Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA
Εγώ μόλις έκλεισα την προσφορά που έχουν για μη πελάτες ΟΤΕ στο full πακέτο (δορυφόρο) με PVR δέκτη στα 32 για 1 έτος.
Μιας και δε θα πληρώσω λογαριασμό μέχρι και τον Ιούλιο πιστεύω πως είναι καλή προσφορά (εκτός και αν τον Ιούλιο βγουν με μισή τιμή, αλλά δε το νομίζω)
Οπότε θεωρώ πως με 50 για NOVA (full pack, pvr, multiview) και 32 για ΟΤΕ TV (full pack, pvr), σύνολο 82 και με Internet, απεριόριστες κλήσεις σταθερό και κινητά 12μήνες, θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή.
Κάποτε πληρώναμε μόνο για NOVA full pack αυτά τα χρήματα, χωρίς Internet, χωρίς κλήσεις σταθερά, χωρίς κινητά, χωρίς Internet και φυσικά "γκρινιάζαμε". Θα μου πείτε βέβαια άλλα χρήματα παίρναμε τότε, θα συμφωνήσω, απλά πιστεύω πως τώρα παίρνουμε πιο πολλά σε σχέση με τα χρήματα που πληρωνόμαστε τώρα. (μη πέσετε να με "φάτε", προσωπική άποψη).
Πιθανών αν άρχιζα τις διαπραγματεύσεις να κέρδιζα 5 -10 μείωση ανά μήνα (στο σύνολο των 2 πακέτων) αλλά δε μπορώ να μπαίνω στην διαδικασία.
Απλά τα αναφέρω όλα τα παραπάνω για να δούμε λίγο το τι είναι εφικτό πολλές φορές σε σχέση με το τι μας πρόσφεραν κατά καιρούς και τι μας προσφέρουν τώρα.
Υ.Γ. Γήπεδο το κόψαμε, για καφέ για να δούμε μπάλα, μπάσκετ κτλ. το κόψαμε. Οπότε βλέπω με λιγότερα χρήματα όλα αυτά που κόψαμε και μάλλον πληρώνω λιγότερα. Βέβαια δεν είναι το ίδιο το γήπεδο με την TV, αλλά στην προκειμένη για TV μιλάμε.
Καλή συνέχεια σε όλους