12

Παιδια, ειμαι σε Nova 3play δωρεαν αστικα-υπεραστικα, 12 ωρες κινητα, 24αρι ιντερνετ και sports pack με 39.90. Ειμαι πλεον σε αοριστου χρονου συμβολαιο αφου αρνηθηκα το φθινοπορο τα απανωτα τηλεφωνα για δηθεν προσφορα-επιβραβευση μου με δωρο τα HD και 18μηνη δεσμευση.

Επειδη θελω να βαλω VDSL και η forthnet δεν μου παρεχει αφου ειμαι στα 1600μ απο το αστικο κεντρο και ως γνωστον ΔΕΝ δινει απο καμπινες, εχω βρει καλες προσφορες απο wind/hol για 50αρι vdsl με τηλεφωνια, αλλα δε θελω να χασω τη Nova.

Μπορω να κανω φορητοτητα μονο την τηλεφωνια και να κρατησω τη nova? Στο λογαριασμο μου παρουσιαζονται 2 διαφορετικα παγια, η τηλεφωνια+internet στα 15.01ε και η nova start pack+ολα τα καναλια novasports στα 24.89ε. Γινεται να κρατησω μονο το παγιο της nova? Οχι οτι ειναι και πολυ συμφερον με 25ε τα αθλητικα, αλλα ενδεχομενως αν γινεται τετοιο σπασιμο να μπορουσα να διαπραγματευτω και νεο συμβολαιο στη nova με προσθηκη και των cinema?

ζήτα αυτό: http://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page424 ποστ 4231
πιστεύω προκειμένου να μην σε χάσουν τελείως θα στο δώσουν, βέβαια αφορά full pack αλλά σαν τιμή είναι πολύ κοντά σε ότι δίνεις τώρα για ΝΟΒΑ.

υγ. πέρσι έδιναν το full pack σκέτη ΝΟΒΑ με 25 ευρώ, πίεσε τους στην αρχή για αυτό το ποσό, δεν ξέρεις, μπορεί να στο δώσουν.

Σε πρωτη φαση θα ηθελα να μαθω αν θεωρουνται 2 διαφορετικες υπηρεσιες, ή η φορητοτητα σε αλλη εταιρεια αυτοματα ακυρωνει και τις 2 υπηρεσιες (τηλεφωνια-nova).
γιατι αν λογιζονται ως διαφορετικες, μπορω να κανω τη φορητοτητα μου στο κομματι της τηλεφωνιας και να παιξω μπαλα χωριστα με τη nova για να τους πιεσω εκει (αιτηση διακοπης αφου δεν εχω δεσμευση κλπ).

Το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι επειδη 99% θα παιξει το καλοκαιρι προσφορα αντιστοιχη της περσινης των 25ε αν οχι και φτηνοτερα αφου πλεον δεν εχουν το CH L, και αφου τα αθλητικα τον Ιουνιο πρακτικα εχουν τελειωσει, μηπως να κανω υπομονη ως Ιουνιο και να παω τοτε στη Wind πχ κοβοντας και τη Nova, και οταν σκασει προσφορα για σκετη nova να την προσθεσω...

Αν μου δινανε βεβαια απο τωρα 25ε full pack δε θα ελεγα οχι, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να δεσμευτω για 18μηνο στα 31 ή 35 γιατι ειναι σχεδον βεβαιο οτι το καλοκαιρι θα γινει καλη προσφορα οταν ειναι ευρεως γνωστο και οτι δε θα εχουν του χρονου το φιλετακι του CH L...

Ναι, αν εχεις 3play τοτε ακυρωνονται και οι δυο και θα πρεπει να κανεις εκ νεου συμβολαιο μονο για την νοβα (ηθελα να το κανω και εγω..). τα 15+25 νομιζω πως ειναι καθαρα λογιστικός διαχωρισμος. Πιστευω πως αν η πρωτη σου προτιμηση ειναι το vdsl, βαλε το οπως και να εχει. Αν δουν πως εισαι αποφασισμενος να φυγεις, μπορει να σου δωσουν την σκετη νοβα στην τιμη που λες, για να σε κρατησουν εστω σε αυτο. Και να μη στο δωσουν, οπως λες και εσυ, καποια στιγμη σιγουρα θα ξαναβγει προσφορα με 25 τωρα που χαθηκαν τα ευρωπαικα.

Σε πρωτη φαση θα ηθελα να μαθω αν θεωρουνται 2 διαφορετικες υπηρεσιες, ή η φορητοτητα σε αλλη εταιρεια αυτοματα ακυρωνει και τις 2 υπηρεσιες (τηλεφωνια-nova).

Αν μου δινανε βεβαια απο τωρα 25ε full pack δε θα ελεγα οχι,

Blinky, αντιμετώπισα πριν 3-4 μέρες το ίδιο θέμα.

Από το 3play της Forthnet ολοκληρώθηκε η φορητότητα στο 3play του ΟΤΕ.

Η Forthnet, ναι, θέτει ανενεργή την παροχή του συνόλου των υπηρεσιών (τηλεφωνία + Νova).

Να έχεις κατά νου, ότι με την υπογραφή αίτησης φορητότητας, θα έχεις πλήθος διαφορετικών επιλογών και προτάσεων από την Forthnet για να παραμείνεις.

Επίσης θα σου πρότεινα (εάν αποφασίσεις να αποχωρήσεις από την Forthnet) , να βολευτείς βραχυπρόθεσμα, με το κουπόνι της εφημερίδας "ΘΕΜΑ", εξάλλου ούτε σημαντικοί αγώνες έχουν απομείνει, ούτε έχει πλέον κάποιο εξαιρετικό ενδιαφέρον (κατά την γνώμη μου πάντα) το Ελληνικό πρωτάθλημα αφού ο πρωταθλητής έχει αναδειχθεί. Πάντως να έχεις υπόψιν ότι αυτή την περίοδο υφίστανται συμφέρουσες προσφορές και από τον ΟΤΕ.

Απάντηση: Προσφορά NOVA στο myaccount και free HD

Παιδιά την είδατε την νέα προφορά στην home page σελίδα της Nova?
Επισυνάπτω φωτο.

View attachment 113825
Την κόψανε μάλλον. Έχει φύγει και από το banner.
Γράφτηκα σήμερα και η επιλογή για τα HD είναι με πληρωμή. Κρίμα.

Aνανεωσα πριν μια εβδομαδα για 1 χρονο με 49,90 στο triple play, full pack, απεριοριστα κινητα και εξωτερικο, HD & multiview.