Προσφορά NOVA

Από βασικο 3play με 720 λεπτά σε κινητά στα 30 ευρώ,
κάνω αίτηση φορητοτητας στην hol σε 2play με 300 λεπτα σε κινητά, στα 23 ευρώ με 2 χρονια συμβολαιο (μου βγαίνει τελική στα 18 λόγω Vodafone).
Σε αντιπρόταση που μου έκανε η forthnet μου πρότειναν το πακέτο που ειχα πριν, δηλαδή
24αρι ίντερνετ
απεριόριστα αστικά υπεραστικά, 720 λεπτά σε κινητά
Βασικό πακέτο νοβα
και επιπλέον novacinema1, novasports1 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
και δώρο ένα χρόνο τα HD,
τελική τιμή 29,90 σε συμβολαιο ενός χρονου.

Σημερινη προσφορα. απεριοριστα σταθερα 24ρι ιντερνετ, 12 ωρες κινητα nova start pack + novasport1 η novacinema 1 29.90 το μηνα. αυτη τη στιγμη ειμαι στο forthnet economy 19.90/μηνα με απεριοριστα σταθερα 5 ωρες κινητα 24 ρι ιντερνετ, κανω ομως χρηση της προσφορας της ψηφιακης αλληλεγγύης και δε μου το δινουνε.

Ναι και τα δυο μαζί.

Καλησπέρα παιδια!!μωλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και το καλύτερο που μου είπαν είναι..nova3play+hd+novasport1 στα 29.90..εσείς πως πήρατε και το cinema1?απο εξωτερικό συνεργάτη;έχετε κάποιο τηλ να μιλήσω;

Αν και δε μπορω να σου απαντησω αμεσα, θα ελεγα να περιμενεις καποιους μηνες (ως το καλοκαι, αν δε σε επειγει φυσικά), οπότε λόγω φτωχότερου αθλητικου περιεχομενου, να εχεις ισχυροτερο διαπραγματευτικο χαρτι.
Καλωσορισες

Καλησπέρα παιδια!!μωλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και το καλύτερο που μου είπαν είναι..nova3play+hd+novasport1 στα 29.90..εσείς πως πήρατε και το cinema1?απο εξωτερικό συνεργάτη;έχετε κάποιο τηλ να μιλήσω;

Ούτε σε μένα έδωσαν αυτή την προσφορά. Μάλλον πρέπει να κάνεις αίτηση για διακοπή πρώτα...

Ενημερώθηκα σήμερα ότι είμαι σε καθεστώς αορίστου από τις αρχές του μήνα, και αν επιθυμώ μπορώ να κάνω κάποιο αίτημα για hd Η cinema1, σαν προσφορά!
Τους είπα θα το σκεφτώ, αλλά μόνο με αυτά για ανανέωση δεν παίζει! Μου αρέσει που έχω την ελευθερία μου!
Σκέφτομαι να ζητήσω όλα τα cinema και αν τους αρέσει αλλιώς μένω ως έχει μπορεί να την κόψω κιόλας να μείνω μόνο 2play😅😅😅😼💩👽💀

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ενημερώθηκα σήμερα ότι είμαι σε καθεστώς αορίστου από τις αρχές του μήνα, και αν επιθυμώ μπορώ να κάνω κάποιο αίτημα για hd Η cinema1, σαν προσφορά!
Aυτο το εχω σκεφτει να τους το ζητησω και εγω το καλοκαιρι αλλα και τα 2 μαζι. :P

Με πηραν τηλεφωνο χτες για προσφορα.Δεν φτασαμε να μιλησουμε για τιμη γιατι ετσι κι αλλιως δεν ενδιαφερομουν και ειχα και δουλεια εκεινη την ωρα,οποτε ηθελα να τον ξεφορτωθω.Ένα από αυτά που προλαβε να μου πει παντως είναι ότι αν είμαι σε δεσμευση με τον ΟΤΕ πληρωνουν εκεινοι το πεναλτυ για να φυγω και να παω στην ΝΟΒΑ.Ηταν αρκετα πιεστικοι παντως σε σημειο εκνευρισμου

Και μένα με πήραν, 10 το full πακέτο με 12μηνη δέσμευση και ανανέωση στην ίδια τιμή.
Το σκέφτομαι.

Και μένα με πήραν, 10 το full πακέτο με 12μηνη δέσμευση και ανανέωση στην ίδια τιμή.
Το σκέφτομαι.
Μας δουλεύετε;
Edit με τηλεφωνία η χωρίς φίλε;

Ενημερωτικα παντως. Η αδελφη μου προερχομενη απο επιγεια Nova που κερδισε δωρεαν για ενα χρονο, μολις εληξε το συμβολαιο, επεσε πανω στην καταργηση της επιγειας και της δωσανε με 10 το startpack + nova cinema 1 (αυτο που εβλεπε και στην επιγεια δηλαδη). Τηλεφωνια ειναι στη HOL. Τωρα ληγει το συμβολαιο και ειμαι περιεργος τι θα της πουνε.

Αθηνα?Αν ναι δωσε μας το τηλεφωνο...Εχεις και ιντερνετ απο fothnet?

ε , αν δινουν σκετη φουλ nova με 10 ευρω μαλλον πανε για κλεισιμο του μαγαζιου

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

περασε η πρωταπριλια και επιτελους πια δεν ειναι μαγαζι η φορτνετ να κλεινει ετσι ευκολα

10 ευρω σκετη ΝΟΒΑ δεν θα δινουν.Αυτό που ισως κανουν είναι να τιμολογουν 10 ευρω τη ΝΟΒΑ αν βαλεις triple play που και παλι είναι εξαιρετικη τιμη.
Προσωπικα δεν βαζω γιατι δεν με καλυπτει το περιεχομενο της, αλλα αυτό που μου κανει ασχημη εντυπωση είναι ότι εξακολουθεί η επισημη τιμη του πακετου να είναι 62ευρω εχοντας χασει σχεδόν τα παντα από αθλητικο περιεχομενο.Το πιο τιμιο θα ηταν να λεγανε ότι το πακετο κοστιζει πλεον 40-45 ευρω και να κανανε από κει και περα οσο εκπτωση θελανε.Παλι τα ιδια θα πληρωναν οι συνδρομητες αλλα όχι και να πλασαρουν εκπτωση που αγγιζει το 80% μονο και μονο για να ακούγεται καλα στα αυτια μας.

Αναμενεται να υπαρξει νεος γυρος προσφορων... Βγαζει ο ΟΤΕ μεσα στο μηνα απαντηση στο Nova Go, 25 καναλια σε δυο συσκευες...

Σημερινο πιεστικό τηλέφωνο.
29,90 τελικη τιμη με ΦΠΑ για Start Pack+Internet+αστικά/υπεραστικά και κινητα με αστική χρεωση.
Απάντησα αρνητικά.
Ζήτησα Ιντερνετ,αστικα,υπεραστικα,διεθνη,κινητα και Full Pack/HD.
61,90
Σκέτη Νοβα λέω?
35 ευρώ αλλά μονο αν ημουν εκτος περιοχής -κάπως έτσι-Forthnet.